- 8 Temmuz 2022
- 305
- 347
- 18
- Konu Sahibi moonslight
-
Hanımlar,
bundan önceki konuma yorum yapılan çoğu taviseyeyi dikkate aldım. Yazdığınız çoğu kriterde hem fikiriz.
Benim asıl takıldığım yer şu;
ben beni beğenen insanları beğenemiyorum. yani bazılarınız şey demişti hani 2. bi buluşmaya git belki ısınırsın, işte daha detaylı tanımaya çalış falan diyenler olmuştu.
mesela ilkokuldan beri tanıdığım biri var aynı çevredeyiz arkadaş grubumuz aynı ama yok yani gerçekten çocukla görüşmek istemiyorum. yani arkdaş olarak iyi ama benim yıllardır mesafem aynı kalıcak bu çocuğa sanırım hiç o gözle bakamıyorum. yani galiba ben de şu var ben erkek arkadaşlarımla ilşki yaşayacak biri değilim yani arkadaşlıktan sevgililiğe döndürmek istemiyorum ççünkü arkadaşım olarak kodlamısım o kişiyi.
benimle görüşmek isteyen kişileri de beğenemiyorum ya lütfen yanlış anlamayın kimseye üst perdeden bakmıyorum ama durum bu
sanırım yalnızlık ilerledikçe kriterlerim artıyor ve beklentilerimin tam olmasını istiyorum ..
ne alaka?Bu sevgili olayını o kadar takıntı haline getirmişsiniz ki bir kriteriniz bile yok. Karşı cins olması sizin için yeterli gibi davranıyorsunuz. bazı şeyleri akışına bırakmak lazım. her konuştuğunuz erkeğe potansiyel sevgili gözüyle bakmaktan vazgeçmelisiniz
Siz karşıdaki insanın beklentilerini tamı tamına karşılıyor musunuz?Hanımlar,
bundan önceki konuma yorum yapılan çoğu taviseyeyi dikkate aldım. Yazdığınız çoğu kriterde hem fikiriz.
Benim asıl takıldığım yer şu;
ben beni beğenen insanları beğenemiyorum. yani bazılarınız şey demişti hani 2. bi buluşmaya git belki ısınırsın, işte daha detaylı tanımaya çalış falan diyenler olmuştu.
mesela ilkokuldan beri tanıdığım biri var aynı çevredeyiz arkadaş grubumuz aynı ama yok yani gerçekten çocukla görüşmek istemiyorum. yani arkdaş olarak iyi ama benim yıllardır mesafem aynı kalıcak bu çocuğa sanırım hiç o gözle bakamıyorum. yani galiba ben de şu var ben erkek arkadaşlarımla ilşki yaşayacak biri değilim yani arkadaşlıktan sevgililiğe döndürmek istemiyorum ççünkü arkadaşım olarak kodlamısım o kişiyi.
benimle görüşmek isteyen kişileri de beğenemiyorum ya lütfen yanlış anlamayın kimseye üst perdeden bakmıyorum ama durum bu
sanırım yalnızlık ilerledikçe kriterlerim artıyor ve beklentilerimin tam olmasını istiyorum ..
sanırım, bilyorum mantıklı olan bu değilYaşınız 25 üstündeyse mantığa evrildiğiniz için kriterler artıyor. Seçici oluyor insan o yaşlarda.
Ben de 21 de tanışmıştım, aşktan kör olmuş şekilde. Şimdi 27 yaşındayım mantığım daha devrede. Şuan birini tanısam mantık olarak bakarım kaşına gözüne bakmam.sanırım, bilyorum mantıklı olan bu değil
ama evlenen arkadaşlarımaözellikle dikkat ettim hep böyle 22-24 yaş arası beğenip evlendiler.
pişmann olanları var elbette ama mesela sey diyorlar şimdiki aklım olsa evlenmem.
