Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 4 kişiNe kadarlık tanıdığınız kişi size bu soruyu sordu çok çok merak ettim.
aynı iş yeri filanSevilmeye aç gibi durursan sevilmezsin zaten hayatın kanunu.kaçmayı beceremiyorsun.tanıştığın insanla baştan kurallarını koy. Bide tanıştığın insanlar aynı iş yerinde mi.ya da aynı muhitte mi.
O ortamdan kurma arkadaşlıklarını o zaman.hepsi aynı son olacakaynı iş yeri filan
Değil canım, sen kendine değer vermediğin için karşına çıkanlar da sana değer vermiyor. Önce sen kıymetini bil, değer biçme işini başkalarına bırakma.o yüzden bende çok az veriyorum
abuk sabuk bir hayat işte cidden artık yoruldum bir yandan okb ile yalnız boguşuyorum çok kötüyüm dualarınızı esirgemeyin lütfenNasil bir cevredesin nasil insanlarla tanisiyorsunda adam sana benle iliskiye girecekmisin diye sorabiliyor ?
Arkadaşim çok ama çok güzel yorumlamissin...Daha önceki konularınızda da size seks koktuğunuzu söyleyen, parayla ilişki teklif eden erkeklerden bahsetmiştiniz.
Bunu herkes, her yerde söyleyemez, ya insanlarda ya mekanda ya da sizde bir problem var.
Fikrimi sorarsanız üçünde de sorun var derim ben.
Takıldığınız ortamlara, takındığınız tavırlara, muhatap olduğunuz adamlara dikkat edin.
Madem gidişattan rahatsızsınız aynı yollarda yürüyüp farklı sonuçlar alınmayacağını unutmayın.
BilmiyorumEger hala yalnizsaniz uzulmeyin
Allah sizi birilerinden koruyor demektir...
Kaç aydır tanışıyorsunuz ve size bu 3-4 kişi bu soruyu sordu3 4 kişi
1 2 aylık birtanesi 5 ayKaç aydır tanışıyorsunuz ve size bu 3-4 kişi bu soruyu sordu
Eee ne demişler, at sahibine göre kisner...yok efendim aşırı açık saçık giyiniyorum , yok efendim aşırı alkol ve sigara kullaniyorum, yok efendim sürtündük hamile miyim? Yok efendim şöyle yok efendim böyle...bana niye kimse benle yat demiyo..dön de bi kendini sorgula bebeğim azıcık..iyi akşamlar kızlar hayatım boyunca hiçbir erkek deger verilmeye layık görmedi ne yazikki adam gibi bir ilişkim olmadı yaşım 34 oldu hep erkeklerin takıldıgı sadece kız oldum artık onurum şuyum kalmadı herşeyden bıktım ailede sadece annem deger verir babamda öyle aldırmaz artık gerçekten kimse onurumu gururumu düşünmuyor geçen gün benimle ilişkiye giricek misin diye soran oldu adam sandıklarım böyle çıkıyor gerçekten bıktım