değerimm 205.46 şükürler olsunn....

hilalll cok sevındım dun hep aklımdaydın canım allah saglıkla tamamına erdırsın ıns kucagına almayı nasıp etsın tebrık ederımm

hayırlı uğurlu analı babalı büyütmeyi nasip etsin allahım.banada çoğul gebelik gibi geldiya hakkında hayırlısı olsun

hilalcim seni böyle bir konu başlıgı altında gördüğüm için çok mutluyum tekrar tebrikler canım darısı bize inşallah

hamişler, rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. benim transferimn 7. günü, sanki 2 gün iiçinde adet olacakmışım gibi artan ağrılarım var. dğer iki denemde de böyle olmuştu sonuç negatifti. sonucu pozitif olan arkadaşlar adet olacağınzı zannettiniz mi? cevaplarsanız sevinirim..

kızlarr bu benim 2.denememdii....rabbime şükürler olsun tuttu....dr.um 2.teste gerek duymadııı..15 gün sonra ultra sona bakmak için çağırdııı.....

canım hayırlı uğurlu olsun inş.RABBİM kucağına sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip eyler inş...

hilalcim ne kadar çok sevindim anlatamam..benim de ikinci denememde seninle aynı sonuçları almıştım..doktor bana da tekrar kan testi istemeye gerek duymamıştı..şu an 5 aylık ikizlere hamileyim..umarım seninkilerde annelerine sıkı sıkı tutunur ve sonuna kadar sarılırlar..allah tamamına erdirsin inş:)) hihoyyyt

canımmm yavruların hayırlı-uğurlu olsun.. sağlıkla gelsinler inş.. çok çok sevindim..
RABBıM tüm isteyenlere de tez vakitte nasip etsin inş...

hilal çok sevindim..nete fazla giremiyorum..tesadüf gördüm..ALLAH kucağınada almak nasip etsin cnm...

hilal tebrik ederim seni bebegini saglikli almayi nasip olsun
sen bize umut oldun hatirladigim kadariyla esin azosperm hastasiydi yanilmiyorsam

Hilal tebrik ederim cnm. a.s. Hamile haberleri almak umut oluyor bizlere. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin. Sağlıklı, hayırlı, mutlu bebeklerin olur inşallah. Darısı başımıza..

kızlarrr hepinizee çok çok teşekkür ederimm..hamile olan arkadaşlarr inşş tamamına ererizz...tedavide olanlar ve tedaviye başlıyacak arkadaşlarr rabbim sizlerede nasip etsinn inşşş
şimdi sorularınaza gelelimm...ben tdavimi umut tüp bebekde yaptırdımm ve herkese tavsiye ederimm..ben çok memnun kaldım hastanemdenn....
nevin canımm nefesden benimde haberim yokk..ismini bilseydim sorardım umutaa ama bilmyorumm.....özelden mesajda attım nefese fakatt cevap yazmadı banaa...
güllücann 3 tane embryo koyulmuştuu....1 tane 10 hücrelii 2 tanede 8 hücreliiembryo koyulmuştuu...
duruu bende adet sancısı gibi sancıı oluyorduu hatta hala oluyorrr....ondan takma kafanııı inşş sende olumlu sonuça alırsın sende..
espoirr evet eşimde azo sperm varr.....
darısı hepinizin başına inşşşş....

hilal canım benim nasıl gidiyor hamilelik alışabildin mi yeni anne adayı herşey yolunda gider inşallah

canım seni herzaman takip ediyordum bitanem şükürler olsun bebişine kavuştun canım gözün aydın canımcım rabbim kucağına almayı nasip eğlesin inşallah çifter çifter olsun inşallah bitanem

canım seni herzaman takip ediyordum bitanem şükürler olsun bebişine kavuştun canım gözün aydın canımcım rabbim kucağına almayı nasip eğlesin inşallah çifter çifter olsun inşallah bitanem

inşşş zeyraa...çok teşekkür ederimmmm.....

tebrikler cnm.allahım tmamına erdirsin inşallah.
darısı tüm isteyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…