dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

Huzurevine konacak kadar bilinçsiz değil…
Gayet halen çalışıyor hatta. Mühendisliğe devam ediyor.
Yani normal değil miii… Ama yaşlılarda azar derler.
Of kafam çok karışk

canım zaten huzurevinde sağlık sorunu olan yaşlılar kalamaz, sağlıklı olanlar kalabilir, ayrıca dedemdir bir şey olmaz deme, her gün neler okuyoruz.

Onu bunu bilmem ama çok tedbirli olmalısınız.Özellikle giydiğiniz kıyafetlere çok dikkat edin derim ben.Çok samimi de olmayın malum durum ortada.Adam durduk yere dede torunla alakalı manyakça şeyleri izlemez.Belli aklında bir şeyler var (Allah korusun) bunu illa uygulayacak diye bir şey yok ama kendi kafasında fantazi kurmuş olabilir ki bu kafasını çok meşgul ederse neler olabilir düşünemiyorum...

Hic inandirici degilsiniz, anlatim sekliniz bile sanki olaylardan eylence cikarmissiniz.
kaldiki gercek siz ne acayip bir ailesiniz???
Annen banyoda kapi acik bi yerlerini temizliyo, kilitlemek aklina gelmiyormu.
Dedeni p izlerken orucluyken hemde, görüyosunuz ve gülerek gidiyosunuz utanmasin diye.
Cok igrenc bir ailesiniz Bence :47:

Ayy yok artik.İgrenc buldum ben sahsen tiksindim kendi dedemden bile ne alakaysa.Bence tasinin ya olurmu oyle sey? Annenizi gozetlemesi inanilmaz sinirimi bozdu :20:

Nasıl gülebiliyorsunuz ben ağlıyorum şu anda interneti kapattırın yada kablosunu kesin yapamaz ya bilinmedik birşeyler olsun bilgisayar bozulsun mesela. annene de sana da hayretler içerisindeyim tuvaletteyken onu izliyor senin sürekli göğüslerine bakıyor ve sen gülüyorsun. tüylerim diken diken oldu yemin ederim sindiremiyorum içime. ben anlatamayacağım yaşadıklarımı ama Allah böyle insanların canını tez vakitte alsın.

siz de durumunuz varken çıkın gidin o evden. kızmış torunmuş dinlemiyor bu ALLAHIN BELALARI

Buna normal diyen teyzenin tek derdi var dedenizi ona yollamayın!!! Ya da teyzeniz de anormal harbii :53:

Ona kim bu yaşta interneti öğretti? Tek muhabbetiniz bu derken, niye bu tarz mevzularda konuşuyorsunuz ki adamla?

Eğer bu konu gerçekse, bence acil takip altında bulunabileceği bir kuruma yatırın, masrafı da çocukları bölüşsün.

.

Nasıl gülebiliyorsunuz ben ağlıyorum şu anda interneti kapattırın yada kablosunu kesin yapamaz ya bilinmedik birşeyler olsun bilgisayar bozulsun mesela. annene de sana da hayretler içerisindeyim tuvaletteyken onu izliyor senin sürekli göğüslerine bakıyor ve sen gülüyorsun. tüylerim diken diken oldu yemin ederim sindiremiyorum içime. ben anlatamayacağım yaşadıklarımı ama Allah böyle insanların canını tez vakitte alsın.

siz de durumunuz varken çıkın gidin o evden. kızmış torunmuş dinlemiyor bu ALLAHIN BELALARI

Canım sana n'oldu ya?

İşte adamın demekli hep içinde varmışki, 70 inde sonra böyle rezil oluyor. Eee kontrol güdüleri azalıyor belli yaştan sonra, fikri neyse zikri açık meydana çıkmış. Niye cehennem, hani Allah merhametliydi diyenler al bir kapak daha...İyiki cehennem var.

.

Gecen gun bir konuda boyle bir olay yazmistim ailemle ilgili. Oradan esinlenip olay cikarmaya ve eglenmeye çalışıyorsun bence.
Yoksa bu kadar serinkanli anlatmazdin..

Kesinlikle anlatim tarzi hic normal degil..

