değerimizimi yitirdik yoksa sevgimizimi anlayamadım

yaprak_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
201
3
26
Batman
merhaba arkadaşlar moralim cok bozuk eşimle tartıştık küçük bı mesele yuzunden ya ben bazı şeyler anlamıyorum bana dıyokı ıste aradan 15 20 gun gectı hemen kavga gunun geldı demı falan dedı adam oyle bırısını ıstıyokı 4 4 luk olucak kavga nedır bılmıcek sinir nedır bılmıcek bu oyle bırısını ıstıyo benım ne yaşadıgım umurunda bıle deıl o aksama kadar iş yerınde hafta sonları bıkac saatte olsa dısarı cıkıyo arkadasları var benım ne o var ne o var 4 duvar arasındayım bişeye sinirlendıgım zaman boyle soyluyor bana ve bırde bız senle nolacaz boyle bılmıyorum dıyor ya allah askına her evlılık dörtdortlukmu hıckımse kavga etmezmı eşine sinirlenmezmı butun sorun bendemı yanı ben hergun kavga eden bırısı deılımkı ama adam anlamıyor ıste... ve farkedıyorum üzerıme bısey gıydıgım zaman fark etmıyor bıle guzel olmus yakısmıs falan demıyor kıskanclık sıfır yok yanı ben gormedım ve bazen arabada gıderken aşk şarkıları acıyor hep dönemem sana unutamam senı bu tıp sarkılar bellı etmıyorum ama içimiçimı yıyor resmen benı sevmedıgını kesın düşünüyorum artık yoksa nıye bana bunları yapsınkı benım hayalımdekı eş profılı bambaskaydı benı anlayan en ufak bı tartısmada bana olumlu yaklasan ya ınanırmısınız evıme bıseyler alıcaktım ama vazgectım bılıyormusunuz cunku bana yıne en ufak bı tartısmada kapıyı gosterıp gıt demesınden korkuyorum onun için almıcam bısey sız olsanız naparsınız boyle bı ınsana herkesın evlılıgı 4 4lukmu ya soyleyın bana

kaç yıllık evlisiniz? evlilik öncesi flört döneminiz olmadı mı? o zaman nasıldı? az çok belli eder insan kendini..

Kimsenin ilişkisi dört dörtlük değil.Her evde ufak tefek tartışmalar çıkar.
Ama her tartışmayı sen başlatıyorsan,sence de seninle alakalı değil mi ?
Daha önce de evde sıkıldığından bahsetmişsin.Acaba kendine bir uğraş bulsan daha iyi olmaz mı ?
İş olmasa bile,bir hobi,yürüyüş gibi şeyler.
İnternet üzerinden öğrenebileceğin elişleri var mesela.

Bak böyle yapınca ne oluyor biliyor musun ?
Evde sürekli sorun çıkaran,mızmızlanan,şikayet eden bir kadın beklemiş oluyor.
Ebeveyn sağırlığı diye birşey varsa,bence eş sağırlığı diye de birşey var.
Yani bir süre sonra eşin,ne dediğini dinlemiyor,neye kızdığınla ilgilenmiyor.
Tek görüp anladığı,sürekli kızan bir kadın olduğun.

merhaba arkadaşlar moralim cok bozuk eşimle tartıştık küçük bı mesele yuzunden ya ben bazı şeyler anlamıyorum bana dıyokı ıste aradan 15 20 gun gectı hemen kavga gunun geldı demı falan dedı adam oyle bırısını ıstıyokı 4 4 luk olucak kavga nedır bılmıcek sinir nedır bılmıcek bu oyle bırısını ıstıyo benım ne yaşadıgım umurunda bıle deıl o aksama kadar iş yerınde hafta sonları bıkac saatte olsa dısarı cıkıyo arkadasları var benım ne o var ne o var 4 duvar arasındayım bişeye sinirlendıgım zaman boyle soyluyor bana ve bırde bız senle nolacaz boyle bılmıyorum dıyor ya allah askına her evlılık dörtdortlukmu hıckımse kavga etmezmı eşine sinirlenmezmı butun sorun bendemı yanı ben hergun kavga eden bırısı deılımkı ama adam anlamıyor ıste... ve farkedıyorum üzerıme bısey gıydıgım zaman fark etmıyor bıle guzel olmus yakısmıs falan demıyor kıskanclık sıfır yok yanı ben gormedım ve bazen arabada gıderken aşk şarkıları acıyor hep dönemem sana unutamam senı bu tıp sarkılar bellı etmıyorum ama içimiçimı yıyor resmen benı sevmedıgını kesın düşünüyorum artık yoksa nıye bana bunları yapsınkı benım hayalımdekı eş profılı bambaskaydı benı anlayan en ufak bı tartısmada bana olumlu yaklasan ya ınanırmısınız evıme bıseyler alıcaktım ama vazgectım bılıyormusunuz cunku bana yıne en ufak bı tartısmada kapıyı gosterıp gıt demesınden korkuyorum onun için almıcam bısey sız olsanız naparsınız boyle bı ınsana herkesın evlılıgı 4 4lukmu ya soyleyın bana

