Cilt Bakımı Ürünleri Dcl Ürünleri kullanan varmı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
canım ben dcl ürününü almaktan vazgeçtim çok pahalı geldi.bi de cildi hassaslaştırdığı için anytalya nın güneşinde kullanmak istemedim.1 ay önce başka bir doktora gittim.bana kozmetik olmayan 2 tane krem verdi bitanesi cildi soydurucu bi nevi zımpara.ama reçetemi kaybettim şimdide.doktoruma ulaşmaya çalışıcam tekrar çok uzak çünkü.daylong güneş koruyucu aldım kullanıyorum.markası ne olursa olsun dışarı çıkmadan mutlaka koruyucu kullanmak gerekiyormuş bundan sonra leke oluşmaması için.

merhabalar bende aranıza yeni katıldım...
dcl ürünleri hakkındaki yazılar üzerine benimde sorularım var çok problemli cildim yok ama siyah nokta bölgesel kuruluk ve yağlanma ince cizgiler var yaşım henüz 31 cilt uzmanı bu markayı önerdi non dryıng cleansing yemizleyen lıosyon-daily moisture spf 15 göz altı morlukları için eye refining matrix bu ürünleri şu an kullanan varsa izlenimlerini paylaşabirs cok sevinirim
teşekkürler...güzel günler...

arkadaşlar merhaba bende bugün dcl clay mint maskesini aldım tl azcık bişee cok da para verdim işe yarar mı aceba kullanan var mı..

herkese tekrar merhaba umarım bu kadar gec yazılan bir nota cevap veren olur
benim cildimde dönemlik sivilceler var fakat bir çıkanın izi aylarca geçmiyor tabı bu yuzden yüzümde nokta nokta kızarık izler var. evde kimyasal peeling etkili ürünler kullanmak istiyorum DCL nin AHA lı ürünleri böyleymiş. kkullanan var mı acaba? Exuviance ile DCL arasında kaldım.

ben kullanıyorum ahalı urunu yaklaşık bir ay oldu
ama izlerde henüz bir değiğşiklik yok
birde benim cildim hassas
şimdi iyice hassaslaşmış

ben kullanıyorum ahalı urunu yaklaşık bir ay oldu
ama izlerde henüz bir değiğşiklik yok
birde benim cildim hassas
şimdi iyice hassaslaşmış

Sevgili qwert,
Herhalde yuzunu soymaya basladi ki hassaslasti. Kimyasal peeling yaptirirkende oyle oluyor. Lutfen gelismeleri bildirir misin. Benim cevremde DCL satan bir yer yok bu yuzden iyi kotu danisabilecegim bir guzellik uzmani da yok ancak yorumlara dayanarak alacagim alirsam ,hala kararsizim:s

Yuzumde hic soyulma Yok AMA Ben kis Sonuna kadar kullanmayi dusunuyorum

ben 2 gün oldu dcl ürünlerinin testerı ile cilt bakımı yaptırdım. ilk günden bile cildimdeki rahatlığı anlatamam size, çok beğendim ama gelgelelim çok pahalı, yüz yıkama jeli ve nemlendiricisi 211 TL. bu parayı vermeye değmez bence, ben ciliniq ürünlerini deneyeceğim, dcl ye göre çok daha uygun fiyatı

bu guzel urunle tanismam turkiyeye tatille gittigimde olmustu,cok memnun kaldim..gunes kremide harika,butun urunleri gercekten ise yariyor,ancak turkiyede cok pahali ben hollandada oturuyorum,burda nemlendirici urunu 13 euro,hunes koruyucusu,23 euro..neden bu kadar buyuk bir fiyat farki var anlamiyorum...

yaklaşık bir yıldır DCL ürünleri kullanıyorum.
C serum, nemlendirici, göz çevresi kremi, yuz yıkama jeli (özelllikle tavsiye ederim) , maske, gunes kremi (bunların yanında tonik olarak rosense gülsuyu) kullanıyorum. fazlasıyla memnunum. tavsiye ederim.

bende bugün başladım.t bölgem yağlı sadece.birazda uçuk ve sivilce lekeleri var yüzümde.eczacı bi bakım yaptı yüzüme uygn ürünleri verdi dedğine göre:
dcl aha revitalizing lotion 10: bu ürün kimyasal peeling gibi birşeymiş.haftada üç gün kullan dedi.hassasiyet yapmaması için.hazirana kdr kullanacaksın yoksa güneş etkisinin gösterince hassaslaşan ciltte lekeler belirginleşir dedi.ağzını kapatıp kışa kadar sakla dedi.ilk başta bir karıncalanma oluyormuş.denemedm henüz deneyince yazarım

dcl balancing cleanser-bu da peelingmiş.haftada iki gün diğer ürünü kullanmadığın günlerde yap dedi.bunu kullandım kokusu kötü ama etkili temizliyor ilk yapışta bile siyah noktaların içi gidiyor.ha bide alnımda hafif bir soyulma yaptı nemlendirici sürdüm.

bunun dışında günlük bakımımı yapmaya devam la roche posay ile.burdan okuduğum yorumlrda herkes memnundu bende toleriane serisini aldım.günlük bakım için çok güzel bence.

kullandıkça bende yazarım çünkü gördüğüm kadarıyla nette yorum çok az öptüm sizi canlarım

yaklaşık 1 aydır dcl nin güneş kremini kullanıyorum. su bazlı olması çok güzel cildi yağlandırmıyor. ancak beyaz bir tabaka bırakıyor dikkatli ve yavaş sürmek gerekiyor. ben memnunum tavsiye ederim. daha önce la roche nin kını kullandım. cildimi çok kuruttu. çok hassas bir cildim var. böyle cilde sahip arkadaşlara tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…