- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
O kadar yavaş yiyordumki herkesten yarım saat sonra yemekten kalkiordm son 1 senedir çok hızlı yiyorum ve ne yersem yiym doymuyorum insülin direncime baktrcam yarn inşallah sorun ordadr diyorum artk en azndn hap fln verrler de yemem azalır böyle giderse 100 kilo olcmŞu an hazır değilsin sanırım başlamak için. Önce kendini hazırlayıp öyle başla. Bu şekilde hiç kilo veremezsin.
Bi de yavaş ye.
Ben çok zayıfım ama genelde yavaş yerim ve bu yüzden çabuk doyuyorum sanırım.
O kadar yavaş yiyordumki herkesten yarım saat sonra yemekten kalkiordm son 1 senedir çok hızlı yiyorum ve ne yersem yiym doymuyorum insülin direncime baktrcam yarn inşallah sorun ordadr diyorum artk en azndn hap fln verrler de yemem azalır böyle giderse 100 kilo olcm
Benm fizigimn şekline göre 15 20 kilo fazlam var diyetsyende onayldi malsf68 kilo cok vahim bir kilo degil. Kendine neden bu kadar cok yukleniyorsun.
Gidicem haftaya inşallah gerçekten öyle bi problemm vardrLütfen sağlık kontrollerini yaptırmadan spora başlama,önce tiroidlerine kan şekerine hormonlarına ve ağır egzersiz yapacaksan kalbine baktır.sonra da bir diyetisyenle görüş.belki de boşuna kendini yıpratıyorsun,belki de vücudunda seni aç hissettiren bir problemin var
İşte banada tatlı ver başka bişey vermesende olur bilinacltma işlemeye calstm yemek çöp tatlı zarar diye ama olmadi yine kolesterol yüzünden diyetsyn kilo vermen şart kilo vermen gerekio diye 3 kez liste verdi yine yapamadım biri yanmda bişey yesin dayanamiormYavaş yemek daha iyidir, doyduğunu hisseder kolay sindirirsin.
Hızlı yemek ise tam tersi.
Tatlının ne yararı var olur mu hiç, myle demeyin. her şeyi yiyin ama dozunda olması gerek. vücudun tatlıya da ihtiyacı var.
Diyetten ziyade iğrenç ama kusarak zayiflamak dha basit gelio bi akrabamz ne zaman kilo alsa o şekilde veriyo çok tehlikeli olduğunu biliorm ama acikinca gözüm dönüo daha fazla kilo almak istemyrm mutsuz hissdyrm kendimi hiç bu kadar aciz olmamstm
Sende diyettsn sanrm nasl yapiosn kendine hedef koyyomsn ya ben biri olsa iddiaya girsek mesela 1 haftada 2 kilo gibi kazanan diğerine hediye alsa kimse yok çevremde beni atesleyecekNeee sakin böyle bir şey yapma
Saglıksiz zayıfliktansa sağlıklı şişmanlık iyidir.
Hem öyle verilemeyecek kilon da yok irade lazim..kendini iyi hissettiğin zaman başla.
Proflnzde fitback diye bişey gördüm kullaniomsnz ise yariomuNeee sakin böyle bir şey yapma
Saglıksiz zayıfliktansa sağlıklı şişmanlık iyidir.
Hem öyle verilemeyecek kilon da yok irade lazim..kendini iyi hissettiğin zaman başla.
Hergün spordaki kızlaRa bakip hırs yapıp devamını getiremiorm işte önce hasthnye gtmek lazm arkdslrn dedigi gibiFiziğini beğendiğiniz bir manken/oyuncu varsa onun fotoğrafını buzdolabına asın. Buzdolabının kapısına her gittiğinizde onun görüntüsüne bakın ve kendinizi hırslandırın, "Ben de böyle olacağım" diye.
Edit: Kusarak zayıflayamazsınız, bu bir hastalıktır, bulimik denir böyle kişilere.
Proflnzde fitback diye bişey gördüm kullaniomsnz ise yariomu
Benm fizigimn şekline göre 15 20 kilo fazlam var diyetsyende onayldi malsf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?