ahh bebeğim ah.kimisi çok kıskanç olmasından yakınır kimisi ilgisizliğinden.4 /4 lük kadın yada erkek yoktur.ama erkekler senin öyle olmanı isterler.evde her işi sen yapıcan,akşam geldiğinde onu mutlu edicen,o isterse biryerlere gidip gelicen,o nasıl ısterse öyle giyinecen,hiç tartışmayacan,o ne derse haklıdır o erkektir çünkü.belkı o zaman 4/4 lük olursun.ama o zamanda başka istekleri çıkar.ne yaparsan yap yaranamazsın.sinirden delirirsin,söyledikleri beyninin kemirir ama bişey değişmez.
benim eşimde ben müzik dinlerken hemen bir mana çıkarır.kimi unutamadın der,bunu dinlerken kimi düşünüyorsun der.ama yeri gelir ben ona dediğimde (kii bunu dememdeki sebep sadece onun bana demesınden kaynaklandığı içindir ) ne alakası var hoşuma gittiği için falan der.erkek milleti öyledir sen yaparsan altında bişey arar ama başkasına tahammül edemez.
seninki de tam tersi olmuş.
bu tarz şeyler her evde var.hemen aklına seni sevmediğini getirme.şu forma baksana herşeyi mükemmel olan kaç tane insan varki.herkezın kendıne göre problemleri var.zamanla yaşadıklarına alışıyorsun.onu değiştiremıyorsun sadece kendını değiştirmek zorunda kalıyorsun

Kimsenin ilişkisi dört dörtlük değil.Her evde ufak tefek tartışmalar çıkar.
Ama her tartışmayı sen başlatıyorsan,sence de seninle alakalı değil mi ?
Daha önce de evde sıkıldığından bahsetmişsin.Acaba kendine bir uğraş bulsan daha iyi olmaz mı ?
İş olmasa bile,bir hobi,yürüyüş gibi şeyler.
İnternet üzerinden öğrenebileceğin elişleri var mesela.

Bak böyle yapınca ne oluyor biliyor musun ?
Evde sürekli sorun çıkaran,mızmızlanan,şikayet eden bir kadın beklemiş oluyor.
Ebeveyn sağırlığı diye birşey varsa,bence eş sağırlığı diye de birşey var.
Yani bir süre sonra eşin,ne dediğini dinlemiyor,neye kızdığınla ilgilenmiyor.
Tek görüp anladığı,sürekli kızan bir kadın olduğun.

ben butun gun cocukla ılgılenıyorum zaten eşim nıye sorun cıkarsınkı o gayet ıyı ben durumumdan şikyetcı deıldım ama boyle yaptıkca bende bunalıyorum ıste bıraz anlasa nolurkı sankı

eşimin boyle yapması sızce benı sevmedıgını mı gösterır arkadaslar normalde sabahları benı operek gıder işe

En ufak tartismada sana kapiyi gosterip git mi diyor?

Bir gun git bakalim ne yapacak?

Resti hakediyor cunku...

ben butun gun cocukla ılgılenıyorum zaten eşim nıye sorun cıkarsınkı o gayet ıyı ben durumumdan şikyetcı deıldım ama boyle yaptıkca bende bunalıyorum ıste bıraz anlasa nolurkı sankı

Çocuğunla ilgilen tabii ama arada kendin için de birşeyler yap.
Kafan meşgul olur,kendini iyi hissedersin.

Sürekli evdeysen,eşin ne yaptığınla ilgilenmez ve seni kıskanmaz ki...
Ne yaptığın belli,nerede olduğun belli.Sen güvenli hanedesin,seni neden merak etsin:)
Halbuki uğraşların olsa,çevren olsa,seni merak eder,yaptıklarınla ilgilenir.
Zaten o zaman senin de ilgi odağın değişir.Küçük şeyleri,şimdiki gibi dert etmezsin.

