- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
-
Hassasiyetleri var demek ki. Bu hassasiyetleri kaşımak yerine ona da uygun olanı yapsanız ne olur ki?
Baştan söylemiş ne istediğini, siz de ona göre yapabiliyormuşsunuz ki değiştirebilmişsiniz planları. Adamın patlamasına gerek kalmadan da değiştirebilirmişsiniz.
Evet düğün bizim düğünümüz ama her şey bizim istediğimiz gibi olamıyor malesef. Orta yol bulmak lazım. Siz de o orta yolu baştan bulabilirmişsiniz aslında.
Hiçbir şeye yardım etmiyor derken maddi anlamda mı?Iki dugun istiyor ben iki dugun istemiyorum. Yorulmak da istemiyorum. Hicbir seye yardim etmiyor ilgilenmiyor. Sacma sapan fikirleri var. Nisanlima elin adami diyor.
Hiçbir şeye yardım etmiyor derken maddi anlamda mı?
Iki dugun istiyor ben iki dugun istemiyorum. Yorulmak da istemiyorum. Hicbir seye yardim etmiyor ilgilenmiyor. Sacma sapan fikirleri var. Nisanlima elin adami diyor.
Neden bazı insanlar sözde baba. Neden kızım nasıl rahat edecekse öyle olsun demiyorlar? Allah herkese babanın da annenin de hayırlısını versin ne deyim. Benğm babam da hayatımın her anında problem çıkarıp beni ağlattığı için anlıyorum sizi.Merhaba
Konu benim evlenecek olmam...
Nişanlımın ailesi başka bir şehirde olduğu icin ve ben iki düğün istemediğim için bir yerde nikah töreni olsun istiyordum. Aslında düğün de istemiyordum annem ve nisanlım istedi tamam olsun dedim.
Bir ilde düğün diger ilde de nikah bu sekilde planlandı. Iki il arasinda 14 -15 saat var. Bizim nişanlımla yaşayacağımız ev de annemlere yakın olduğu için nikah nişanlımın ailesi tarafinda olsun düğünden sonra evimize geçeriz dedik. Dugunle nikah arasinda bir hafta var. Ben de bir hafta içinde annemlerin yaninda kalırım dinlenirim işlerimi hallederim dedim.
Babam laf etmeye başladı. Yok eliyle beni nikaha mı götürecekmiş. Yok evlenmiş insanı evine mi alacakmış. Söylenmeye başladı. Anneme nikah burda olsun defolsun gitsin dediğini duydum. Bağırarak söyledi. Zaten bir takım olaylardan dolayı soğumuştum artık hic sevgi kalmadı içimde. Biz de nisanlimla tam tersini yapacagiz burda nikah töreni orada düğün. Ve ben gerçekten defolup gideceğim.
Şimdi bu adamın zoru ne anlamadım. Nikah nişanlının orada kıyılacak, ben evli kadını alıp bir de evime mi getireceğim diyor?Manevi anlamda. Zaten maddi bir sey beklemiyorum oglan mı evlendiriyorum diyor surekli. Manevi olarak yardımda olmuyor
Şimdi bu adamın zoru ne anlamadım. Nikah nişanlının orada kıyılacak, ben evli kadını alıp bir de evime mi getireceğim diyor?
İki düğün istiyorsa kendisi de elini cebine atmak zorunda. İki düğün masrafı da erkek tarafına yaptırılması doğru olmaz.
Fakat seni sevmediğini düşünme.
Yani ne kadar saçma ha bir hafta önce h sonra nikahlanmışsınızMerhaba
Nişanlımın ailesi başka bir şehirde olduğu icin ve ben iki düğün istemediğim için bir yerde nikah töreni olsun istiyordum. Aslında düğün de istemiyordum annem ve nisanlım istedi tamam olsun dedim.
Bir ilde düğün diger ilde de nikah bu sekilde planlandı. Iki il arasinda 14 -15 saat var. Bizim nişanlımla yaşayacağımız ev de annemlere yakın olduğu için nikah nişanlımın ailesi tarafinda olsun düğünden sonra evimize geçeriz dedik. Dugunle nikah arasinda bir hafta var. Ben de bir hafta içinde annemlerin yaninda kalırım dinlenirim işlerimi hallederim dedim.
Babam laf etmeye başladı. Yok eliyle beni nikaha mı götürecekmiş. Yok evlenmiş insanı evine mi alacakmış. Söylenmeye başladı. Anneme nikah burda olsun defolsun gitsin dediğini duydum. Bağırarak söyledi. Zaten bir takım olaylardan dolayı soğumuştum artık hic sevgi kalmadı içimde. Biz de nisanlimla tam tersini yapacagiz burda nikah töreni orada düğün. Ve ben gerçekten defolup gideceğim.
Ya bir baba nasıl böyle konuşur gerçek babanız olduğundan emin misiniz diye sorasın geldi. Özellikle evlenmiş insanı evime almam lafı çok çok çirkin. Elden ayaktan düştüğünde kapınızı çalar ama.Merhaba
Babam beni istemeye geleceklerini duydugunda kiyameti kopardi. Önce sakinlesip gelsinler dedi, iki gün kala iptal etti.
Sevgilime, ailesine, kendi cevreme o kadar mahcup oldum ki.. Ve neler neler söyledi.
Hirsi hic gecmedi. Sevgilim careyi kapiya dayanmakta buldu. Ondan sonra daha büyük kavgalar koptu.
Su kadarini söyleyebilirim, agiza alinmayacak hakaretler isittim. Detayli anlatmak istemiyorum, iki sene olacak ama düsündükce hala kalbim aciyor. Bu kadar tepkinin sebebi de sevgilimin memleketi, ve ayni zamanda uzak bir sehire tasinacak olmam.
Velhasil, bir bucuk yillik evliyim, aileme 500 km uzaklikta oturuyorum. Esimle cok sükür cok iyiyiz. Babam beni her aradiginda ne zaman geleceksin ben biletini alayim diye soruyor.
Demem o ki, bu zamanlar gececek. Kaybetme korkusu, stresi yüzünden böyle yapiyor.
Üzmeyin kendinizi.
Ben olsam bir daha evine gitmezdim bu söz üzerine çalışan bir insansanız,ekonomik durumunuz var şu dakika çıkın gidin bence 1 hafta otelde,pansiyonda kalın daha iyi özür dileyene kadar
Iki dugun istiyor ben iki dugun istemiyorum. Yorulmak da istemiyorum. Hicbir seye yardim etmiyor ilgilenmiyor. Sacma sapan fikirleri var. Nisanlima elin adami diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?