- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
Dedikodu yapılan ortamlarda bulunmayın. Kimsenin gıyabında konuşmayın, konuşturmayında yanınızda.
Sizinle ilgili konuşan,( size zarar vermek amaçlı) konularda umursamayın, gülün geçin. Rahatsız olmadığınızı görünce vazgeçecektir karşınızdaki.
Kimsenin gıyabında konuşmam yanımda da konuşturmam aslına bakarsanız. Yüzüne söylemişsem o ayrı ama birinin yüzüne söylemedigimi arkasından konuşmam.siz hiç yapmıyor muısunuz, ben aslında dedikodu değilde dertleşme adı altında konuşmalar oluyor ya onu kastediyoru...
Kimsenin gıyabında konuşmam yanımda da konuşturmam aslına bakarsanız. Yüzüne söylemişsem o ayrı ama birinin yüzüne söylemedigimi arkasından konuşmam.
Dertleşmek başka birşey. Dedikodu bambaşka. Şayet zamanında anlattıklarınız sizin canınızı yakmak amaçlı yüzünüze vuruluyorsa umursamayın, gülün geçin bir yapar iki yapar sonra işe yaramadığını anlayınca vazgeçer.
Boşvermekten başka yapacak birseyiniz yok maalesef. İnsanların neyi söyleyip neyi söylemeyeceklerine karar veremiyoruz maalesef ve dilin kemiği yok.sürekli görmemelikten geldim zaten,baktılar öyle delirmiyorum,en çok şu lafı söylersek yıkarız biz bunu dediler ve bu sefer başardılar...
sürekli görmemelikten geldim zaten,baktılar öyle delirmiyorum,en çok şu lafı söylersek yıkarız biz bunu dediler ve bu sefer başardılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?