- 11 Nisan 2009
- 1.346
- 25
- 158
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadasim beta hcg
Canım arkadaşım benimde ikinci denemem ve dondurulmuşlarla.6. günden beri idrar testi yapıyorum negatif .üzülüyorum ağlıyorum ama sonra düşünüyorum ki ben sağlıklıyım eşim sağlıklı ellerimiz var kollarımız var gözlerimiz var.Şükretmeye başlıyorum.Mutlaka yeri göğü muhteşem biçimde yaratan Allah , bize bu tedavi şansını tanıyan Allah eğer isterse doğru zamanda ve hayırlı biçimde evlatlarımızı bize nasip edecektir.Biz ne yaparsak yapalım boş.Çünkü tüm evren muhteşem bir dengeyle kurulmuş.Biz elimizden gelini yaptık.Yani bu üniversite sınavı gibide değil hani sınava iyi çalışan çok çalışan kazansın.Biz Allah ' ın bize sunduğu tedavi şansını değerlendirdik.Gerisi için sadece hayırlısını beklicez.
bugün kaçıncı günün peki..??
idrara fazla takma kafanı bende senin gibi idrar testi yapp çok ağladımmm..
sonunda kanda pozitifide görmüştümm ama nasip işte değer düştü.....
angel canım dondurulmuş olduğu için gelişmemişdir o zaman bebeğinnn.....ben dondurulmuş olduğu bilmiyodummm......
gerçi benim ki dondurulmuş değildi fakat yinede değer az artı ve ardından düştü....
hayırlısı ne diyelimmm..dediğiniz gibi herşey takdir ilahiiii....
Benim bugün trasfer gününü saymazsak (28 i) 8. günüm.İnşallah bende idrarada negatif kanda pozitif görenlerden olurum:Saruboceq: Evet herşeyin hayırlısı.Benimde dondurulmuş 4 tane.Sen yeniden tedaviye başlamayı düşünüyormusun? ya aksi gibi hiç belirti falanda yokilk günlerde olan karın şişliğim bile indi azaldıbenneyaptımkineyse hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinyerimseniben