• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikoducu erkekler

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
Kızlar selam
İşyerimde rahatsızlık duyduğum bi durum var.
bi departmanda 3 kişi bunlar ve hepsi erkek. böyle bi havalarda üçü de, birşey zannediyolar kendilerini. her seyi onlar iyi yapar havalarında.
benle ilgili olan kısımda, bu üç salak benle ilgili fısır fısır konuşuyorlar. nerden anladın derseniz de konuşurken yüzleri bana dönük oluyor, göz göze geliyoruz her defasında ve gülüyorlar sinsi sinsi. mesela en basit örnek işyerine bi koli gelmişti ben onu açmaya çalışırken bi baktım bunlar ikisi geçmiş bana gülüyorlar. bende nolduu ne var dedim yook bişi diyip sırıtıyorlar. ve buna benzer başka şeylerde oldu. hep gözleri üzerimde sanki.
neyse dün iş seyahatine çıktık bunlarla birlikte. valizde bi sıkıntı oldu. bende ordaki görevliye durumu anlatıyorum.
uzaktan gene ukala ukala bakıyorlar. ingilizceleri bir tek onların süpermiş gibi. hıhh nasıl anlatcak der gibi adeta.
bu gerzeklerle 3 gün daha seyahatte olacağım. nasıl geçecek cidden bilmiyorum poffffffff ne yapmalıyım sizce kızlar??

Son düzenleme:
Kafaya takmayacaksın. Sen sinir olduğunu belli edersen daha çok yaparlar.

Ay erkeğin dedikoducusu da pek bir sevimsiz olur. Kiralık aşk dizisindeki Koriş canlandı gözümde :KK70:

Kafaya takmayacaksın. Sen sinir olduğunu belli edersen daha çok yaparlar.

Ay erkeğin dedikoducusu da pek bir sevimsiz olur. Kiralık aşk dizisindeki Koray canlandı gözümde :KK70:
ya hayatımda ilk kez böyle tipler görüyorum. bide istemediğim ot yanımda biter durumundayım şuan. dipdibeyiz sürekli..

ya hayatımda ilk kez böyle tipler görüyorum. bide istemediğim ot yanımda biter durumundayım şuan. dipdibeyiz sürekli..
Benzeri benim de başıma geldi çok önceden. Uzun boyumla dalga geçerlerdi. Dalga geçilecek ne varsa artık.. Duymazdan geldim. 1 ay geçtiler 2 ay geçtiler sonra sıkıldılar.
Görmezden gel belli etme derim. Senden başka muhabbetini yapacakları başka konu yok zaar.

Kadınların adı çıkmış nedense dedikodu konusunda ama aslında erkeklerin dedikodusu çok daha pis oluyor.
Erkeklerin çoğunlukta olduğu ortamlarda çalışıyorum genelde oradan biliyorum.
Yani yapabileceğiniz pek bişey yok, aldırmıyor görüneceksiniz ayrıca biraz da sert olmak gerekiyor, fazla yumuşak yüzlü olunca abartıyorlar çünkü bu dalga geçme durumunu.

Benzeri benim de başıma geldi çok önceden. Uzun boyumla dalga geçerlerdi. Dalga geçilecek ne varsa artık.. Duymazdan geldim. 1 ay geçtiler 2 ay geçtiler sonra sıkıldılar.
Görmezden gel belli etme derim. Senden başka muhabbetini yapacakları başka konu yok zaar.
nasıl bir terbiyesizlik bu ya. cnm sende onların fiziksel özellikleriyle dalga geçseydin ben olsam öyle yapardım.
evet aynen öyle boş insanlar...

Kadınların adı çıkmış nedense dedikodu konusunda ama aslında erkeklerin dedikodusu çok daha pis oluyor.
Erkeklerin çoğunlukta olduğu ortamlarda çalışıyorum genelde oradan biliyorum.
Yani yapabileceğiniz pek bişey yok, aldırmıyor görüneceksiniz ayrıca biraz da sert olmak gerekiyor, fazla yumuşak yüzlü olunca abartıyorlar çünkü bu dalga geçme durumunu.
uzak durmaya çalışıyorum ama işlerimiz birbirine bağlantılı olduğu için konuşmak durumundayım onlarla. sert oluncada çok kafaya takmış gibi olmaz mıyım?

nasıl bir terbiyesizlik bu ya. cnm sende onların fiziksel özellikleriyle dalga geçseydin ben olsam öyle yapardım.
evet aynen öyle boş insanlar...
Valla dalga geçilecek çok özellikleri vardı da karakterime yakıştıramam ben öyle hareketleri. Uzar giderdi hem boş muhabbetleri. Umursamamak daha güzel cevap oldu.

