Death Note (Ölüm Defteri) (Anime/Manga/Film)

aynen valla ya, o kadar çok zaman geçiyor ki nette, aslında kapatıp bir şey izlemeye koyulsak zaman tasarrufu inanılmaz olur; bleach'in 244. bölümü çıkmış en son canım, çok uzun :gitme:

full metalden sonra canim beni asiri germicek basinda kitlemicek birseye ihtiyacim vardi :)
enazindan bunu izlerken ne olcak diger bolumde diye uykularim kacmiyor :))

ray-penbar-gf.jpg

animenin sonuna kadar bi şekilde bu hatun çıksın da kiranın canına ot tıkasın diye bekledim. ya da onunla ilgili birisi.

L harika bi karakter ya. ayrıca gerçekten dizinin öyle çoook uzun olmaması da iyi birşey....

birçok animeye sırf uzun diye yanaşamıyorum ben; çünkü yarım kalınca hiçbir anlamı olmuyor; aslında mangaları da var elimde çoğunun ama o da apayrı bir kategori fisfisfis
dediğim gibi ben L kadar kirayı da seviyorum :hulya:
ray-penbar-gf.jpg

animenin sonuna kadar bi şekilde bu hatun çıksın da kiranın canına ot tıkasın diye bekledim. ya da onunla ilgili birisi.

kaydirigubbakcemile3:roflol:-tatlicadiarzu-

serinin çekilmiş ilk iki filmi gayet iyi; fakat 2. film animeden daha farklı bitiyor; animede ölen L.'di ilk önce, burda Kira ölüyor, 3. filmden bahsetmek bile istemiyorum, madem L. ölmedi bari bir film daha yapalım demişler; kalitesiz bir japon filmi; baş karakter L. olmasa izlemeye değmez.

filmerinde gercek insanlar oynamiyor mu canim? ben yanlis filmleri mi indirdim yoksa anime seklinde degil filmleri demi?

bi de december yorumuna siddetle katiliyorum :))

filmerinde gercek insanlar oynamiyor mu canim? ben yanlis filmleri mi indirdim yoksa anime seklinde degil filmleri demi?

bi de december yorumuna siddetle katiliyorum :))

gerçek insanlar oynuyor tatlım; ama bence L. karakteri bu kadar net bulunabilirdi, animede olduğu kadar filmde de başarılı bir seçim, özellikle de seriyle alakası olmayan 3. filmde sürekli çocukların L.'e dik dur demesi ve onun da çabalaması ile sürekli tatlı şeyler yeme merakı çok tatlıydı :)

canim ben filmlerine soyle bi baktim o karakterleri gorunce izleyemedim.
ne L i ne de Kirayi begenmedim asiri zorlamislar benzetmek icin bence,

canim ben filmlerine soyle bi baktim o karakterleri gorunce izleyemedim.
ne L i ne de Kirayi begenmedim asiri zorlamislar benzetmek icin bence,

ben Kira'yı çok sevdiğim için filmdeki karakteri daha karizmatik bekliyordum canım, L.'i çok beğendim dediğim gibi, çocuksu, ilginç bir tipti :hulya:

ben de başladım en sonunda çok merak ettiğim bu seriye hihoyyyt 14. bölümdeyim şu an, ilk yorumlarımı yapayım bitince kapsamlı olarak değerlendiricem. öncelikle şunu söyliim kiranın ölüm meleği çok şeker bi karakter :1rolleyes: filmde nasıl yapmışlar çok merak ettim biter bitmez filmlerini de izlemeyi düşünüyorum. itiraf etmeliyim ilk bölümlerde çok hoşuma gitmedi, hikaye çok ilgi çekici ve zekicey gelmişti fakat eksik olan birşeyler vardı, herşey çok çabuk saçma ve boşluklarla gelişiyordu. hatta kira'nın defteri için çekmecinin altına düzenek ayarlamasını anlatması falan puff dedirtti, L'in hemen "hmm madem öyle o zaman bi öğrenci madem öyle o zaman şöyle" diye öh dedirten yorumlarını ilk önce abartı bulmuştum içimden "senaryoyu mu okudun be p...k" dedim, laakiiiiinnn sonra bambaşka şeyler olmaya başladı nasıl içine çekti beni anlatamam, çok dahice kurgulanmış ve heycanlandırıcı şeyler olmaya başladı. L ve kiranın arkadaş olması diğer ölüm meleğinin ortaya çıkması falan çok iyiydi. şu ana kadarki izlenimim süper, umarım kiraya kötü bişey olmaz, eğer sonunda ölürse falan çok üzülürüm.

ilk bolumler biraz fazla kurgusal gelebiliyor insana ancak bi kaptirdin mi kendini daha kopamiyorsun.
ikinci sezonunda ben biraz sklmistim acikcasi. umarim sen de sklmaz begenirsin.
benim favori karakterim L. harika otesi bir adam bayilyorum ben ona.
kira ya da sozum yok tabi.
olum meleklerinin hepsi de cok guzel karakterler olarak secilmis ancak en guzeli kiranin ki gercekten de.
ancak onun digerlerinden daha farkli bir yapisi var. izledikce cozersin zaten.
iyi seyirler dilerim malice :)

çok teşekkür ederim asmincim a.s. beni bayaa sardı valla tam gaz devam ediyorum. L gerçekten çok farklı bi karakter bana V for vandettadaki V'yi anımsattı nedense, bi de kiraya yandan yandan bakıyo ya çok hoş :D bakalım ilerleyen bölümlerde nolucak, Ryuk'un küpesine bittim yaa serseri :D

çok teşekkür ederim asmincim a.s. beni bayaa sardı valla tam gaz devam ediyorum. L gerçekten çok farklı bi karakter bana V for vandettadaki V'yi anımsattı nedense, bi de kiraya yandan yandan bakıyo ya çok hoş :D bakalım ilerleyen bölümlerde nolucak, Ryuk'un küpesine bittim yaa serseri :D

bu muhteşem seriye başlamana çok sevindim canım, belki de bitirmişsindir, ben çok geç gördüm mesajını. ryuk'un tarzı çok tatlı değil mi gerçekten, elma sevmesi de ayrı güzel :D

ben bu animeyi çok zekice buluyorum, umarım sen de sonunda aynı şeyleri düşünmüşsündür.

Allah'ım birşeyi de izlemek için bu kadar geç kalmayayım ya :17: 10 gün önce başladık izlemeye.31. Bölümü de dün bitirdik.
Çok çok sevdiğim, hayran olduğum L maalesef hakkın rahmetine kavuştu..Bu kadar basit bir kalp krizi ile öleceğini ummuyordum :14:Şimdi Mello ve Near geldi.
Bu ikisi L'nin 2ye bölünmüş hali sanki..Oturma tarzı, sürekli düşünürken birşeylerle uğraşması Near, tatlıya düşkünlüğüde Mello :27:
Bitmesine çok az kaldı, 6 bölüm.Bitsin istemiyorum, büyük bi boşluk hissedicem.Bi oturuşta zaten en az 4 bölüm izlettiriyor.
Dünki bölüme gıcık oldum Light(kira) Misa'nın gerizekalı olduğuna dikkat çekip spiker kıza sarıldı :63:
Bu arada Ryuk kadar Rem'i de sevdim ben, garibim hislerinin kurbanı oldu..
Keşke filmini yapmak yerine 3 boyutlusunu çekselermiş tadından yinmezmiş :52:

Back
X