- 20 Şubat 2024
- 322
- 112
- 23
- 25
Canım doktora yolladın mı sonucuInsallah canım ikimizinde ikisi tutmuştur inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktora yolladın mı sonucuInsallah canım ikimizinde ikisi tutmuştur inşallah![]()
Evet canım daha görmediCanım doktora yolladın mı sonucu
Beni bugün aradılar canım pıcsı yapılacak 100euro ekstra ödemesi var diye demek ki öncekinde yapılmamış almamışlardı çünkü böyle bir ücret senden de almadıysalar normal ıvf yapılmıştırHiç sormadım bilmiyorum ki canım onu sorarak mı öğreniyorsunuz
Maşallah çok güzel değer İkiside tutundu bence sana canımInsallah sağlıkla ilerler canim gebeliklerimiz 1417 deger çıktı![]()
Yok almadılar canımBeni bugün aradılar canım pıcsı yapılacak 100euro ekstra ödemesi var diye demek ki öncekinde yapılmamış almamışlardı çünkü böyle bir ücret senden de almadıysalar normal ıvf yapılmıştır
ne diyecek acaba ararlar belki seniEvet canım daha görmedi
Direkt euro olarak mi alıyorlarmış canım. Daha once bunun icin ayri ucreti duymamıştım.Beni bugün aradılar canım pıcsı yapılacak 100euro ekstra ödemesi var diye demek ki öncekinde yapılmamış almamışlardı çünkü böyle bir ücret senden de almadıysalar normal ıvf yapılmıştır
Arar canım mutlaka sonuctan sonra hep arıyorlar olumlu yada olumsuzsada. Ama bugun konferans ta falan değildi dimi.ne diyecek acaba ararlar belki seni
Nazlıya attın değil mi sonucu canımArar canım mutlaka sonuctan sonra hep arıyorlar olumlu yada olumsuzsada. Ama bugun konferans ta falan değildi dimi.
Evet canım geri donus yapmadı daha. Konferanstan fotograf atmış instagrama az önce özkan bey. görmeme ihtimali varmı nazlinin benim attığım sonucu. Yinede bakiyormu acaba watsapaNazlıya attın değil mi sonucu canım
Görüyordur özkan bey gelince cevaplayacaktır ya konferansta ya da hastalara bakıyordur herhalde müsait olunca da dönüş sağlıyorlarEvet canım geri donus yapmadı daha. Konferanstan fotograf atmış instagrama az önce özkan bey. görmeme ihtimali varmı nazlinin benim attığım sonucu. Yinede bakiyormu acaba watsapa
Evet canım ben de duymamıştım daha önce zaten verdikleri kağıtta da yazmıyor telefonla aradığında o şekilde söylemiş ama yani tl karşılığını alırlar herhaldeDirekt euro olarak mi alıyorlarmış canım. Daha once bunun icin ayri ucreti duymamıştım.
Yok canım bana cumartesi döneceğini söylemişti kliniktedir bence gün sonunda arar muhtemelenArar canım mutlaka sonuctan sonra hep arıyorlar olumlu yada olumsuzsada. Ama bugun konferans ta falan değildi dimi.
Canım aramadı ses kaydı attı cokk fazla ses vardı arkasında konferansta diye arayamadi sanırım. 10 gun sonraya kese randevusu alın dedi. Bende ilaclara nasil ilerlicez serumu nasil yapicaz diye yazdim ama daha geri dönmedi bakalım. Bugünde vurulun diye yazmislardi kağıtta olmadi gidip yaptiricam birazdan.Yok canım bana cumartesi döneceğini söylemişti kliniktedir bence gün sonunda arar muhtemelen
Canım hemşire bize pozitif olan gunde serumu alacaksınız demisti demi. Yanlış hatırlamıyorum. Ilac recetesi vs birsey iletmediler. Bana henuz ilaclara nasil devam edecegimi.Görüyordur özkan bey gelince cevaplayacaktır ya konferansta ya da hastalara bakıyordur herhalde müsait olunca da dönüş sağlıyorlar
Bende hatırlamıyorum canım ama bence söylemediler ve sil baştan bütün ilaçlarını doktora sorCanım hemşire bize pozitif olan gunde serumu alacaksınız demisti demi. Yanlış hatırlamıyorum. Ilac recetesi vs birsey iletmediler. Bana henuz ilaclara nasil devam edecegimi.
Sordum canim ilac konusunu yazdim ama dönmedi. Bende serumu taktiriyim dedim sonra demediler mi ya diye bir kuşku düştü içime. Eşimde ordaki hemsire anlattı diyor bende oyle hatırlıyorum ama yanlis birseyde yapmak istemiyorumBende hatırlamıyorum canım ama bence söylemediler ve sil baştan bütün ilaçlarını doktora sor
Canim çok tebrik ederim ya. Bahçeciye giden tekirdaglilar grubu diye sizin süreclerinizi takip ediyorum hep. İnan çok sevindimInsallah sağlıkla ilerler canim gebeliklerimiz 1417 deger çıktı
Gerekirse ara canım nazlıya sor ben bakamadıklarında arıyorum direkSordum canim ilac konusunu yazdim ama dönmedi. Bende serumu taktiriyim dedim sonra demediler mi ya diye bir kuşku düştü içime. Eşimde ordaki hemsire anlattı diyor bende oyle hatırlıyorum ama yanlis birseyde yapmak istemiyorum
Döndü simdi canım transferden1 hafta sonra taktirdiysaniz tekrar taktirmaniza gerek yok dedi serum icin .ilaclara ayni sekilde devam ediceksiniz transferde verilen recete ile alabilirsiniz dedi. Ama bu serum olmadan ya düşerse degerim. Ilac bırakmaya korkar oldum simdideGerekirse ara canım nazlıya sor ben bakamadıklarında arıyorum direk