Seninde burnun bir karış havalarda olsun...dedikoducu erkek hiç cool değil
dün varya normal duruyorum elimde telefonumla meşgulum ayakta. kafamı bi kaldırdım gene bu ikisi bana bakıp birşey konuşuyorlar hafif sırıtmalı yine. bıktırdılar ya resmen.

dün varya normal duruyorum elimde telefonumla meşgulum ayakta. kafamı bi kaldırdım gene bu ikisi bana bakıp birşey konuşuyorlar hafif sırıtmalı yine. bıktırdılar ya resmen.
Erkekler bir kadına bakıp pis pis şeyler de konuşabiliyor. Evli sözlü bekar fark etmez. Yüreği evli olcak insanın.
Bence kesinlikle umursamayın ve ciddi olun yüz vermeyin.

uzak durmaya çalışıyorum ama işlerimiz birbirine bağlantılı olduğu için konuşmak durumundayım onlarla. sert oluncada çok kafaya takmış gibi olmaz mıyım?
Sert derken mesela ilk zamanlar espriyle yaklaşıp, aklı sıra dalga geçenler oluyordu benle, ben de saf niyetli, güler yüzlü davranıp laf yetiştirmeye çalışıyordum, art niyet aramıyordum, sonra baktım iyi niyetim suistimal ediliyor, samimiyetine inanmadığımı tersliyorum artık direkt. Cesaret edemiyorlar öyle olunca bir daha bulaşmaya, iş dışında konuşmuyorlar.
(Ben şantiye ortamındayım gerçi belki bu yüzden ekstra önlem alıyor olabilirim:))
Öbür türlü uzaktan dedikodunuzu yaptıklarını siz anlıyorsunuz ama yanlarına gidip birşey deseniz, niye üstüne alındın ki deyip üste çıkarlar böyle anlarda tabi anlamazlıktan gelip, aldırmamak gerekiyor.

Sert derken mesela ilk zamanlar espriyle yaklaşıp, aklı sıra dalga geçenler oluyordu benle, ben de saf niyetli, güler yüzlü davranıp laf yetiştirmeye çalışıyordum, art niyet aramıyordum, sonra baktım iyi niyetim suistimal ediliyor, samimiyetine inanmadığımı tersliyorum artık direkt. Cesaret edemiyorlar öyle olunca bir daha bulaşmaya, iş dışında konuşmuyorlar.
(Ben şantiye ortamındayım gerçi belki bu yüzden ekstra önlem alıyor olabilirim:))
Öbür türlü uzaktan dedikodunuzu yaptıklarını siz anlıyorsunuz ama yanlarına gidip birşey deseniz, niye üstüne alındın ki deyip üste çıkarlar böyle anlarda tabi anlamazlıktan gelip, aldırmamak gerekiyor.
haklısın cnm ama bende durumlar daha farklı. bunlar bana normalde laf atmıyorlar. yüzyüze konuşurken gayet iyiler. sözlü olan baya ciddi konuşuyo hatta. ama uzaktan fısır fısır konuşuyorlar . bende şaşırıyorum nasıl bi kafadalarsa artık.

Görmezden gel muhataba alma sana baktıkları zaman noldu deme bir süre sonra sıkılıp bırakırlar

haklısın cnm ama bende durumlar daha farklı. bunlar bana normalde laf atmıyorlar. yüzyüze konuşurken gayet iyiler. sözlü olan baya ciddi konuşuyo hatta. ama uzaktan fısır fısır konuşuyorlar . bende şaşırıyorum nasıl bi kafadalarsa artık.
Sürü psikolojisi işte,tek başına problem yok ama bir araya gelince bı haller oluyor adamlara.eski iş yerimde vardı bu tiplerden.

Fitne fücurlugu hic sevmem ama:KK53: ucunu birbirine dusur. O zaman bak seninLe ugrasmaktan nasil vazgecip birbirlerini yiyorlar. ;)

Back
X