Dç.dr Özkan özdamar

Şimdi hangi aşamadasınız şimdi siz

Kızlar selam, cumartesi yumurtalarım toplandı 11 tane bu sefer ilkine göre daha fazlaydı (ilk tedavimde 5 tane toplanmıştı ve sadece 1 tane 3.gün embriyosu dondurulmuştu) bu açıkçası bana moral oldu. 11 tanesinden 7si döllenmiş. Bugün 3.günleriydi aradılar 7’si de gelişimine devam ediyormuş ama orta kalitedelermiş. Aslında hepsinin devam etmesi çok güzel ama orta kalitedeler ve yavaş sanırım bilmiyorum. 5.günü bekleyeceğiz dediler doktorum öyle söylemiş gebelik vaadeden embriyo olup olmadığını artık perşembe göreceğiz. Yine de çok endişeliyim ya 5.güne hiçbiri gitmezse diye korkuyorum. Ama böyle bir durumda riske atarlar mıydı sizce?

Biz benzer süreçler yaşadık canım. Riske atmazlardı diye düşünüyorum benimde ilkte bi tane 3. Gün embriyosu dondurmuşlardı. Şimdi ikinci denemede 3.gün hiç dondurmadılar benim sayı daha fazlaydı senden farklı olarak 3.gün aradıklarında benimde döllenen hepsi devam ediyordu 9 tanesinin gününe uygun 6 tanesinin geriden geldiğini söylemişlerdi 5.gün 4 tane dondurdular 6.günede devam eden 3 taneyi takip ettiler ama onlar devam edemedi maalesef. Gelişimleri kötü gitse şansa bırakmayıp dondururlardı bence bugün demek ki 5.güne gideceklerini düşünüyorlar inşallah sağlıklı embriyoların oluşur

Şimdi hangi aşamadasınız şimdi siz
Yumurta toplandı canım geçen hafta pazartesi. Donduruluşmuş embriyo transferi için geldik bugün başlamak için sürece çok hızlı oldu gibi geliyor banada vücut daha kendini toparlamadan bir adet sonra başlasak daha iyi olmaz mıydı diye düşünüyorum kendimce

İnşallah canım umarım güzel haberler alırız, çok teşekkür ederim hepimizin kucağı sağlıklı ve hayırlı evlatlarla dolsun

İnsan düşünüyor gerçekten. Hayırlısı neyse o olsun

Ama anlamadığım yumurta toplama geçen hafta olduysa dondurulmuş embriyo nasıl oluyor taze transfer değil mi daha yeni toplanmış

Ayyy canımmm tebrik ediyorum hemde ikizzz çok heycanlıııı artık gebeler grubuna geç özkan bey nasıldı muayanede vakit ayırdı mı
Teşekkürler memnunum gayet iyi gecti çok şükür. Esli aliyor zaten kese muayenesine anlattı herseyi. Bir sonraki gidişimde son olacakmış artik olduğunuz yerde devam edersiniz dedi

Kızlar çok şükür keseleri gördük ikiside tutmuş rabbime şükürler olsun
Yaa o kadar çok sevindim ki canım şükürler olsun ya. Tüm emeklerinin çabalarının karşılığını aldın sonumda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Saat kaçta gittin canım bugün

Ama anlamadığım yumurta toplama geçen hafta olduysa dondurulmuş embriyo nasıl oluyor taze transfer değil mi daha yeni toplanmış
Yok canım işte yumurtalar toplandı embriyolar oluştu donduruldu. Zaten yumurta toplamadan bi hafta sonra adet oluyosun ya hemen ilk adetle birlikte çağırmıştı işte bugün başladık sürece bir sıkıntı görmedi muayeneyede de kanlarda da bu kez farklı ilerliycez dedi estrofem ve coraspirin başladı bakalım haftaya tekrar kontrol var

Amin insallah sağlıkla ilerler. Sizinde güzel haberlerinizi burdan alırım inşallah bütün herkes pozitifleri görsün amin

Anladım bende başlarken hiç bir şey kullanmadık belki daha çok ilaç kullansaydım böyle olmazdı diyorum

Anladım bende başlarken hiç bir şey kullanmadık belki daha çok ilaç kullansaydım böyle olmazdı diyorum
Benimde önceki transfer farklıydı yani yumurta geliştirmek için ilaç kullanmıştık sonra yine çatlatma iğnesi kullanıp transfer yapılmıştı sadece progestan fitil kullanmıştım sonrasında. Bu kez estrofem ve coraspirin başladık kontrol süreside uzun oldu bakalım hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…