Dediklerimi yanlış anlıyor

önce adam için konu açtın sonra sevişsem mi temalı konu açtın (bakire olmayışına kadar indik orda) şimdi seviştin yine bu sefer after sex konusu açtın.Senin aklın fikrin hür iraden yok mu? burası senin cinsel günlüğün mü ?:işsiz: :halay: bir de hep dolaylı yoldan uzata betimleye , imgelerle anlatıyosun ilk 20 yorum he?hü? diye geçiyor :KK14:

Arkadaşlar hür iradeleriyle sevişmişler. Sonra nazlı hanım demiş ki neden evlenene kadar beklemedin. Hadi bizi geçtim, evlenmeden sevişip, çocuklarımıza nasıl evlenmeden önce sevişmeyeceksin diyeceğiz. Sen nasıl bi şerefsizsin. Aynısını senin kızına yapsalar falan demiş.

Adam da bozulmuş. ben çocuklarımızı hiç düşünmüyorum mu zannediyorsun demiş. Alınmış.

Çünkü adam çok alıngan.

Durumlar böyle

Dediğim her şeyi yanlış anlıyor dün seviştik sonra konu evliliğe geldi içimi çok kötü yapıyorsun sanki sana kötülük yapıyorum ben çocuklarımızi düşünmüyorum diyip durdu artık dedim kalbim kırıldı yeter hala anlamıyor
adam yanlış da olsa anlıyor bişeyler, biz onu da anlamıyoruz.

Arkadaşlar hür iradeleriyle sevişmişler. Sonra nazlı hanım demiş ki neden evlenene kadar beklemedin. Hadi bizi geçtim, evlenmeden sevişip, çocuklarımıza nasıl evlenmeden önce sevişmeyeceksin diyeceğiz. Sen nasıl bi şerefsizsin. Aynısını senin kızına yapsalar falan demiş.

Adam da bozulmuş. ben çocuklarımızı hiç düşünmüyorum mu zannediyorsun demiş. Alınmış.

Çünkü adam çok alıngan.

Durumlar böyle
ha? diye kaldım.bu muymuş mevzu? ne içip bu kafaya erişmiş bu ablamız peki?

Çünkü adam çok alıngan.

Durumlar böyle
Evet

Çünkü adam çok alıngan.

Durumlar böyle

Adam sevişse suç sevişmese suç arkadaş. Madem böyle bir düşünce vardı hepimize bütün ilk cinsel ilişki detaylarımızı anlattıran konu neden açıldı? Herkes neden birer Melissa P. oldu hahsjsjs

Yeminlen konuyu 5 kere okudum yine anlamadim simdi o isi yaptiniz orasini anladik sonrasinda siz bu kisi neyiniz oluyorsa nisanlisiniz sevgiliniz esiniz artik her neyse ona serefsiz mi dediniz o da alindi kavga cikti peki cocuk ne kiziniz varmis bakamam mi dedi az acik yazsaniz

Yeminlen konuyu 5 kere okudum yine anlamadim simdi o isi yaptiniz orasini anladik sonrasinda siz bu kisi neyiniz oluyorsa nisanlisiniz sevgiliniz esiniz artik her neyse ona serefsiz mi dediniz o da alindi kavga cikti peki cocuk ne kiziniz varmis bakamam mi dedi az acik yazsaniz
Abla çokda şeyapma ya. Üstte biri çözdü yüz bilinmeyenli denklem gibi bu konu. Matematikci pampaları etiketleyelim pliiiizz:D :D

hayır bir de simdi önceki konuyu okudum,
orada gayet ikna olmuş görünüyor bunun ahlaksızlık olmadığına.
yani bekaretin gerçek ahlakla ilgisi yok, erkek çocuklarımızı ona gore yetiştirelim demiş.

önce kendini yetistirseydin keske.

yok üstte bir dahi çözmüş.sevişmişler gayet bile isteye (zaten bir önceki konusu malum), sonra demiş ki bu abla o abiye : sen şerefsizsin, bizim çocuklarımızı hiç düşünmüyosun , ya ilerde bizim kızımız olsa onunla da evlenmeden biri sevişse demiş :halay: :halay: :halay:

yok üstte bir dahi çözmüş.sevişmişler gayet bile isteye (zaten bir önceki konusu malum), sonra demiş ki bu abla o abiye : sen şerefsizsin, bizim çocuklarımızı hiç düşünmüyosun , ya ilerde bizim kızımız olsa onunla da evlenmeden biri sevişse demiş :halay: :halay: :halay:
evlilermis demekki anlar gibi oldum bence yanlis zamanda acilmis konu

Back
X