Dedem kayıp!!!

Bende ondan korkuyorum biraz sinirlidir benim dedem ya biriyle kavga ettiyse dünyanın binbir türlü hali var neler duyuyoruz diycem hava almak istedi ama dönerdi saat kaç oldu
14.30 da çıksa şuan saat 02.20 hava almak değil o canım :( kimliği de üzerindeymis polise falan da denk gelmedi demekki ...polise haber verilmedimi hala

Çok teşekkür ederim inşallah sağ sağlim bulunursa ilk işim o olucak
Çok geçmiş olsun, lütfen bize de haber verin gerekirse ekşide yazar olan arkadaşlar başlık açıp fotoğraflarını yayınlarlar,tag falan başlatabiliriz.

Müge anlı;
0 212 639 42 63
0 535 365 52 52 WhatsApp ihbar hattı
0212 354 44 25

Bulabildiklerim bunlar.

Herkese iyi geceler bugün saat 16.20 civarında kocaeli darıca da dedem kayboldu polise başvuru yaptılar ve beklememiz söylendi. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı? Ne yapıcağımı bilemiyorum 65 yaşında ve hafızası gelip gidiyor bazen camiiye diye çıkmış telefonu da evdeymiş. Ne olur yaşayan varsa bir akıl verin.
bunama hastalıgımı var yoksa akıl hastalıgı gıbı bırseymı

Özelden bana mesaj atabilir misiniz ? Orada yaşayan üniversiteden arkadaşlarım tanıdıklarım var . Fotoğrafını atın mesaj olarak tanıdıklarıma atayım belki gören duyan vardır. Darıca küçük bir yer . M Misisipili

Son düzenleme:
Camiye gidip anons yaptırabilir misiniz, saçma mı olur acaba? Bizim burada küçük çocuk falan kaybolduğunda yaptılar birkaç kez.

Herkese iyi geceler bugün saat 16.20 civarında kocaeli darıca da dedem kayboldu polise başvuru yaptılar ve beklememiz söylendi. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı? Ne yapıcağımı bilemiyorum 65 yaşında ve hafızası gelip gidiyor bazen camiiye diye çıkmış telefonu da evdeymiş. Ne olur yaşayan varsa bir akıl verin.
Insallah sag saglim bulunur cok gecmis olsun akli ne kadar surede gidip geliyor belki camiyi hatirlar caminin oralarda beklerseniz hani evde oturup delirmekten iyidir ayy bu kayip olaylarinda Allah korusun ben cok kotu olurum

insalah tez vakitte hayırlı haberini alırsınız ...bir bakım evine falan mı gitti acaba sınırlı falan demişsiniz aklıma da o geldi direkt

bu saate kadar bulunmadiysa başına kötü birşey gelmemiştir insalah :KK43:

14.30 da çıksa şuan saat 02.20 hava almak değil o canım :KK43: kimliği de üzerindeymis polise falan da denk gelmedi demekki ...polise haber verilmedimi hala
Yahu ne güzel yol gösterip moral veriyorsunuz öyle! Kadın zaten acılı ve telaşlı, destek olmak zorunda değilsiniz ama köstek olmayın bari.

yardım ettim zannediyorsunuz ama bi bakın şu yazdıklarınıza, moral bozmaktan ve daha da korkutmaktan başka bir işe yaramıyor!

Kalbim çok kötü oldu, üzüntünüzü hissettim. Kayıp işi çok zor.. Allah yardımcınız olsun inşallah şimdiye bulunmuştur. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın insallah

İnşallah sağ sağlim gelsin dedeciğiniz eve 🥺 haber verin lütfen . Çevre hastaneleri va arayıp sordunuzmu ?

Geçmiş olsun canım böyle durumlarda sevgi dövmesi yada cebine adres telefon numarası yakınlarının yazıp koysanız... İnşallah bulunmuştur dedeciğiniz

bu saate kadar bulunmadiysa başına kötü birşey gelmemiştir insalah :KK43:

14.30 da çıksa şuan saat 02.20 hava almak değil o canım :KK43: kimliği de üzerindeymis polise falan da denk gelmedi demekki ...polise haber verilmedimi hala
Size diyecek söz yok, destek değilsiniz ama insanları korkutmaktan başka işinizde yok. Yaptığınız iş mi yani yaşını başını almış kadınsınız bir de.

sosyal medyada mümkün olduğunca yayın derim, influencelara da mesaj atarsınız illa birinden biri ilgilenir bence. tabii müge anlı da iyi fikir.
umarım tez zamanda bulunur.

müge hanımdan yardı isteyin

Back
X