Insallah canim hepimizin yüzü gülsün inşallah cok dua ediyorumAyy hadi inşallah senden böylee pozitiiifff demeni bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim hepimizin yüzü gülsün inşallah cok dua ediyorumAyy hadi inşallah senden böylee pozitiiifff demeni bekliyorum![]()
Gece 10da uyguluyordum canım aynı onların gösterdikleri şekilde. Numaraya mesaj attım sıkıntı yok doğru dediler ilacın 5mg olanı bulunmadığından 10mg olanı vermiş eczane ama kullanım şekli aynı dedi. İnşallah doğrudur az önce sorumlu hemşirede aradı onada sordum o da sorun yok dedi. 4 gündür yapıyorum ilaç hiç azalmadı o yüzden de dün gece bi panik oldum neyse ki doğruymuş yani keşke belirtselerdi ilacı anlatırken reçetede böyle yazılmış size verilen böyle ama sıkıntı yok diyeCanını sıkma canım nasil oluyor ki ben kullanmadığım icin suan anlayamadım malesef. Sen nasil uyguladılar peki canım bugünü ve digerlerini aynı şekilde mi. Şey bu reçetenin üstündeki numarayi ara erken kullanıyorsan canim
Iyi bari canım dogruysa tabi soyleseler daha iyi olurdu. Insan panik yapiyor bu sefer ister istemezGece 10da uyguluyordum canım aynı onların gösterdikleri şekilde. Numaraya mesaj attım sıkıntı yok doğru dediler ilacın 5mg olanı bulunmadığından 10mg olanı vermiş eczane ama kullanım şekli aynı dedi. İnşallah doğrudur az önce sorumlu hemşirede aradı onada sordum o da sorun yok dedi. 4 gündür yapıyorum ilaç hiç azalmadı o yüzden de dün gece bi panik oldum neyse ki doğruymuş yani keşke belirtselerdi ilacı anlatırken reçetede böyle yazılmış size verilen böyle ama sıkıntı yok diye
Evet canım ya bu süreç öyle gerçekten. Sen ne yaptın serum taktırıcaktın en son bugün nasıl geçiyor günlerinIyi bari canım dogruysa tabi soyleseler daha iyi olurdu. Insan panik yapiyor bu sefer ister istemez
Taktirdim canım iyi geciyor dinleniyorum arada yürüyüş yapıyorumEvet canım ya bu süreç öyle gerçekten. Sen ne yaptın serum taktırıcaktın en son bugün nasıl geçiyor günlerin
Taktirdim canım ama saglik kabininde taktirmadim. Hastaneye gittim taktirdim. Biz konustuk ettik gittik yer kabalı arıyoruz açmıyor falan. Sonra aciyor 40 dk sonra gelebilirim falan diyor biz sizi bekleyemeyiz dedik. Baska bir yer aradik orasida tadilattayiz iste evde takariz vs dedi 1.000 tl ye diyor. Bende evde takılmasını istemedim. Esime dedim sen beni en iyisi hastaneye götür. 800 tl ye taktirdim özelde.o da benim damarlarımı bilemedi kolumu delik deşik etti. En son elimin ustunden yaptılar. Hala daha ağrıyor. Ağrı koluma vuruyor.
Ben memnunum ama pozitifi alamadık malesef daha bakalım 1 kasımda kan vericem. 1 negatif 1 kimyasal gebelik 1 transfer iptalim var suana kadar. 3. Transferim bu.Kızlar bende özkan hocaya gitmeye karar verdim. Memnunmusunuz ilgilenmiyor diyorlar
canım yaa geçmiş olsun şifa olsun sana ve bebeklerine bende damar sıkıntısı çekiyorum çok ince damarlarım kaç saat sürdü serumTaktirdim canım ama saglik kabininde taktirmadim. Hastaneye gittim taktirdim. Biz konustuk ettik gittik yer kabalı arıyoruz açmıyor falan. Sonra aciyor 40 dk sonra gelebilirim falan diyor biz sizi bekleyemeyiz dedik. Baska bir yer aradik orasida tadilattayiz iste evde takariz vs dedi 1.000 tl ye diyor. Bende evde takılmasını istemedim. Esime dedim sen beni en iyisi hastaneye götür. 800 tl ye taktirdim özelde.o da benim damarlarımı bilemedi kolumu delik deşik etti. En son elimin ustunden yaptılar. Hala daha ağrıyor. Ağrı koluma vuruyor.
