dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

ona caktırnadan dr a başvurun ilaçlarını yemeğekoyun falan.
hatta yemeğine şap mı atsanız.

onları araştıran sızı kapı delıgınden ızleyen dededen ben her seyı beklerım, acılen evı ayırın..

Dedenizi evlendirin bence o bayanla hala gorusuyosa ya da baskasiyla. Siz de tasinin yanindan. Evlenmezse bile tasinin ne var yani adam hala calisiyomus bir kadin tutarsiniz yemegini yapar haftada bir temizlik yapilir olur biter. Cok igrenc ya size karsi yaptiklari hadi izledikleri filan neyse de. Ben korkardım yani ayni evde ya.

Ne demek her erkek böyle yaaaa, teyzenizin aklı başında değil heralde
İnsan kızını dikizler mi, torununu gözle taciz edip, hayal edip internetten aratır mı
Dedeniz iğrenç bir sapık
Evden uzaklaştırın bence

Edit: Eski konuymuş ya sinirlerim hopladı birden o hızla cevap yazdım =)

Yahu 31 sayfalık bir konuya ne diye yorum yazılır bunuda hiç anlamış değilim. Benim söyleyeceğim her şey söylenmiş der bir bakar çekilir giderim yani. Birde nasıl oluyor 3 senelik konuları buluyorsunuz ona da bir ayrı şaşırıyorum. Birinci sayfaya basmak yerine onuncu sayfaya nasıl basar insan o da ayrı bir konu

Bende yeni gibi okuyorum
Konunun son kısmıda bu yaz aylarında kısmıni okuyunca anladım eski konu
O deģilde dede ne alemde acaba.
umarım evinizi ayırmişsinızdır yada dedeyi evlendirmişsinizdir

Orda bi yan baksın düdüklerler vallahi onu
Booww hiç ar iman kalmamış.. Allah sonumuzu hayır etsin.. Allah akıldan etmesin tabi de aklı şelim de bu dedenin şeyi şey değil..
konu sahibesi acil evlendirin dedeyi Yoksa sonu sıkıntılı..

Yemeklerine şap atın. şap diye yazıyordu herhalde tam hatırlayamadım hani şu cinsel gücü azaltan şey tabi tıbbi ismini bilmiyorum :)

Kesinlikle göz ardı etmeyin öyle saçmalık mı olur be dede torunmuş aman allahım huzur evine gönderin gitsin çoktan haketmiş bence hiç üzülmem ben olsam

Huzur evi olayı olmaz gibiyse evlendirin bence var bakacak durumu galiba evlensin en güzeli

Ağzım açık okudum. Bence orayı terk edin. Adam öz kızını gözetliyor. İnternetten torun dede ilişkisini arattırıyor. Dedeniz şaşmış. Allah akıl fikir versin tövbe tövbe bir yaşıma daha girdim.

Herkes yorum yapma hakkına sahip, belki ben dıger yorumları okumak istemiyorum kendi yorumumu yapmak istiyorum herseye muhalefet olmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…