Decavit pronotal kullanan

Rabia Tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
40
10
38
28
Kızlar merhaba 3 aylık hamileyim doktorum bana bu ilacı verdi hergün sabah tok karnına bir tane alıyrm başlayalı 1 hafta olacak ama bn kilo almaya başladım akşamları yemekte ekmek yemiyorum sabah kahvaltıda 2 dilim yiyorum kilom var normalde ekmeksiz hayatta doymamda midem almıyo istemiyo yani cnm allaha şükür hiç mide bulantısı yaşamadım ama kilo almaya başladım baya daha 3 aylıkken baya alırsam ne olur allah kerim sizde yaşadınızmı nedir ne değildir

Diğer ilacı bilmiyorumda decavit hep düzenli kullandım ve kan tahlillerimde hep iyi çıkardı bunun sayesinde ancak kilo almadım bu ilaçtan dolayı. Yani bende böyle bir etki bıraktı tabi bünyeden bünyeye değişiyordur mutlaka

Decaviti bende kullaniyorum kabizlik disinda istahimda bi acilma veya yeme.istegi olmadi canim

Diğer ilacı bilmiyorumda decavit hep düzenli kullandım ve kan tahlillerimde hep iyi çıkardı bunun sayesinde ancak kilo almadım bu ilaçtan dolayı. Yani bende böyle bir etki bıraktı tabi bünyeden bünyeye değişiyordur mutlaka
Cnm başka ilç vermedi decavit verdi ama kilo almaya başladım dediğim gibi ekmeği kestim sayılır ama nasıl desem hani çok yemek yersinde kendini sıgdıramassın ya nefes dahi zor alırsın oyleyım ya ilk hamilelik bide bilmiyrm

Cnm başka ilç vermedi decavit verdi ama kilo almaya başladım dediğim gibi ekmeği kestim sayılır ama nasıl desem hani çok yemek yersinde kendini sıgdıramassın ya nefes dahi zor alırsın oyleyım ya ilk hamilelik bide bilmiyrm
Siz bence tekrar kontrole gidince doktorunuza bu konudan bahsedin hani belki ilaçların dışında hamileliğin bir getirisi olabilir. Şişkinlik oluyor sizde anladığım kadarıyla ama dediğim gibi hamilelikten kaynaklıda olabilir

Kabızlık bndede varda kilo alma olayımda var daha 3 aylığım ne yapsam ki yarın doktora gidicem ona desemmiki
Bnde yeme isteği yok zaten cnm hemen doyuyrm ekmeği sadece kahvaltıda yiyrm normalde akşam yemekte ekmek yemeden doymam ama simdi oyle değil dediğim gibi çok yemiş gibi hissediyom

Kabızlık bndede varda kilo alma olayımda var daha 3 aylığım ne yapsam ki yarın doktora gidicem ona desemmiki
Ben yeni kullanmaya basladim bulantılarım yeni gecti , bence sor hatta kan degerlerin falan iyiyse 2 gunde birde alabilirsin ,ama kilo almani etkikedigni düşünmüyorum ya🤷‍♀️

Back
X