Şimdi hangi aşamadasınız şimdi sizEvet canım ilaçlar çok etkiliyor gerçekten kendini hazır hissetmediğinde kesinlikle beklemek gerek. Dediğin gibi anne olma hevesi duygular olunca sabırsızlanıyoruz beklemek çok zor geliyor.Aslında genelde yumurta toplamadan sonra 2 regl bekliyorlar rahim dinlendirme yapıyolar ama benide çağırdı direk adet olunca şaşırdım.
Biz benzer süreçler yaşadık canım. Riske atmazlardı diye düşünüyorum benimde ilkte bi tane 3. Gün embriyosu dondurmuşlardı. Şimdi ikinci denemede 3.gün hiç dondurmadılar benim sayı daha fazlaydı senden farklı olarak 3.gün aradıklarında benimde döllenen hepsi devam ediyordu 9 tanesinin gününe uygun 6 tanesinin geriden geldiğini söylemişlerdi 5.gün 4 tane dondurdular 6.günede devam eden 3 taneyi takip ettiler ama onlar devam edemedi maalesef. Gelişimleri kötü gitse şansa bırakmayıp dondururlardı bence bugün demek ki 5.güne gideceklerini düşünüyorlar inşallah sağlıklı embriyoların oluşurKızlar selam, cumartesi yumurtalarım toplandı 11 tane bu sefer ilkine göre daha fazlaydı (ilk tedavimde 5 tane toplanmıştı ve sadece 1 tane 3.gün embriyosu dondurulmuştu) bu açıkçası bana moral oldu. 11 tanesinden 7si döllenmiş. Bugün 3.günleriydi aradılar 7’si de gelişimine devam ediyormuş ama orta kalitedelermiş. Aslında hepsinin devam etmesi çok güzel ama orta kalitedeler ve yavaş sanırım bilmiyorum. 5.günü bekleyeceğiz dediler doktorum öyle söylemiş gebelik vaadeden embriyo olup olmadığını artık perşembe göreceğiz. Yine de çok endişeliyim ya 5.güne hiçbiri gitmezse diye korkuyorum. Ama böyle bir durumda riske atarlar mıydı sizce?
Yumurta toplandı canım geçen hafta pazartesi. Donduruluşmuş embriyo transferi için geldik bugün başlamak için sürece çok hızlı oldu gibi geliyor banada vücut daha kendini toparlamadan bir adet sonra başlasak daha iyi olmaz mıydı diye düşünüyorum kendimceŞimdi hangi aşamadasınız şimdi siz
Biz benzer süreçler yaşadık canım. Riske atmazlardı diye düşünüyorum benimde ilkte bi tane 3. Gün embriyosu dondurmuşlardı. Şimdi ikinci denemede 3.gün hiç dondurmadılar benim sayı daha fazlaydı senden farklı olarak 3.gün aradıklarında benimde döllenen hepsi devam ediyordu 9 tanesinin gününe uygun 6 tanesinin geriden geldiğini söylemişlerdi 5.gün 4 tane dondurdular 6.günede devam eden 3 taneyi takip ettiler ama onlar devam edemedi maalesef. Gelişimleri kötü gitse şansa bırakmayıp dondururlardı bence bugün demek ki 5.güne gideceklerini düşünüyorlar inşallah sağlıklı embriyoların oluşur
Yumurta toplandı canım geçen hafta pazartesi. Donduruluşmuş embriyo transferi için geldik bugün başlamak için sürece çok hızlı oldu gibi geliyor banada vücut daha kendini toparlamadan bir adet sonra başlasak daha iyi olmaz mıydı diye düşünüyorum kendimce
İnsan düşünüyor gerçekten. Hayırlısı neyse o olsunYumurta toplandı canım geçen hafta pazartesi. Donduruluşmuş embriyo transferi için geldik bugün başlamak için sürece çok hızlı oldu gibi geliyor banada vücut daha kendini toparlamadan bir adet sonra başlasak daha iyi olmaz mıydı diye düşünüyorum kendimce
Ayyy canımmm tebrik ediyorum hemde ikizzzKızlar çok şükür keseleri gördük ikiside tutmuş rabbime şükürler olsun
