Dediklerimi yanlış anlıyor

yok üstte bir dahi çözmüş.sevişmişler gayet bile isteye (zaten bir önceki konusu malum), sonra demiş ki bu abla o abiye : sen şerefsizsin, bizim çocuklarımızı hiç düşünmüyosun , ya ilerde bizim kızımız olsa onunla da evlenmeden biri sevişse demiş :halay: :halay: :halay:

Ben diyorum senaristler boşa geziniyo burdan efsane mevzular çıkar diye ama. İşte biyigim sakalim yok cillop gibi hatunum diye hep geçmiyo sözüm. :halay: :D :D
Gece gece avradın cinsel hayatı dert oldu hepimize yaaa

Aslında ne kadar gulsenizde ben gerçekten insanlara güvenimi yitirdim bu yüzden soruyorum

Aslında ne kadar gulsenizde ben gerçekten insanlara güvenimi yitirdim bu yüzden soruyorum

Simdi bu adam pat diye baskasiyla evlense naparsin mesela ?? Güven nasil bi anlam taşıyor senin icin ?? Ben uyuyamam kac gece acaba amaci ne diye ?? Ki ben evlilik oncesi iliski yasamaya asiri karsi bi insanim kirmizi cizgilerim ve inancım geregi. Ama kimseyide yargilamam yasadiklariyla. Herkesin kendi tercihi.
Bence senin ciddi ciddi dusunmeye ihtiyacin var

Simdi bu adam pat diye baskasiyla evlense naparsin mesela ?? Güven nasil bi anlam taşıyor senin icin ?? Ben uyuyamam kac gece acaba amaci ne diye ?? Ki ben evlilik oncesi iliski yasamaya asiri karsi bi insanim kirmizi cizgilerim ve inancım geregi. Ama kimseyide yargilamam yasadiklariyla. Herkesin kendi tercihi.
Bence senin ciddi ciddi dusunmeye ihtiyacin var
Düşünüyorum hep ama yoruluyorum anlasılamıyorum

Dediğim her şeyi yanlış anlıyor dün seviştik sonra konu evliliğe geldi içimi çok kötü yapıyorsun sanki sana kötülük yapıyorum ben çocuklarımızi düşünmüyorum diyip durdu artık dedim kalbim kırıldı yeter hala anlamıyor
Daha çok kalbiniz kırılır öpüş seviş adam rahatlasın sonra aşkım evlenicezmi çocuğumuz olacakmı pembe pancurlu evimiz nerden olacak diye kendinizi tüketirsiniz ancak.Geri kafalı değilim neden böyle tepki gösterdim çünkü zamanında bende yaptım 5 yılımı verdim sonuç başka bi insanla evliyim şimdi o kişiyi yolda görünce tiksintiyle bakıyorum kendimden çok iğrendim ama malesef kullandırtmayın kendinizi lütfen

Düşünüyorum hep ama yoruluyorum anlasılamıyorum

Bosanali ne kadar oldu? 5 yaşında kızın varmış. Şart mı hemen birilerine güvenmen? kendine biraz zaman tanı belli ki hazır değilsin henüz yeni bir ilişkiye. kafan çok karışık. bir evlilik bitmiş tabi güven sorunu olur... acele etme.

Daha çok kalbiniz kırılır öpüş seviş adam rahatlasın sonra aşkım evlenicezmi çocuğumuz olacakmı pembe pancurlu evimiz nerden olacak diye kendinizi tüketirsiniz ancak.Geri kafalı değilim neden böyle tepki gösterdim çünkü zamanında bende yaptım 5 yılımı verdim sonuç başka bi insanla evliyim şimdi o kişiyi yolda görünce tiksintiyle bakıyorum kendimden çok iğrendim ama malesef kullandırtmayın kendinizi lütfen
Evlenecrginiz adam biliyor muydu

Katiliyorum arkadaslara. Ben cok sevdimde daha kimseyi sevemedim adamin uzerine. Yeni yeni birilerini begenip evlilik dusunuyorum. Ki adamla hepi topu 4 ay gorusmustuk o kadar derin yasamisim. Tutupta ne kadar sene tanisanda erkek milletine ben guvenmem acikcasi. Ya kendimede guvenmemki. Neticede insanisz ve nefsimiz var hepimizin. Ilerde pisman olacagin seyler yapma. Efendi gibi senle bi gelecek varsa gelsin. Yoksa kullandırma kendini. Bide doktora gidiyomussun bak. Yani tedavi sürecinde nasil dusunmez seni sana dokunur ?? Hic iyi seyler dusunmedim adam hakkinda..

bu arkadaşın yaşı baya küçük heralde ve 2 saattir yazdıklarına güldüğüm için suçlu hissediyorum kendimi. ciddi ciddi destege ve yardima ihtiyacı var.
bence de çok genç ve sonunu düşünmediği şeyler yaşamış.sanırım çevresinin de etkisiyle şimdi psikolojisi bozulmuş.ciddi bir destek alıp kendini yeniden sevmesi gerekiyor.

Back
X