merhaba arkadaşlar moralim cok bozuk eşimle tartıştık küçük bı mesele yuzunden ya ben bazı şeyler anlamıyorum bana dıyokı ıste aradan 15 20 gun gectı hemen kavga gunun geldı demı falan dedı adam oyle bırısını ıstıyokı 4 4 luk olucak kavga nedır bılmıcek sinir nedır bılmıcek bu oyle bırısını ıstıyo benım ne yaşadıgım umurunda bıle deıl o aksama kadar iş yerınde hafta sonları bıkac saatte olsa dısarı cıkıyo arkadasları var benım ne o var ne o var 4 duvar arasındayım bişeye sinirlendıgım zaman boyle soyluyor bana ve bırde bız senle nolacaz boyle bılmıyorum dıyor ya allah askına her evlılık dörtdortlukmu hıckımse kavga etmezmı eşine sinirlenmezmı butun sorun bendemı yanı ben hergun kavga eden bırısı deılımkı ama adam anlamıyor ıste... ve farkedıyorum üzerıme bısey gıydıgım zaman fark etmıyor bıle guzel olmus yakısmıs falan demıyor kıskanclık sıfır yok yanı ben gormedım ve bazen arabada gıderken aşk şarkıları acıyor hep dönemem sana unutamam senı bu tıp sarkılar bellı etmıyorum ama içimiçimı yıyor resmen benı sevmedıgını kesın düşünüyorum artık yoksa nıye bana bunları yapsınkı benım hayalımdekı eş profılı bambaskaydı benı anlayan en ufak bı tartısmada bana olumlu yaklasan ya ınanırmısınız evıme bıseyler alıcaktım ama vazgectım bılıyormusunuz cunku bana yıne en ufak bı tartısmada kapıyı gosterıp gıt demesınden korkuyorum onun için almıcam bısey sız olsanız naparsınız boyle bı ınsana herkesın evlılıgı 4 4lukmu ya soyleyın bana