Ama anlamadığım yumurta toplama geçen hafta olduysa dondurulmuş embriyo nasıl oluyor taze transfer değil mi daha yeni toplanmışYumurta toplandı canım geçen hafta pazartesi. Donduruluşmuş embriyo transferi için geldik bugün başlamak için sürece çok hızlı oldu gibi geliyor banada vücut daha kendini toparlamadan bir adet sonra başlasak daha iyi olmaz mıydı diye düşünüyorum kendimce
Teşekkürler memnunum gayet iyi gecti çok şükür. Esli aliyor zaten kese muayenesine anlattı herseyi. Bir sonraki gidişimde son olacakmış artik olduğunuz yerde devam edersiniz dediAyyy canımmm tebrik ediyorum hemde ikizzzçok heycanlıııı artık gebeler grubuna geç özkan bey nasıldı muayanede vakit ayırdı mı
Yaa o kadar çok sevindim ki canım şükürler olsun ya. Tüm emeklerinin çabalarının karşılığını aldın sonumda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Saat kaçta gittin canım bugünKızlar çok şükür keseleri gördük ikiside tutmuş rabbime şükürler olsun
Yok canım işte yumurtalar toplandı embriyolar oluştu donduruldu. Zaten yumurta toplamadan bi hafta sonra adet oluyosun ya hemen ilk adetle birlikte çağırmıştı işte bugün başladık sürece bir sıkıntı görmedi muayeneyede de kanlarda da bu kez farklı ilerliycez dedi estrofem ve coraspirin başladı bakalım haftaya tekrar kontrol varAma anlamadığım yumurta toplama geçen hafta olduysa dondurulmuş embriyo nasıl oluyor taze transfer değil mi daha yeni toplanmış
Amin insallah sağlıkla ilerler. Sizinde güzel haberlerinizi burdan alırım inşallah bütün herkes pozitifleri görsün aminYaa o kadar çok sevindim ki canım şükürler olsun ya. Tüm emeklerinin çabalarının karşılığını aldın sonumda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Saat kaçta gittin canım bugün
Amin canım. Öğleden sonra mı gittin senAmin insallah sağlıkla ilerler. Sizinde güzel haberlerinizi burdan alırım inşallah bütün herkes pozitifleri görsün amin
Evet benim üc bucuktaydi randevumAmin canım. Öğleden sonra mı gittin sen
Merhaba hayırlısı olsunn sizde yerleşme kanaması oldu mu? Benim oldu korkuyorumKızlar çok şükür keseleri gördük ikiside tutmuş rabbime şükürler olsun
Benim olmadi akinti icinde sadece cok ince dikkatli bakınca bir çizgi bigiydi dikkatedilmezse gorulmucek sekildeMerhaba hayırlısı olsunn sizde yerleşme kanaması oldu mu? Benim oldu korkuyorum
Anladım bende başlarken hiç bir şey kullanmadık belki daha çok ilaç kullansaydım böyle olmazdı diyorumYok canım işte yumurtalar toplandı embriyolar oluştu donduruldu. Zaten yumurta toplamadan bi hafta sonra adet oluyosun ya hemen ilk adetle birlikte çağırmıştı işte bugün başladık sürece bir sıkıntı görmedi muayeneyede de kanlarda da bu kez farklı ilerliycez dedi estrofem ve coraspirin başladı bakalım haftaya tekrar kontrol var
Ayy çok tatlı süreç başladıTeşekkürler memnunum gayet iyi gecti çok şükür. Esli aliyor zaten kese muayenesine anlattı herseyi. Bir sonraki gidişimde son olacakmış artik olduğunuz yerde devam edersiniz dedi
Benimde önceki transfer farklıydı yani yumurta geliştirmek için ilaç kullanmıştık sonra yine çatlatma iğnesi kullanıp transfer yapılmıştı sadece progestan fitil kullanmıştım sonrasında. Bu kez estrofem ve coraspirin başladık kontrol süreside uzun oldu bakalım hayırlısı olur inşallahAnladım bende başlarken hiç bir şey kullanmadık belki daha çok ilaç kullansaydım böyle olmazdı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?