• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dedikodu ve iftiraya uğradım...

zeyneps90

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
43
12
13
34
Arkadaşlar bu konu hakkında bildiğiniz koruyucu 'DUA' (kesinlikle büyü vermeyin.) Var mı?

Çok kötü bir şekilde iftiraya uğradım ve bana bunu yapanların artık dedikoduyu kesip susması için çırpınıyorum. Elimden dua etmekten baska bi sey gelmiyor. Lütfen bildiginiz duaları anlamlarıyla yazar mısınız... :'(

En güzel dua içten yapılan samimi bir duadır. Eğer gerçekten masumsanız sabredin ve Allah'tan bu konunun hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını dileyin. Dünya imtihan dünyası olduğu için insan bazı sınavlara tabi tutulabiliyor. Önemli olan bu sınavlar karşısında sabırlı olabilmek ve Allah'a daha da yakınlaşabilmektir. Sükunetinizi ve sabrınızı koruyun er ya da geç gerçek ortaya çıkacaktır.

Savcılığa bir suç duyurusunda bulunursan öyle bir susarlar ki sen bile şaşırırsın.
Dua içinde; kalpten Edilen her duayı Allahım duyar ve Karşılıksız bırakmaz ben buna inanıyorum.

Oh ne guzel de aliyorlar gunahini. Obur dunyaya da biseyler lazim birakin biraz daha konusup sizin gu ahlariniza hamal yapsinlar kendilerini. Allah zaten herseyi goruyor ve biliyor.:KK51:

Rabbim feraha çıkarsın seni onları da ıslah etsin. Al abdesti ni kıl namazını aç elini içinden geldiği gibi et duani. Sonra git onları şikayet et ve iyice rahatla. Allah büyüktür sabırla bekle.

Kendinizi aklmaya çalışmayın iftira edenlerin sonunu kenara çekip izleyin ilahi adelet geç gelse de mutlaka gelir merak etmeyin

İftira degilde mah. Fena dedikoducu bi kadin var hemde tescilli bu konuda
Tamda benim dairemin karsi binasina denk geliyo
Bize ozellikle takik
Napiyoruz, nereye gidiyoruz,nerden geliyoruz,ne aldik fena..
Huyunu bildigimden sallamiyorum
Baya baya balkona cikip annemlerin evini gozetliyo(annemle altli ustlu dairelerimiz)
Sabah esimi ugurlarken camdan seslendim gcen gun kadin sesimi duyup balkona kostu tam ariza

Napiyorum konusmuyorum,gormemezlige geliyorum.
Gecen gun kuran okutcakmsta annemke beni cagirmaya gelmiste niye boyle ona gidip gelmiyomusuzda bla bla bla

Kiminle goruscegime siz mi karar vericekseniz dedim girdim iceri

Boyleleri yaptigi kotulukleri ibadetleriyle temizleyecebilceklerini saniyolar sanirim.

Birakin meraktan baslarini yesinler.
Bu insanlarin yatacak yeri yok
Kul hakki yiyolar

Kadin kafayi yicek haber alamiyorum diye yazik.

Arkadaşlar bu konu hakkında bildiğiniz koruyucu 'DUA' (kesinlikle büyü vermeyin.) Var mı?

Çok kötü bir şekilde iftiraya uğradım ve bana bunu yapanların artık dedikoduyu kesip susması için çırpınıyorum. Elimden dua etmekten baska bi sey gelmiyor. Lütfen bildiginiz duaları anlamlarıyla yazar mısınız... :'(
Felak ve Nas'ı oku. (Bin kere değil sadece bir kere ve kalpten)

savcılığa yapılan içten bir şikayet kalpten edilen samimi bir dua ihem siz feraha erersiniz hem de iftira etmek neymiş boş konuşmak neymiş birilerine öğremiş olursunuz.

cuma mübarek sela da istediğin duayı oku Allahım sana havale ediyorum de.annemin apartmanında da var. herkes hemen hemen ev sahibi annemde öyle sanki herkes kiracı o apartmanın sahibi gibi davranıyor.anneme de kiracıları kışkırtıyor.milletin pisliğine bahçenin dökülen ağaç yapraklarına bakmıyor annemin iki çiçeğinin yere düşen bir kaç yaprağının peşine düşmüş.bi üst katta o annemle konuşurken kapıdan bizi dinliyor.

parantez içinde büyü vermeyin yazmışsın ya o tuhafıma gitti

biz büyücü müyüz de büyü vereceğiz sana:KK53::KK45:

kk kadınlarına cadı muamelesi:KK70:

Back
X