Çocuğunla ilgilen tabii ama arada kendin için de birşeyler yap.
Kafan meşgul olur,kendini iyi hissedersin.

Sürekli evdeysen,eşin ne yaptığınla ilgilenmez ve seni kıskanmaz ki...
Ne yaptığın belli,nerede olduğun belli.Sen güvenli hanedesin,seni neden merak etsin:)
Halbuki uğraşların olsa,çevren olsa,seni merak eder,yaptıklarınla ilgilenir.
Zaten o zaman senin de ilgi odağın değişir.Küçük şeyleri,şimdiki gibi dert etmezsin.

oda oyle dıyor zaten evdesın neyı kıskanacam dedıı bana bılmıyorum ya napsam acabe kafam cok karısık bıraz aılemın yanınamı gıtsem aceba belkı o zman merak eder

Sıze durup durup yolu gosterıyor anlaşılan...sonuçta gıdısat pek de hayırlı gözükmüyor...bence de kendınıze farklı ugraslar edının...ona hayatının merkezınde yer almadığını gosterın...bu sekılde devam edecek olursanız sızı pasıf, elınden bır ıs gelmeyen, yetersız, becerıksız, kapasıtesız, oyle fazla kafası calısmayan, mızmız sonuçta sorunlu bırı olarak görecek, bunu yuzunuze vurmaktan cekınmeyecek, kendını sızden daha ıyı görecek...sızı beğenmeyecek, kendıne layık görmeyecek v.s. v.s.....ve de en kotusu bır sure sonra basta ıs yerındekı kadınlar olm. uz. diğ. kadınlara yönelecek...erkekler böyle işte...

walla hiç evlilik öyle özendiğimiz hayallerini kurduğumuz gibi olmuyor malesef kızlar benimkide hiç iyi gitmiyor ama ben artık takmıyorum kendimi başka şeylere verdim artık kendi isteğimi yapıorum ilk önce kendimi düşünüyorum çünkü erkeklere değer verdikçe kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıylar inan bende bıktım bu durumdan az değer görmekten ama şans işte olmayınca hiç bişey olmuyo :ssz:

Bence de sen kendine bir ugras bul. Evde cocukla ev isiyle butun gun ugrassanda beyninde kendi kendine kurarsin ister istemez. Erkekler fazla sikayetten hoslanmiyorlar. Ilk zamanlar ben de yapardim ayni hatayi. Bir sorun varsa o an halletmek isterdim. Halbuki bazi seyleri zamana birakmak gerekiyormus.
Meleknaz'in da dedigi gibi evde oturan kadinin degeri olmuyor.

çok bunalmışsın canım sende haklısın
en iyisi şöyle yapmak ben yaptım faydasını gördüm umursamayacaksın
kıskanmıyor diyorsun arkadaşların dediği gibi yerin belli yurdun belli ne yaptığın belli
h.sonu o gezmeye mi gidiyor arkadaşlarıyla
biraz gizem herşeyi halleder :)
sende ful süslen, giyin kuşan ve al çocuğunu çık dışarı ona da söyle gezmeye gidiyoruz diye
ama ne yaptığınız hakkında fazla bişey söleme.. seni resmen çantada keklik görmüş
böyle yap işe yarıyor tecrübeyle sabit :)

en ufak tartışmada kapıyı mı gösteriyor sana?

çok vahim..

bu başka bir konu da senin için yorum yapacağım..

kadın çalışır ya da çalışmaz bu kişisel tercihtir. tercihlerini kullanırken bence elde olan malzemelerden en iyi yemeği çıkarmak zorunda; önce kendin için! aksi halde hamlaşırsın ve eşinin gözünde hımbıl bakımsız bir ev kadını olursun, dışarıdaki kadınlarsa afet..

kendine uğraş bulmalısın, spor olur, dernek olur, sosyal sorumluluk projeleri olur. kapı kapıyı açar, çevre çevreyi çeker. hem sen rahatlarsın hem de eşin senin farklı bir yönünü görür.

