Haklisin o kadar emek var maddi manevi.. umut var.. olmayınca uzuluyor insan..Labratuvar cok onemli iyice arastir canmİnşallah canım.Valla kafam karışık eşimde bana bıraktı.Hatta fakülteye de gittik rapor hakkımız var yararlanabiliyoriz ama şiddetli erkek sorununda nasıl olur embriyolar ilerler mi şüpheliyim.Ha bu nasip tutanda var devlette bilmiyorum.Yeni açıldı fakültede lab. Ne kadar iyidir şüpheli.Ama maddi olarak baya uyguna geliyor.O kadar para verip olmaması ayrı bir yıkıyor beni.
Yasin cok genc..umudunu yitirme hic canim..Elbet gelecek mucizen30 yaşındayım canım sağ tüpüm alındı diğer tüpüm gayet iyi başkada bir sıkıntı yok diyorlar doktorlar ama bir türlü olmuyr malesefki
Ah canim 20 kez de denerim ama az daha ucuz olsa o kadar pahalı ki..maddi olarak cok yoruldukPes etme. 15. denemede kucağına alan bile var. Bizim yaşımız ileri. Hemen olmayacagini biliyoruz. Kısmet olur inşallah
Evet canım bende aynı yerde devam etmeyi düşünüyorum bu sefer Histereskopı olacağım.Hem kürtaj olduğumdan için hemde aklımda bir soru işareti kalmasın istiyorum rahimde bir sorun gözükmüyor ama.Sehir dışından gidip geliyorum o Zor oluyor.Bakalim bayram sonu başlayabilirsem eğer transferim temmuza kalacaktır canımCilekkokusuu baska bir topikte gordum canim ankara memorial de tedavi oluyormuusun..aygul hoca da..bennde orda tedavi gordum..cok tatli ve iyi bir doktor labratuvar da cok iyi..Ha benim kimyasal oldu degerim dustu ama onlar elinden geleni yapti icim cok rahat ayni yere gidecegim...
inşallah canım ama artık sonuncu denememdeyim uzun bir süre daha deneyemem maddi olarak tükendim artık 2de ameliyat oldum .6 denememi yapıyorum suna transfer günümü bekliyorum.Yasin cok genc..umudunu yitirme hic canim..Elbet gelecek mucizen
Canim Aygül hocam aradi haziran adetiyle gidecegim yani 1 ay sonra...olumsuz denemeden sonra indirim oluyor mu fiyatlarda acaba bir bilgin var mi bu konuda...transferlerini arka arkaya olur büyük ihtimalleEvet canım bende aynı yerde devam etmeyi düşünüyorum bu sefer Histereskopı olacağım.Hem kürtaj olduğumdan için hemde aklımda bir soru işareti kalmasın istiyorum rahimde bir sorun gözükmüyor ama.Sehir dışından gidip geliyorum o Zor oluyor.Bakalim bayram sonu başlayabilirsem eğer transferim temmuza kalacaktır canım
Bende 1 tüp denemem var negatif Ekim gibi ikinciyi deneyeceğim üzülmeyin sonuçta bir tane olmuş sizin hiç olmayanlar napsinGelin dertleşelim...
Benim 5 denemem oldu 2.den olan bir kizim varkardes istiyoruz ancak yıllardır olmuyor...son denemem de olmadi..hatta bugun sonucumu aldim kimyasal gebelik geçiyorum..konusmaya ihtiyacım var gelin dertleşelim...
Canim cok cok deneme yapıp ta cok ta isteyince 1 tane var diye şükrediyorsunuz tabi ama..olmayanlar ne yapsin ya da olmasa da olur diyemiyorsun..Allahim kimsenin elini boş çevirmesin...Bende 1 tüp denemem var negatif Ekim gibi ikinciyi deneyeceğim üzülmeyin sonuçta bir tane olmuş sizin hiç olmayanlar napsin
Canim cok cok deneme yapıp ta cok ta isteyince 1 tane var diye şükrediyorsunuz tabi ama..olmayanlar ne yapsin ya da olmasa da olur diyemiyorsun..Allahim kimsenin elini boş çevirmesin.has
Haklısın canım evet Rabbim nasip etsin herkese içinde bizlerede ama hiç olmaması daha kötü gibi geliyor bana çok şükür 1 tane olmuş rabbim ikinciyide nasip etsin inşallahCanim cok cok deneme yapıp ta cok ta isteyince 1 tane var diye şükrediyorsunuz tabi ama..olmayanlar ne yapsin ya da olmasa da olur diyemiyorsun..Allahim kimsenin elini boş çevirmesin...
Insallah canim..En kisa zamanda kavuşursun sen de bebeğine...Haklısın canım evet Rabbim nasip etsin herkese içinde bizlerede ama hiç olmaması daha kötü gibi geliyor bana çok şükür 1 tane olmuş rabbim ikinciyide nasip etsin inşallah
Yok canım öyle bir Bilgim yok ama indirim olsa keşke güzel olurduCanim Aygül hocam aradi haziran adetiyle gidecegim yani 1 ay sonra...olumsuz denemeden sonra indirim oluyor mu fiyatlarda acaba bir bilgin var mi bu konuda...transferlerini arka arkaya olur büyük ihtimalletemmuza gelir bir aksilik olmazsa benim de
Ogrendim canim 10.400 tl imisYok canım öyle bir Bilgim yok ama indirim olsa keşke güzel olurduAy bakalım bayramda sıkıntı olmazsa Mayıs 17 si gibi başlayacağım bende
im 10.400 tl imi
Zam gelmiş mi canım yoksa aynı mı fiyatıOgrendim canim 10.400 tl imis
Biz 1.deneme yaptırdık iste orada 10.400 idi...Zam gelmiş mi canım yoksa aynı mı fiyatı
Olacağına o kadar emindik ki canım dondurmadik acemiydik birde aklımıza gelmedi kiI
Insallah canim..En kisa zamanda kavuşursun sen de bebeğine...
1 denemeniz olmus hic üzülmeyin dondurulmusunuz var mi bu kez olur insallah
Nerde denediniz canımBiz 1.deneme yaptırdık iste orada 10.400 idi...
Simdi 1.deneme 11.300
2.deneme 10.300 olmus zam gelmiş yani
Ankara memorialNerde denediniz canım
Canım yıl farkediyor mu acaba biz Aralık'ta tedavi görmüştük bize de mi 10.300 yaparlar yoksa 11.300 mu of ya niye böyle pahalı herşeyBiz 1.deneme yaptırdık iste orada 10.400 idi...
Simdi 1.deneme 11.300
2.deneme 10.300 olmus zam gelmiş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?