Hic inandirici degilsiniz, anlatim sekliniz bile sanki olaylardan eylence cikarmissiniz.
Dedeni p izlerken orucluyken hemde, görüyosunuz ve gülerek gidiyosunuz utanmasin diye.

katılıyorum iğrençlikte aşmıssınız ya bu ne rezillik , kafanız iyi değil ailecek :27:

Annenin yerinde olsam savcıliga suç duyurusunda bulunurdum bilgisayar da verirdim incelensin nelere bakılmis evden uzaklaştırma isterdim bu kadar olmaz sapıgın tekiyke ayni evde yasiyosunuz dedemdir tecavüz etmez diyosunuz pardon ama o dede bozuntusu o videoları arattirirken ve izlerken kendini tatmin ederken acaba kimi hayal ediyo hic düsündünmü dikizlenen annenimi yoksa göhsüne bakilan senimi

Merhaba kızlar,
Gene çok çaresizim ve soluğu burada buldum. Az sonra yazacağım şeyler gerçekten düşünmesi bile iğrenç olan şeyler benim için. Maalesef ama size danışmam lazım.

Annenannem öleli 3 yıl oldu. Annem, ben ve dedem yaşıyoruz bir evde, anneannem gittikten sonra dedemin yanına taşındık yalnız kalmasın diye İlk başlarda kolaydı, ama gittikçe zorlaşmaya başladı.
Bu arada yaşı 70 oldu.

Dedem internetle tanışalı beri sürekli ..... izliyor maalesef. Çok kez yakaladım onu bizzat izlerken. Hatta facebook'ta paylaşmıştı bir tanesini de yanlışlıkla :) Acınacak halimize baya bir gülmüştüm maalesef. Nereye gitsek bulunduğumuz ortamdaki bayanlara bir sevgi gösterileri, yavşamalar…
Anlayacağınız 70inden sonra azdı lafı gayet doğruymuş. Öyle birşey varmış.

Yaklaşık 2 ay önce bir kadınla tanıştı, oda 60 yaşında. O kadınla tanıştıktan sonra kendine olan güveni daha da yerine geldi. Daha çok böyle şeylere bakar oldu. Tek konuştuğumuz konular yatak hikayeleri. Kendi kendine böyle şeyler anlatıyor, açık fıkralar anlatıp gülüyor. Annemin iş arkadaşını arayıp 'benimki çalışmıyo bana hap lazım' demiş. annem rezil oldu iş yerinde düşünsenize…

Buraya kadar herşey kabul edilemeyecek düzeyde değil.Asıl şimdi başlıyo maalesef.

Geçen haftalarda annem tuvaletteyken bi bakmış, dedem kapıyı aralamış onu izliyo. O sırada da özel bölgesini traş ediyormuş. çıplakmış yani
İlk önce anlayamamış bi süre bakmış gerçekten biri mi var diye. Sonra 'baba' demiş, dedemde hemen kaçmış içeri.

Benle konuşurken evde, gözleri sürekli göğüslerimde. Artık bu yaz ayında evde askılıyla dolaşamıyorum.

VE EN KÖTÜSÜ!
Dün eve geldiğimizde bi baktık dedem gene ..... izliyo. VE BİRDE ORUÇLU DÜŞÜNÜN! Güldük annemle hemen kaçtık, utanmasın diye. Neyse kapattı zar zor.
Bende sonra merak ettim dedem nelere bakıyo diye. Kendim kaşındım yani. Geçmişine baktım.
Bakmaz olaydım…
'dede torun seks' 'dedesi torununa …' bu tarz abuk subuk şeyler yazmış google'a.
Bi sürü genç kızlarla alakalı şeyler var.
ama en kötüsü bu dede torun olayı..

Sabahtan beri ne yapacağımı bilemedim. Annemin korkudan ödü patladı.
Kara kara ne yapacğımızı düşünüyoruz.
Teyzeme anlattık böyle şeyler normal her erkek böyle dedi.
Gerçekten doğru mu? Böyle şeyler normal mi?
Umursamamız mı gerekiyor ?

Bana bişey yapar diye korkmuyorum, yapacağını sanmıyorum tabii ki de. O benim dedem.
Ama insan kötü hissediyor. Soğudum dedemden.
Of çok kötü çok..

Teyzenize bi sorun bakalım neresi normalmiş bu olayın.Bir dedenin değil seyretmek,dede torun gibi bir münasebeti düşünmesi kendi evlaını banyoda dikizlemesi ne kadar normalmiş.Dedenizi doktora götürün.Doktora bu durumları anlatın.İlaç verecektir.

