- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
İnşallah canım, inanıyorum hissediyorum sanki bir sonra ki denemem de olacak inşallah Rabbim izin verirse.Pozitif düşünelim inşallah bir gün bizde anne olacağızseni o kadar iyi anlıyorum ki bazen insan kendini teselli etmek için daha zamanı değil demekki demek düşüyor çok emek veriyoruz Allah mutlaka sonucunu verecektir ona inanıyorum.
Nerde yaptiracagina karar verdin mi canimİnşallah canım, inanıyorum hissediyorum sanki bir sonra ki denemem de olacak inşallah Rabbim izin verirse.Pozitif düşünelim inşallah bir gün bizde anne olacağız
Olacak tabiiKızlar benim içimde bir heyecan bir heyecan.Yeni tedaviye az kaldı ya ondan mı bilmiyorum ama Sanki güzel şeyler olacakmış gibi hissediyorum
Dinlen canim hem kafanı toparla hem maddi olarak toparlan yilmak yokCanlar merhaba bende geldim.insallah 4-5 ay falan bı ara vermek istiyorum ama.ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur diyede tahmin ediyorum bu sefer Ankara'da düşünüyorum Ankara'da yapaniniz var mı öneriniz
Hayır ya kafam o konuda çok karışık.Sen olsan ne yapardınNerde yaptiracagina karar verdin mi canim
Benim için en önemlisi laboratuvar hangisine güveniyorsam oraya giderdim canim.Hayır ya kafam o konuda çok karışık.Sen olsan ne yapardın
Ankara, Memorial tabi ki canım ben sadece fakültede şansımı denesem mi diye düşünüyorum ama sanırım Aygül Hoca da devam edeceğimBenim için en önemlisi laboratuvar hangisine güveniyorsam oraya giderdim canim.
Cok uzak kalıyor mu ankara sizeAnkara, Memorial tabi ki canım ben sadece fakültede şansımı denesem mi diye düşünüyorum ama sanırım Aygül Hoca da devam edeceğim
Malasef Uzak canım uçakla gidip geliyorum.Oyle ha deyince gidemiyorum tek avantajlı yani ailem orda kalacak yer sıkıntım YokCok uzak kalıyor mu ankara size
Ailen orada ise hic dusunme canim süperMalasef Uzak canım uçakla gidip geliyorum.Oyle ha deyince gidemiyorum tek avantajlı yani ailem orda kalacak yer sıkıntım Yok
2 hafta rapor Almam gerekecek canım öğretmenim mecburen o işler biraz sıkıntı.Zaten bu gidişle Hazirana kalacak Sanki gece yumurtlama akıntısı geldi tahmini ettiğimden erken âdet olacağım herhalde , oda tam bayrama denk geliyorAilen orada ise hic dusunme canim süper
Benim kayunvalidem orda ama kalmak istemedim zaten uzun süre de kalamadım okullar acikti...gunu birlik gidip geldim inan daha zor
Canım elinde fazla gonopeptyl iğne varmı?Ankara, Memorial tabi ki canım ben sadece fakültede şansımı denesem mi diye düşünüyorum ama sanırım Aygül Hoca da devam edeceğim
Biz de yaptırmadı embriyolara genetik test canim..embriyo basi 300 dolar dediler 2 si 5000 tl tutacaktırbiz genetik test falan yaptırmadık ilk kez denemiştik şehir dışından geldiğimiz için pek ilgilenmiyor doktor tekrar denicez kanamam başladı demiştim bu adet kanaması mı şimdi
Bayramda çalışıyor olabilirler Aygül hocam hic bırakmıyor ki orayi2 hafta rapor Almam gerekecek canım öğretmenim mecburen o işler biraz sıkıntı.Zaten bu gidişle Hazirana kalacak Sanki gece yumurtlama akıntısı geldi tahmini ettiğimden erken âdet olacağım herhalde , oda tam bayrama denk geliyor
Ay bilmiyorum ki bu arayıp Sormak lazım inşallah Mayıs'ta başlayabilirim ya çok geç olacak yoksaBayramda çalışıyor olabilirler Aygül hocam hic bırakmıyor ki orayi
Sor bir canim mesaj at safak hanımın numarası varsa sor doner sanaAy bilmiyorum ki bu arayıp Sormak lazım inşallah Mayıs'ta başlayabilirim ya çok geç olacak yoksa
Ay bak ona mesaj atayım yarın iyi hatırlattın canım.Belki senle aynı zamanlarda transfer oluruz yaSor bir canim mesaj at safak hanımın numarası varsa sor doner sana
OlqbilirAy bak ona mesaj atayım yarın iyi hatırlattın canım.Belki senle aynı zamanlarda transfer oluruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?