Amin canım. İnşallah senin kolay bulurlar. Toplam 2 saat canım hepsi. 1 saat zaten intralipid 1 saatte izotonik serum.canım yaa geçmiş olsun şifa olsun sana ve bebeklerine bende damar sıkıntısı çekiyorum çok ince damarlarım kaç saat sürdü serum
Anladım canım bakalım inşallah cuma günü gelsin hayırlısıylaAmin canım. İnşallah senin kolay bulurlar. Toplam 2 saat canım hepsi. 1 saat zaten intralipid 1 saatte izotonik serum.
Benim yine negatif olursa Allah korusun gitmeyi düşünmüyorum daha bende eskisi kadar iyi olduğunu düşünmüyorumBen memnunum ama pozitifi alamadık malesef daha bakalım 1 kasımda kan vericem. 1 negatif 1 kimyasal gebelik 1 transfer iptalim var suana kadar. 3. Transferim bu.
Ben istesemde gidemem artık para kalmadıBenim yine negatif olursa Allah korusun gitmeyi düşünmüyorum daha
Bizim de öyle ya maddi manevi yoruluyor insan inşallah pozitiflerimizi alırız canımBen istesemde gidemem artık para kalmadı![]()
Insallah canim zaten ben olmazsa artik embriyolarda genetik sorun var diye dusunmuye baslicam. Bunlarida cozdurup yapamiyacagima gore artık malesef birakicam artik deneme yanılma yoluyla gidemem. Zaten burda histeroskopi yaptirdim. Kromozom analizi bakıldı banada eşimede. Bu sefer tedavide cok iyi birsekilde uygulandi. Kimyasal gebeligimde düşük vucuttanmi oluyor diye hormonlara bakıldı yukselen bir değermiş var diye ve hic biri anormal gelmedi. Tek seçenek embriyolar sagliksiz. 4 embriyo transferindsn1 tane bile saglikli olmuyorsa bir sorun vardir yani embriyolarda bu saatten sonra.Bizim de öyle ya maddi manevi yoruluyor insan inşallah pozitiflerimizi alırız canım
Kesinlikle öyle düşünüyorum kaç tane embriyonuz kaldıInsallah canim zaten ben olmazsa artik embriyolarda genetik sorun var diye dusunmuye baslicam. Bunlarida cozdurup yapamiyacagima gore artık malesef birakicam artik deneme yanılma yoluyla gidemem. Zaten burda histeroskopi yaptirdim. Kromozom analizi bakıldı banada eşimede. Bu sefer tedavide cok iyi birsekilde uygulandi. Kimyasal gebeligimde düşük vucuttanmi oluyor diye hormonlara bakıldı yukselen bir değermiş var diye ve hic biri anormal gelmedi. Tek seçenek embriyolar sagliksiz. 4 embriyo transferindsn1 tane bile saglikli olmuyorsa bir sorun vardir yani embriyolarda bu saatten sonra.
7 tane kaldı canım şuan senin kac kaldıKesinlikle öyle düşünüyorum kaç tane embriyonuz kaldı
5 tane canım 2adet 5. Gün 3 bc 3 adet 6. Gün 4bc kaldı seninkilerin kaliteleri ne7 tane kaldı canım şuan senin kac kaldı
Bu arada sen bahçeciye kontrole gittiğinde beyaz giymişmiydin7 tane kaldı canım şuan senin kac kaldı