"degerini anlama ve süründürme" incileri

ya kizlar dayanamadim saydirdim ya uyuz a baakkkk mezuniyet elbisemin fotosunu atmistim birlikte bakiyoduk 1 yil once aynsina benzer buldum cevap vermiyo facete yine abuk subuk seyler paylasiyo ki anliyim diye he oylemi anacim bende dedim neden cevap atmiyosun popisin mi kalkti elbiseyi mi begenmedin diye. cevap vermis sinaivmdan bir gun once elbisen hakkinda yorum yapamadim k. bkma acilmiyodu diye (sinavini ipledigi yoook butun gun faceteydi) sinirlendim en son cevap verdim iste salak acilmiyo diyebilirdin bu feminist halimle seni nasi sevmisim bilemedim. ayni yanilgiya dusucegim her dakika sana daha cok sinir oluyorum. simdi bende bilemedim senden neden nefret etmedigime nefret edilmicek gibi diilsin halbuki. artist dedim isteeee tiksinc insann! ohh ben bu sinirle artik uzun sure adini anmam iyi oldu

yanlis mesaji alinti yapmisim:18:

Son düzenleme:
cok güzel anlatmıssın canım sagol
ama o degiştirme işi nasıl oluyor işte..
ben bitürlü beceremedim

canım o yaşadıklarınıza bağlı benim denediklerimi yaparsanız biraz canınız acıyabilir :S mesela benım sevgilim ilk çıkmaya başladıktan 3 ay snra benı bırakıp başka kızlar çıktı başka amaç uğruna çok affedersiniz ama s*k*sinin sevdasına gitti. Sonra sınıftan başka kızla çıktı flaan fılan o bendn önce hep arkadaşlarım da arkadaşlarım diyordu. ben 2. plandaydım. arkadaşları buna bilmiyorum artık naptıysa değerimi anlayıp bna geri geldi. yüzüme karşıda söylüyor. hatta ben "ne olduda böyle değiştin " dedim. "değerini anladım" dedi. sıkıyorsa bıraksın 1 gün 2 gün ağlarım en fazla 10 gün içinde geri gelir. elbette üzülürüm ağlarım sabhlara kdr ama Allah biliyor kızlar neler çektiğimi ben onun yüzünden antidepresan ilaçları kullandım. doktor annemin yanında "bu genç yaşta ne oldu da böyle ilaç vermek zorunda kalıyoruz sana. yazık değil mi kızım anlat ne oldu " dediğinde annem var diye cevap veremdiğim günleri bile hatırıyorum. Gelmezse de yine değerimi anlar pişman olur. hatta bana zaman zaman "senden başka hiç bir kız beni çekemez, bana katlanamaz" dediği de oluyordu. kızlar uzun uzun anlatmak isterdim bu olayları ama sıkılırsınız diye anlatmıyorm hafif üstünden geçiyorum. tabikide geçmişi onunla unutuyorum yaşadıklarımızla geçmişin acısını çıkartıyorum. şükürler olsun Allah'ım dualaımı kabul ediyor. onun yanındayken bile mutluyum diye şükrediyordum Allah'a.
bazı arkadaşlarım vardı sevgilisinden ayrılmışlardı şunu şunu yap diyordum sevgilileri geri geliyordu bir ara bana aşk doktoru diyorlardı işin şakası tabiii :)

kızlar her şeyi göze almalısınız. yarın ne olacak hiç belli değil. senin erkek arkadaşının hangi yönlerini değiştireceğine bağlı. değişecek yön var değişmeyecek yönleri var. şu an da şu söyleyeceğine tepki vereceğinize adım gibi eminim. benim erkek arkadaşım eski sevgilisiyle normal arkdş gibi konuşuyorlar. tabii 40 yılda ancak napıyosn fln dıyr kız. hatta bizim çıktığımızı biliyor benım sevgilimde beni nasıl sevdiğini ona anlatıyor. kız arada soruyor nasıl gidiyor sevgilimde çok güzel evlenmeyi düşünüyoruz diyor. düşüne biliyor musunuz kız benım hakkımda sevgilin çok güzel yakışıyorsunuz demiş. bunları bende yaşadım çok sevdiğim biri vardı beni mezuniyet töreninde aldattı. hatta onu unutmk için şimdiki sevgilimle çıkmıştım ama farkında olmadn aşık olmuşum buna. eski sevgilime arada gözdeyle nasıl gidiyor bile diyordum hatta iyikide beni aldatmış diyordum. demek ki en hayırlısı buymuşş..

meleklerim onun değişmeyen yönlerini olduğu gibi kabul edicekseniz. zamanla alışıyorsunz hiç sıkıntı olmuyor.

sevmeseydi 2 yılda herşeyi bitirirdi. biz kavga ettiğimde "sensizlik diye bişey olamaz benim için" diyor.

ayrıca şu da var onun benim ona değer verdiğimi anladığını ben şuradan anladım. kızlar sevgilim gececiydi yerin bir kaç altına iniyordu içim gidiyordu dua ediyordum hep yine öyle bi işte çalışmıştı 2 hafta olması bana şu mesajı attı. "aşkım işte çalıştığım adamlardan birisi dediki sevgilin seni bu halde görse terkeder dedi. bende dedim benim sevdiğim kız beni bu hlde görse gurur duyardı çalışıyorum diye. asla beni küçük düşürmez dedim aldı cevabını :) bu cümleyi kurabilmemdeki heyşey senin sayende eski sevgililerim olsaydı böyle bir cümle kuramazdım. haklısın derdiim adama" çocuğu ne kdr değiştirmişim gördünüz mü kızlar unutmayın bazı şeyler sizin elinizde.

