dediklerinizi gözden geçirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sanırım sana bilenmiş öncesinde şimdi saldırıya geçti

son 1.5 aydır sitede bile yokum sadece bu mesajlardan bilendiyse ciddi anlamda sıkıntıları var. Daha eleştiri bile kabul edemiyor. Evlenince eş ailesiyle nasıl anlaşacak çok merak ediyorum

son 1.5 aydır sitede bile yokum sadece bu mesajlardan bilendiyse ciddi anlamda sıkıntıları var. Daha eleştiri bile kabul edemiyor. Evlenince eş ailesiyle nasıl anlaşacak çok merak ediyorum
valla anlayamadım ama haksız yere seni suçladığı için ben de sinirlendim tutamadım kendimi

Ben 30 yasimdan sonra evlendim. Neden? Esime rastlayana kadar kriterlerime uyani bulmadim. Siz de bulamiyorsaniz dogru insana rastlamadiniz demektir. Ben "sonradan isinma" olayina inanmiyorum. Ilk bulusmada insan az cok hisseder o insanla birsey olabilir mi diye. Insallah gönlünüze göre birini bulursunuz

Kaç yaşındasınız?
Yaş aldıkça mantık daha çok ön plana çıkar ve kriterler artar. Böylece 'o kişiye' rastlamak daha zor olabilir.
İlle de kriter kriter diye direnmenin de manası yok bazen. Biri çıkar başını döndürür, tüm kriterler rafa kalkar
Ha bu da doğru değil evlilik için.
Ortası makbul.
Kriterleriniz olsun elbette ama önemli konularda kırmızı çizgiler olsun, gerisi bir şekilde halledilir.
Bu önemli çizgileri de evvelki konunuzda konuşmuştuk.
Onun dışında atıyorum, kel olmasın, esmer olsun, boyu şu kadar olsun, futbolu sevmesin,Ankara'lı olmasın(misalen) vs derseniz o zaman zor elbette.
Akışa bırakın.
O kişiyle tanışmadığınız için kimse cazip gelmiyor.

teşekkür edrim yorumunuz için. gecenlerde biri yazmıstı siz de 2. buluşmaya sans verin diye. ben de sonradan ısınma olayı olmuyor yani arkadaş olarak iyi biriyle 10 defa da buluşsam hep arkadaş olarak kalıyor benim için.

30 a yaklaşıyorum diyelim
teşekkür ederim, evet geçen konu da bahsetmiştik :) orada ki çoğu kişinin yorumuyla hem fikirim ama işte seni beğenenlere şans ver kısmını okeyleyemiyorum ve denedim yani kestirp atmadan şans verdim. ben öyle sırf biri beni beğendi ben de bir şans vereyim kafasında değilim ben beğenmezsem niye görüşeyim ki sırf birinin benimle görüşmek istemesi bana yeterli gelmiyor. öyle arkadaşlıktan da sevgililiğe geçmeyi sevmiyorum. ben birini kafam da arkadaş statüsüne koyduysam öbür türlü düşünemiyorum.

Eşimle üniversitede arkadaştık samimi değil ama arada bir sohbet eder bir şeyler içerdik zamanla birbirimizi tanıdıkça bambaşka şeyler hissetmeye başladım çünkü sık sık bir araya gelip görüşünce farklı duygular hissedebiliyorsunuz

Ben eşimle 4 yıl filan çok yakın arkadaştim, sevgililige dönsün diye gözünün içine bakmiyorsun ki, bir gün farklı hissetmeye baslarsin o zaman olur. Ya da başlamazsin olmaz. Ben diğer konunu hatırlamıyorum ama bunlar yaşanarak görülecek şeyler ne tavsiye verilir ki.. bulamadiysan arama, zaten karşına çıkar zamanı gelince?

Bir insanı ilk olarak arkadaş ortamında tanımak bilmek en güzelidir. Kendisini çok saklamaz.

Ancak evlilik/sevgililik vs diye başlayan ilişkilerde insanlar genel olarak kendisini tam olarak göstermezler. En iyi ihtimalle kendisini anlatacağım dese bile iyi ifade edemezler.

O sebeple yakın arkadaştan sevgilinin tadı da bi başka Eşimle yakın arkadaştık. Sonra uzun yıllar görüştük evlendik. Ortak bir geçmişe, aynı sosyal çevreye sahip olmamız, birbirimize aman kırılır mı vs gibi tripli davranmamamız bizi mutlu eden şeyler.

Tabi herkesin bakış açısı farklı ama benim tecrübem bu yönde.

Bendede öyle. Ilk bulusmada en azindan en kücük isigi görmüyorsan o is olmaz

Madem öyle eski konunuzdan devam etseydiniz sadece o kişiler yorum yazsaydı. Konunuza yazmayacaktım aslında ama, Bayağıdır dikkatimi çekiyor üslubunuz, ali kıran baş kesen modundasınız, kimse sizin burada ahbabınız değil. Kafanıza göre kimseyi azarlayamazsınız. Kimse de sizi alttan almak zorunda değil.

Gerçek hayatınızda da bu üslupla hareket ediyorsanız yalnız kalmanıza pek şaşırmamanız gerek aslında.

Buyrun beğenmedim atmakta serbestsiniz.

geçen konumun sonunda yazmıştım :)
yorumunuz da kriterlerimin arasındaydı
o kadar kriteri adriana lima, sofia vergara koymamıştır. ha bunlar kadar güzelsen okey.

gerçekten seveceğin insanda kriter işlemiyor.
şunu dersen anlarım, denk olsun bana eli yüzü düzgün olsun merhametli olsun tamam.

ama kimse kusursuz değil.

mesela sen bu kadar kriter belirlediğin için bile kusurlusun. çünkü başka birine muhtaçsın.

yoo, gayette doğru düzgün cevap verdiğim hatta konularım uzun uzun konuştuğum insnlar bile var burada ?
herkese yaptığımı nerden çıkardınız bu kadar işssiz misiniz yorum mu aradınız ? gayettegüzel yorum yapan insnlar var :)
direk millete parmak sallamaya veya birilerinin avukatlığını yappmaya gelenlere tabiki böyle davranırım :)
bence burada oturup bunu düşünün
siz de hemen beğenmedime basın, hadi iyi forumlar :)

Arkadaş olarak kodlamadin bence, hosuna gitse bal gibi de evrilirdi sevgililige Çekim yok, olmayabilir yani ama bu "arkadasimi o gozle göremiyorum" durumu değil.

Her ne kadar bunun 2. Üyeliğiniz olduğunuzu düşünsem de, sizden çooook fazla zamandır bu sitedeyim ben. Siteyi kullanmayı biliyorum diyelim. Yoksa bana göre oldukça vizyonsuz olan konularınız gerçekten umrumda değil. Özellikle açıp bakmıyorum yani. Akışta önüme düşüyor.

Ne diyeyim, iyi şanslar. Zira işiniz şansa kalmış gibi duruyor çünkü. İyi forumlar

Sevgili konusunda çok konular okudum. Kadınlar hep sevgili yapamamaktan yakınmış. Bu işin peşine düşmeyi bırakın. Peşine düşerek olduramazsınız. Vakti varsa bir şey olacaksa olur. Zaman,mekan,şartlar olgunlaşınca olur. Zorlamayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…