çok secici miyim diye konu açtım neredeyse her yorumda kendim de bir madde buldum
Sizin gibi sitede olan kişilerde var hepsinin bakış açısı aynı. birini bulmak ama karakteri vs hiç önemli değil. Bunun için de her erkek sevgili adayı. Bu kafa yapısını değiştirmediğiniz sürece yaşayacağınız ilişkiler sağlıklı olmayacakne alaka?
kriterlerimi yazdım. amacım da benim mi kriterlerim çok ucuk diye aklı selim yorumlar almaktı.
siz bu konu da tavsiye vren kişilerden değildiniz sizlik bii durum yok ?
ben orada bana yapılan yorumlara istinaden yazdım lütfen lafıın ortasında konuyu bilmeden damlamayın.
ben artık anladım gerçekten nasip.ne kadar tavisye verilse de boş.Bir konuyu çok fazla odak haline getirdigimizde genelde işler yolunda pek gitmiyor gibi. Mesela hamilelik durumunda ne zaman kafamdan çıkardım oluruna bıraktım o zaman oldu, sözünü duymuşsunuzdur ya da ilişkiler konusunda da. Bu sevgilik-evlilik ilişkileri sınav değil ki daha çok çalışıp kazanalim diyelim. Bugün ilişkiye dair düşüncelerimi degistirdim ya da esnettim deyip yarın dendiğinde olumlu olacak diye bir şart yok. Biraz da nasip işi.
Yeni ortamlara girebilirsiniz, kendinizi kapatmazsiniz ama bu süre zarfında da odak haline getirmezseniz sizin için daha iyi olur bence.
Şu an belki içinde bulunduğunuz ruh halinden ötürü zor olabilir ama odaginizi bu konudan uzak tutarsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz..ben artık anladım gerçekten nasip.ne kadar tavisye verilse de boş.
ne kadar sosyal olursan ne kadar iyi olursan ol olmuyorsa olmuyor.
C Calcifer tavsiye verip vermemesi önemli değil ki. isteyen istediği konuya yorumunu yapabilir. ayrıca gayet yumuşak bi şekilde size gözlemlerini söylemiş ki haklı. neden hemen böyle sert tepkiler veriyorsunuz anlam veremiyorum bazen bu forumda. tartışmaya hazır bekliyor gibisinizne alaka?
kriterlerimi yazdım. amacım da benim mi kriterlerim çok ucuk diye aklı selim yorumlar almaktı.
siz bu konu da tavsiye vren kişilerden değildiniz sizlik bii durum yok ?
ben orada bana yapılan yorumlara istinaden yazdım lütfen lafıın ortasında konuyu bilmeden damlamayın.
Sizin gibi sitede olan kişilerde var hepsinin bakış açısı aynı. birini bulmak ama karakteri vs hiç önemli değil. Bunun için de her erkek sevgili adayı. Bu kafa yapısını değiştirmediğiniz sürece yaşayacağınız ilişkiler sağlıklı olmayacak
Aklı selim olan biri varsa burada o siz değilsiniz bu arada
insanın ruh halini bilip bilmeden böyle yorum yapılmasına teşekkür mü edeyim ?C Calcifer tavsiye verip vermemesi önemli değil ki. isteyen istediği konuya yorumunu yapabilir. ayrıca gayet yumuşak bi şekilde size gözlemlerini söylemiş ki haklı. neden hemen böyle sert tepkiler veriyorsunuz anlam veremiyorum bazen bu forumda. tartışmaya hazır bekliyor gibisinizayrıca gerçekten dert ettiğiniz şey dertte değil. akışına bırakın. illa tanıştığınız kişiyle sevgili olacaksınız diye bir şey yok.
Hakaret hangi mesajımda var acaba. okuduğunuzu anlamak için sizi kitap topiğime davet ediyorum. Size kişisel gelişim kitapları dahil bir çok türde tavsiye verecek arkadaşlarımız varMune
sevgili Mune,
durup durup hakaret etmeye gelen üyelerini görür müsün? kimse burada "her" konuya yorum yapmak zorunda değil diye biliyorum ben.
C Calcifer tavsiye verip vermemesi önemli değil ki. isteyen istediği konuya yorumunu yapabilir. ayrıca gayet yumuşak bi şekilde size gözlemlerini söylemiş ki haklı. neden hemen böyle sert tepkiler veriyorsunuz anlam veremiyorum bazen bu forumda. tartışmaya hazır bekliyor gibisinizayrıca gerçekten dert ettiğiniz şey dertte değil. akışına bırakın. illa tanıştığınız kişiyle sevgili olacaksınız diye bir şey yok.
önce siz okuyun.Hakaret hangi mesajımda var acaba. okuduğunuzu anlamak için sizi kitap topiğime davet ediyorum. Size kişisel gelişim kitapları dahil bir çok türde tavsiye verecek arkadaşlarımız var
önce siz okuyun.
son cümlenizi .
aklı selim yorumlar almaktı.
sanırım sana bilenmiş öncesinde şimdi saldırıya geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?