Dediğimi yap yaptığımı yapma

öyle abartı bir kilon yok akşam 6dan sonra yemeyerek ve yarım saat yürüyüş yaparak verirsin
bende 68 kiloyum boyum 170..aslında ideal kilo aralığında gözüküyorum ama kilo vermek istiyorum .. daha ziyade sağlığım için çünkü şeker başlangıcı çıktı bende ..

Bende baktrcam canım pazartesi gidicem hareketlerimde aşırı yavaşlama oldu kilodan sonra egilemiorm kalkamiorm beni yoruo bu 20 kilo spordan sonrada kas mi oldu ne iyice sistim sanki

Kan testi yaptırdın mı açlık tokluk değerlerine baktır derim dahiliye uzmanına git.
sürekli yiyorsan açlık kan şekerin düşüktür ve tok olduğunda da yükselmiyordur belki
ki hipoglisemi deniyor bu duruma.

sen doktora gidip tahlil yaptır, işini sağlama al kendine de yüklenme

Gidicem haftaya inşallah gerçekten öyle bi problemm vardr
Arkadaşların dediği çok doğru, öncelikle endokrine gitmen lazım. O zaten kan tahliline bakar ve gerekirse başka yere de yönlendirir. Bende İnsülin Direnci ve pkos var. İnsülin direnci teşhisi koyulunca 5 sene sonra dikkat etmezsen şeker hastası olacaksın demek demişti doktor, çok şükür 20 kilodan fazla verdim ama hala vermem lazım...
69-70 kiloyum. Bebek düşünüyoruz, hamilelikten evvel kilo vermek istiyorum. En aşağı 15 kilo gitmesi lazım malesef... Diyet+spor+günde en az 2,5litre su...
Allah'ım inşallah herkes istediği kiloya düşsün, amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…