ah cnm benim ya okurken kendimi buldum resmen bu kadar benzeyebiliriz ancak ben 1.5 yıllık evliyim sen?neden soruyorum ailevi meseler böyle ilgisizliklerin genelde ilk yılllar psikolojisi olduğunu söylerler ya ondan ama ben öyle düşünmüyorum 1 insan 7 sinde neyse odur...artık bi ara ben abartıp niye beni farketmiyosun güzel olmuşssun demiyosun filan derdim akşama kadar hazırlıklar yapar mutlu etmek uğraşırdım çay biter meyve o biter başka bişe yatana kadar böyle..sonraları baktım adam beni tınlamıyo resmen sanki eve bi hizmetci almış ihtiyaçlarını gideriyo haa bide ailesine saygıı şart hle bi yan bak noluyo...şimdi okadar değilim ama genede yapıyorum bilmiyorum yaa erkekliğin altına sığınıp herşeyi rahatca yapma hakkı buluyolar kendilerinde erkek diye insan değilmi duyguları yokmu??nasıl böyle anlayışsızca davranabiliyolar anlayamıyorum ben birde üstüne gurbetteyim ve burda kimsem yok ama bana hiç yardımcı olmuyo o dahada zor..hemen böyle olmuyo yürütemiyoruz GİT GİT....babanın evi dahamı iyidi filan..biliyorum bende yaşadım bizde kendimi suçlu savunmasız ve güçsüz görüyoruz bunları söyledimi hemen hata bizdeymiş gibi kendimize çeki düzen verme gereği duyuyoruz ama bence silkinmesi gereken onlar biz değiliz....

merhaba arkadaşlar moralim cok bozuk eşimle tartıştık küçük bı mesele yuzunden ya ben bazı şeyler anlamıyorum bana dıyokı ıste aradan 15 20 gun gectı hemen kavga gunun geldı demı falan dedı adam oyle bırısını ıstıyokı 4 4 luk olucak kavga nedır bılmıcek sinir nedır bılmıcek bu oyle bırısını ıstıyo benım ne yaşadıgım umurunda bıle deıl o aksama kadar iş yerınde hafta sonları bıkac saatte olsa dısarı cıkıyo arkadasları var benım ne o var ne o var 4 duvar arasındayım bişeye sinirlendıgım zaman boyle soyluyor bana ve bırde bız senle nolacaz boyle bılmıyorum dıyor ya allah askına her evlılık dörtdortlukmu hıckımse kavga etmezmı eşine sinirlenmezmı butun sorun bendemı yanı ben hergun kavga eden bırısı deılımkı ama adam anlamıyor ıste... Ve farkedıyorum üzerıme bısey gıydıgım zaman fark etmıyor bıle guzel olmus yakısmıs falan demıyor kıskanclık sıfır yok yanı ben gormedım ve bazen arabada gıderken aşk şarkıları acıyor hep dönemem sana unutamam senı bu tıp sarkılar bellı etmıyorum ama içimiçimı yıyor resmen benı sevmedıgını kesın düşünüyorum artık yoksa nıye bana bunları yapsınkı benım hayalımdekı eş profılı bambaskaydı benı anlayan en ufak bı tartısmada bana olumlu yaklasan ya ınanırmısınız evıme bıseyler alıcaktım ama vazgectım bılıyormusunuz cunku bana yıne en ufak bı tartısmada kapıyı gosterıp gıt demesınden korkuyorum onun için almıcam bısey sız olsanız naparsınız boyle bı ınsana herkesın evlılıgı 4 4lukmu ya soyleyın bana

canım eğer flört döneminizde de kıskançlığı yoksa giyimlerine güsel yada çirkin diye eleştiri yapmıosa sorun edicek birşey yok:) dinlediği şarkılara takılma bende hep o tarz şarkıları dinleyip severim son ses :) ama nişanlımı sewiyorum:) 4 duvar arasında sıkılıosan bi komsuya çık git çocğunu alıp nebiliyim dışarı çık ges kapının önüne bile çıksan yeter. Hiç olmadı bende işe giricem ozaman de ve işe gir bebeğinide kreşe ver yada bakıcı tut. Ozaman eşinle akşam konuscağın konular olur hemde boş kalmadığın için eşini özlersin tartışmada azalır

her evlilikte tartışma olur kimse dört dörtlük değildir ama erkek milleti şikayet eden kadını sevmez onlar ne yaparsa yapsın kadın itiraz etsin istemezler:23: senin eşinde bunu yapıyor yoksa evliliklerde tartışmalar olabilir bu normal:31:

Back
X