- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi moonslight
-
sanırım sana bilenmiş öncesinde şimdi saldırıya geçti
canım benim orda hakaret içerikli bir şey yok kiinsanın ruh halini bilip bilmeden böyle yorum yapılmasına teşekkür mü edeyim ?almesiniz.
kendisine hakaret edilmediği halde gelip bana istediğini yazmamalı aklı selim ise :)
valla anlayamadım ama haksız yere seni suçladığı için ben de sinirlendim tutamadım kendimison 1.5 aydır sitede bile yokum sadece bu mesajlardan bilendiyse ciddi anlamda sıkıntıları var. Daha eleştiri bile kabul edemiyor. Evlenince eş ailesiyle nasıl anlaşacak çok merak ediyorum
teşekkür edrim yorumunuz için. gecenlerde biri yazmıstı siz de 2. buluşmaya sans verin diye. ben de sonradan ısınma olayı olmuyor yani arkadaş olarak iyi biriyle 10 defa da buluşsam hep arkadaş olarak kalıyor benim için.Ben 30 yasimdan sonra evlendim. Neden? Esime rastlayana kadar kriterlerime uyani bulmadim. Siz de bulamiyorsaniz dogru insana rastlamadiniz demektir. Ben "sonradan isinma" olayina inanmiyorum. Ilk bulusmada insan az cok hisseder o insanla birsey olabilir mi diye. Insallah gönlünüze göre birini bulursunuz
geçen konumun sonunda yazmıştım :)kriterlerin neydi ki
tipini beğenmediğin adamla evlenme
30 a yaklaşıyorum diyelimKaç yaşındasınız?
Yaş aldıkça mantık daha çok ön plana çıkar ve kriterler artar. Böylece 'o kişiye' rastlamak daha zor olabilir.
İlle de kriter kriter diye direnmenin de manası yok bazen. Biri çıkar başını döndürür, tüm kriterler rafa kalkar
Ha bu da doğru değil evlilik için.
Ortası makbul.
Kriterleriniz olsun elbette ama önemli konularda kırmızı çizgiler olsun, gerisi bir şekilde halledilir.
Bu önemli çizgileri de evvelki konunuzda konuşmuştuk.
Onun dışında atıyorum, kel olmasın, esmer olsun, boyu şu kadar olsun, futbolu sevmesin,Ankara'lı olmasın(misalen) vs derseniz o zaman zor elbette.
Akışa bırakın.
O kişiyle tanışmadığınız için kimse cazip gelmiyor.
teşekkür edrim yorumunuz için. gecenlerde biri yazmıstı siz de 2. buluşmaya sans verin diye. ben de sonradan ısınma olayı olmuyor yani arkadaş olarak iyi biriyle 10 defa da buluşsam hep arkadaş olarak kalıyor benim için.
Madem öyle eski konunuzdan devam etseydiniz sadece o kişiler yorum yazsaydı. Konunuza yazmayacaktım aslında ama, Bayağıdır dikkatimi çekiyor üslubunuz, ali kıran baş kesen modundasınız, kimse sizin burada ahbabınız değil. Kafanıza göre kimseyi azarlayamazsınız. Kimse de sizi alttan almak zorunda değil.ne alaka?
kriterlerimi yazdım. amacım da benim mi kriterlerim çok ucuk diye aklı selim yorumlar almaktı.
siz bu konu da tavsiye vren kişilerden değildiniz sizlik bii durum yok ?
ben orada bana yapılan yorumlara istinaden yazdım lütfen lafıın ortasında konuyu bilmeden damlamayın.
o kadar kriteri adriana lima, sofia vergara koymamıştır. ha bunlar kadar güzelsen okey.geçen konumun sonunda yazmıştım :)
yorumunuz da kriterlerimin arasındaydı
yoo, gayette doğru düzgün cevap verdiğim hatta konularım uzun uzun konuştuğum insnlar bile var burada ?Madem öyle eski konunuzdan devam etseydiniz sadece o kişiler yorum yazsaydı. Konunuza yazmayacaktım aslında ama, Bayağıdır dikkatimi çekiyor üslubunuz, ali kıran baş kesen modundasınız, kimse sizin burada ahbabınız değil. Kafanıza göre kimseyi azarlayamazsınız. Kimse de sizi alttan almak zorunda değil.
Gerçek hayatınızda da bu üslupla hareket ediyorsanız yalnız kalmanıza pek şaşırmamanız gerek aslında.
Buyrun beğenmedim atmakta serbestsiniz.
Hanımlar,
bundan önceki konuma yorum yapılan çoğu taviseyeyi dikkate aldım. Yazdığınız çoğu kriterde hem fikiriz.
Benim asıl takıldığım yer şu;
ben beni beğenen insanları beğenemiyorum. yani bazılarınız şey demişti hani 2. bi buluşmaya git belki ısınırsın, işte daha detaylı tanımaya çalış falan diyenler olmuştu.
mesela ilkokuldan beri tanıdığım biri var aynı çevredeyiz arkadaş grubumuz aynı ama yok yani gerçekten çocukla görüşmek istemiyorum. yani arkdaş olarak iyi ama benim yıllardır mesafem aynı kalıcak bu çocuğa sanırım hiç o gözle bakamıyorum. yani galiba ben de şu var ben erkek arkadaşlarımla ilşki yaşayacak biri değilim yani arkadaşlıktan sevgililiğe döndürmek istemiyorum ççünkü arkadaşım olarak kodlamısım o kişiyi.
benimle görüşmek isteyen kişileri de beğenemiyorum ya lütfen yanlış anlamayın kimseye üst perdeden bakmıyorum ama durum bu
sanırım yalnızlık ilerledikçe kriterlerim artıyor ve beklentilerimin tam olmasını istiyorum ..
hahahhaArkadaş olarak kodlamadin bence, hosuna gitse bal gibi de evrilirdi sevgililigeÇekim yok, olmayabilir yani ama bu "arkadasimi o gozle göremiyorum" durumu değil.
Her ne kadar bunun 2. Üyeliğiniz olduğunuzu düşünsem de, sizden çooook fazla zamandır bu sitedeyim ben. Siteyi kullanmayı biliyorum diyelim. Yoksa bana göre oldukça vizyonsuz olan konularınız gerçekten umrumda değil. Özellikle açıp bakmıyorum yani. Akışta önüme düşüyor.yoo, gayette doğru düzgün cevap verdiğim hatta konularım uzun uzun konuştuğum insnlar bile var burada ?
herkese yaptığımı nerden çıkardınız bu kadar işssiz misiniz yorum mu aradınız ? gayettegüzel yorum yapan insnlar var :)
direk millete parmak sallamaya veya birilerinin avukatlığını yappmaya gelenlere tabiki böyle davranırım :)
bence burada oturup bunu düşünün
siz de hemen beğenmedime basın, hadi iyi forumlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?