benzer bi olay benimde başıma geldi canımm...
ben daha yeni evli sayılırım evliyken ilk doğum günüm hiç bi beklentim yoktu zaten ama yaptıkları benimde zoruma gitmişti ben her özel günde sevgiliyken bile eşimle hediyesini yolladım hep.. beklemiyodum dediğim gibi zaten hiç bişey aman nerden haberi olcakki diyodum meger ablaları söylemiş kv deye doğum günüm bi kaç gün geçti tabi kimse aramadı sonra kvdelere gittik en mutfaktayken eşime doğum günüymüş bişey istiyosa alayım demiş eşimde yok gerek yok demiş. içeri girdim tabi konuşmalrı duymadım sonra eşimle eve giderken eşim dedi ki annem istediği bişi varsa alıyım dedi bende gerek yok dedim dedi...
bende iyi demişsin bişey istemiyorum dedim ama dedim ben bilmiyo sanıyodum madem biliyodu kızım doğum günün kutlu olsun diyebilirdi dedim. eşim de haklısın dedi.sonra annesini arayıp keşke kutlasaydın die sitem etmişti eşim... ertesi günde eşim yanımda ablaları aradı eşimi .. x'e de slm söyle doğum günüymüş kutladığımızı söyle dediler yanında olduğumu biliyolar telefonu verde kutlayalım demediler yada madem biliyodunuz beni arayın dimi... dediğim gibi zaten hiç bi beklentim yoktu ama böyle davranmaları onların gözünde değersiz olduğumu anlamıştım...
haa bu arada ben yine yigenlerinin doğum gününe gittim noldu utandılar. anneler günü için hediyemi yine aldım noldu utandı bunu çok iyi hissettim.ve eşimin üzerinde dün annemlerin eşime doğum gününde aldığı hırka vardı görümceler ve kv hırkan çok güzelmiş çok yakışmış dediler xx senin hediyen mi dediler bende hayır kv ve kp doğum günü hediyesi oğullarına dedim laf öyle bi oturduki yüzlerinden anlaşıldı yani:)) haklı olunca fırsat ister istemez geliyo yani canım seninde fırsatın gelir lafı çakarsın ama benim gibi tatlı tatlı söyle ki daha oturaklı olsun
selam canim
" onların gözünde değersiz olduğumu anlamıştım..."
iste ozeti bu benim konumun..
Bende bunu anladim. zaten biliyordum degerimin olmadigini ama dun bir kez daha tasdiklenmis oldu..
senin yasadiklarini cok iyi anliyorum..
Banada bunu yaptilar hep evlendigimizden beri, hor gorduler, yok saydilar beni resmen :)
Hicbir deger gormedim.. Yine kayinvalide arada bir arar,sorar Allah var..
Ama kizlarinin ilgisizligini,yanlislarini hep ortbas ediyor..
iyi kamufle ediyor anlayacagin..
onlar arayip,sormuyor ya kendi ariyor aklinca aradaki acigi,boslugu ben kaparim diye dusunuyor..
ama senin yerin ayri, onlar ayri..
Sende cok iyi yapmissin..
Bak benzer seyleri yasamisiz.. benim esimde ben arayip konusacagim dedi sabah..
madem siz biliyordunuz dogum gunu.. e niye aramadiniz? o arayinca kutluyorsunuz..ne hakla?
diyecegim dedi..
Ben izin vermedim..Degmezzzz bosver!! dedim..
Bende onlari aramam olur biter.. kisasa kisas...
insani uzen :
senin dogum gununu bildikleri halde inadina aramamalari..
bu bizi sinirlendiren.. sahiden unutsalar yemin ederim bu kadar beni uzmez..
bildikleri halde aramamalari insana kendini onlarin gozunde ne kadar degersiz oldugunu hissettiriyor.
amaclarida bu zaten.. "sen degersizsin bizim icin" diye dusundurtmek..
E madem ben degersizim.. bundan boyle sizede bu duyguyu tattirmak boynumun borcu oldu :)
Kasitli aramadiklarida cok belli, cunku ben onlari arar aramaz "ayy bu arada dogum gunundu, arayamadik seni kutlu olsun" demeleriydi..
unutmus olsalardi gercekten, ben aradigimda dogum gunumu kutlamazlardi,bende bu kadar sinir olmazdim....
insanin agirina gidiyor sahiden..
sevgiler canim.