Son düzenleme:
benim son sevgilime taktik yapmadım ama kendi kendine söyledi sağolsun. uzak dur sürekli etrafımda durma dedi. bir de kesin bitti diye düşündüm artık son görüşmemizde onu ima edecek birşey yaptı bana. ben de bitti dedim. herşeyi yapmış olmanın vicdan rahatlığıyla neşeliydim keyifliydim filan. onun da girdiği sitede. neyse burdaki hesabımı kapattım gidiyorum diye. memlekete dönecek sandı korktu:)) aynı şehire gelmiştim iş için. sordu filan. sonra ben gene bitti diyorum arayıp sormadım kendisi gece mesaj attı napıyorsun vs. kısaca onun görebileceği yerlerde neşeli olun keyifli olun. daha fazla bir erkeğe bişi koyamaz herhalde. az kaldı şu ay geçsin o neşeli yüzümle beraber şööyle bir ortalığı karıştırıp hayatından çıkıcam tamamen. güzel yüzümü göstericem bi.

Son düzenleme:
uzmantv de mehmet coşkundeniz'in videoları seyredin arkadaşlar bana çok iyi geldi. bir erkekten tavsiye almak herzaman daha iyidir :))

yani senin tavır ve davranıslarında gizli olay..
anladımm:128::128:

birazda anlayış gerekli tabii canım ama kendimizi ezdirmeden:) anlayışlı olduğunu umuyorum zaten :)

evet anlayıs çogu zaman gerekli hatta
bazen bazı durumları abartıgımız oluyor ama
o zamanda herkes gibi karsımızdaki insan da sıkılıyor.

evet anlayıs çogu zaman gerekli hatta
bazen bazı durumları abartıgımız oluyor ama
o zamanda herkes gibi karsımızdaki insan da sıkılıyor.

canım erkekler çok karışıkk sıkılıyor demişsin bazı durmlarda tepkini koyacaksın ortaya ama böyle tam yerinde olacak. bende çok fazla anlayışlıyım eskiden de fazla anlayış gösteriyordum benden gidince başka kızlardn o anlayışı göremeyince köpek gibi geri geldi.

bir erkek bir kızda öncelikle "huzur ve sevgi" bulmalı ozaman ....

ben bunu anladım şimdi;söylediklerinden sonra canımm..:26::26:

biraz da evli arkadaşlar değer bildirme süründürme taktikleri verseler hiç te fena olmaz

bir erkek bir kızda öncelikle "huzur ve sevgi" bulmalı ozaman ....

ben bunu anladım şimdi;söylediklerinden sonra canımm..:26::26:

sevgiyi veriyoruz anlamıyorlar canım. değerimizi anlamaları lazım o yüzden dua edip beklemeliyiz. bunun yanında sabr gerekli. can yakan canı yanacaktır canım unutma. :)

sevgiyi veriyoruz anlamıyorlar canım. değerimizi anlamaları lazım o yüzden dua edip beklemeliyiz. bunun yanında sabr gerekli. can yakan canı yanacaktır canım unutma. :)

yani ben demek istedim ki belki kızlarda da bazen yanlışlar oluyordur.:26:

hep erkekler degil ya

yani ben demek istedim ki belki kızlarda da bazen yanlışlar oluyordur.:26:

hep erkekler degil ya

ben kendmde hiç yanlışımı görmedim canım o da bunu çok iyi biliyr. tabiki kızdada yanlış olmyack diye bişey yok kendine srack öncelikle nerede yanlış yaptım diye düşünecek. ilişkinizi gözden geçireceksiniz biz neler yaşadık diye. anlıyrsnz zaten o anda :)

evet ...bence insanın kendini sorgulaması da cok cok önemli:93::93:

biraz da evli arkadaşlar değer bildirme süründürme taktikleri verseler hiç te fena olmaz

ben evliyim canım eşimle 7 yıldır tanışıyorduk birlikteliğimiz okadar değil ama. şunu kesin olarak söyliyim evlenince hiç bir taktik işlemiyo :))

cok güzel anlatmıssın canım sagol
ama o degiştirme işi nasıl oluyor işte..
ben bitürlü beceremedim

canim benim anladigim kadariyla zaman alan bi surec ve hic kiskanmicaksin hic ilgilenmiomus gibi yapicaksin kucuk seylerde ama. mesela arkadas eski sevgilisiyle konustugunda bile ses cikarmamis ben olacaktim agzini gozunu neyse ama iste bizim tutum yanlis rahat birakicaksin bu erkekleri ki senin pesinde kosacak. diyelimki siniri asiyor o zaman da bagirip cagirip kusmus arkadasimiz sanirim aramamis etmemis trip atmis oglan da korkusuna her seferinde pesinden gitmis yani bizim gibi trip atip dizini kirip oturmamis
gayet de mantikli sinirlarini gostermis cocuga o da oltaya gelmis iste

hm dogru canım... bunlar işe yarıyor evet.
kıskanmamak dısında diger seyleri zaten yapıyorum kii elimde olmayarak dogal olarak sonucta işe yarıyor

ama bunlar degiştirme konusunda pek işe yaramazz ki:44::44:

güçlü bir kadın olmalısın ve hissettirmelisin gücünün azımsanmayacağını, ama aynı zamanda da sevmelisin erkeğini,

hem güçlü hem aşık olursan; ne aşkını kaybetmeyi göze alabilir, ne de güçlü bir kadının neler yapabileceğini düşünmeyi...

Yapma ya! Benimde korkum bu. Bu taktikler evlenince pert mi olacak :)

aynen öyle canım. eğer karakteri sağlam öyle kimseye kendini ezdirmeyen bir adamsa eşin bilki bütün taktikler çöpe. yok pısırığın tekiyse taktilere devam ödleri kopar onların karıları üzülecek diye gerçi ben yinede pısırık istemezdim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…