Yapmaz ha? Öz kızından çocuğu olan pislikler var bu ülkede. Eğer konu gerçekse bu adam gece siz uyurken neler yapıyordur acaba. O videoları izlerken kimi hayal ediyordur. Sapıklıktan başka bir şey değil. Hoşunuza gidiyor sizin de galiba hala orada durduğunuza göre.

tatlım yanlış anlama. Benim annem derdi yaşlılardan korkacaksın. Çünkü belli bir yaştan sonra genellikle akıl ona kayıyormuş ve onu istiyormuş yani akıl eksiliyormuş. Anneni izlemesi, senin öyle şeyler görmen çok kötü. Teyzen yanlış bir şey söylemiş her erkek de var diye hayır hepsinde yok. Allah imanını versin. Dedene Allah'ı hatırlatın canım. Yanlış anlama ama zamanla seni taciz etmeye de başlar yapmaz deme çünkü akıl yok artık. Bence dedenizi hastaneye götürün tatlım. Allah yardımcınız olsun.:24::24:

Bizde ondan korkuyoruz. Daha 70 yaşında böyle ise bunun 75'i var 80'i var…
Bu tarz şeyler bile insanı öyle soğutuyor ki. Eve gelesim gelmiyo artık o kadar çok moralim bozuk ki.
Huzurevine almıyorlrmış zaten. Atıyorlarmş böylelerini.
Tek çare doktor galiba ama dedemin doktora birşey anlatacapını sanmıyorum.

Şimdi ben buraya bayadır üyeyim. İstersen girdiğimiz eski konularada bakabilrisin.
Hangi gülmeler gerçekten anlayamadım?
'ağlancak halimize gülsem mi' şeklindeki sözlerim gayet imalı olduğu açık.
Annem konusuna gelince, tuvalet kapımız sorunlu. Kapı tam kapandığında geri zor açılıyor, hatta bazen açılmadığıda oluyor. Çok zorlamak gerekiyo. Bizde tam kapatmadan kapıtı kapalı tutuyoruz. Hep böyleydi yani. Evin paspallığı. Yaptırmaya hep üşendik.
O gün ben evde yoktum bana annem anlattı bunu da.
Kapıyı herhalde aralamış ve bakmış.
Belkide ilk başta kötü bir amacı yoktu bilmiyorum sonuçta konduramıyorum.
Ha ayrıca komik birşey anlatıyormuş gibi anlatmışım falan on unereden anladığınızı anlamadım?
Neyse ben zaten konu başlarında gerekli önerileri aldım.
Bundan sonrası sadece sinirlendiiriyor galiba.

Özür dilerim öyleyse, sanırım inanmak istemiyoruz böyle konulara ondan şüphelenecek şeyler arıyoruz.

Aynen katılıyorum size:20:

Verilen cevaplardan sevgili hanimlarimizin bir cogunun dünyadan bi haber oldugunu anlamis bulunmaktayim.Bir cogu ay ne kadar igrenc , sapik dedeniz minvalinde seyler söylemis.Arkadaslar yaslilikta ortaya cikan Alzheimerìn bir sürü cesidi var.Erken bunama denen hastalik var.Ve bu durumdaki insanlarin neler yaptigina görseniz sasarsiniz.Umarim igerenc, sapik diyenler gün gelir de ayni seyleri kendi anne ve babalariyla tecrübe etmek zorunda kalmazlar.

Bir süre bakimevinde calistigim icin bu tür olaylari yadirgamamayi ögrendim.Bu durumda yapilacak en iyi sey bir geriatri uzmanina danismak olacaktir.Bir takim ilaclarla bu rahatsiz edici davranislardan kismen de olsa kurtulabilirsiniz diye düsünüyorum.

....... izlemesini erkektir die gectimde anneni izlemesi internete dede torun yazmasi falan midemi bulandirdi bu yasta hicde normal deil bir an once kacin uzak durun o adamdan bence psikolojisi bozulmus yani eskiden de oyyle deilse psikolojisi bozulmus allah yardimciniz olsun

" aşk-ı sehadet "

Siz hala bu kadar sabırlı ve saf temiz düşüncelerle kalıyorsunuz tebrikler. GAYET NORMALMİŞ GİBİ KARŞILIYORSUNUZ?????...dede denilecek tarafı bile yok benim gözümde değersiz...insan değil....yaşlıysa yaşlı ....:47:

Son düzenleme:
Back
X