"degerini anlama ve süründürme" incileri

burcun yengec mi? sanki benden bahsediyorsun da tavirlarini fln anlattikca ayni ben diyorum

kizlar arkadasimin o gicik cocuk vardi ya o baska kizlarla faceten mesajlasmaya baslamis 2 kizla birini sinemaya cagirmis fistigim canim benimli konusmalar snei cok ozledimler digerini de discoda su su sarkida dans edelim bu gece gibi mesajlar atmis. saglam pabuc degil yani. cocuk tekrar arama krizlerine girdiginde acicak resti cekicek beni kullanmana daha fazla izin vermicem temali bir konusma yapicak hepsi ayni mahluklarin

burcun yengec mi? sanki benden bahsediyorsun da tavirlarini fln anlattikca ayni ben diyorum

kovayım canım burç uyumu var sanırım aramızda bu arada cidden üstüne çok düşmeyince çok ii oluyor, günlerdir güzel sözler pek sölemiyordu hem kavgaların gerginliği vardı tabi hem de pışpışlanmaya alışmıştı ama bugün biraz dili çözüldü. hiçç üstüne gitmiyorum işyerinde bile mesaj atardım içerki odaya ama artık atmıyorum, sürekli arayıp mesaj atan o. işler iyi gidiyor. demek ki cidden seven ama ilgiden sevgiden uzaklaşan erkek için ilgiyi alakayı azaltmak iyi bir etki yapıyor. ama cidden sevmesi şart sevmezse umurlamayabilir, biz aramadığımızda aramayabilir yani. ilişki iyice soğur o yüzden cidden sevmesi şart.iyiye gidiyor gibi durum bakalım, bi de şu elinden heran gidebilirim hissini ona nasıl hissettireceğim bi de onu çözsem tamam olacak :129:

Son düzenleme:

senin yukseleni yengectir o zaman cnaim saka bi yana cok sevindim islerin duzeldigine boyle devam et haaa pes etme :) hatta iliskiniz bu sekilde yonet artik anladik bunun baska yolu yok :)

Sinir oldum çocuğa tam pislikmis arkadaşın kurtulmuş canım.Ne kadar üzücü bir şey olsada sonradan daha çok acı çekmekten iyidir.Böyle insanlardan uzak lazım bir nane olmuyor onlardan.
Gerçi şu zamanda düzgün adam kalmadı parmakla gösterilecek kadar az.

ins kurtulmustur canim bilmiyorum ki hala ariyor geceleri ozellikle nerdesin ne isin var niye cevap atmiyosun e arkadasim da pasif kaliyo biraz aman sinirlenmesin diye o ne derse onu yapmaya alismis tam destek bende aman cevap verme haa ya da alttan alma diyorum bugun telefonda konusmuslar cocuk zirt pirt ariyo cunku bagirmis ilk defa iste senbeni koluna tkaip sevgilim idye gezdirdin mi ki hesap soruyosun gibilerinden konusmus kont bitmis oglanin aksama aricam demis arayamamis o yuzden mesaj atiyo nerdesin bilmem ne atarlaniyo... cevap vermedi en son ama kurtulmasi zor 6 aydan fazladir boyle bu durum...
kiz iyi dayanmis ben agizini yuzunu kirardim. gelemem oyle seye hic

çok doğru açıkça söylersen beni tehdit mi ediyorsun der. mesela seni kırıcak bir şey yaptığında özür dilemesini bekle mutlaka. özür dilediğinde de hemen normale dönme. ben etkileniyorum işte öyle hemen gülemem diyebilirsin. benim erkek arkadaşım ailesine beni anlattı tanışmak istiyorlar ben henüz erken dedim atlamadım tanışırım demedim. sizde süre fazlaysa bile hazır değilim deyin en azından bi defa. ve ben erkek arkadaşıma seni aileme anlatmadım dedim. bunu söyleyince o direkt hakkımda şüphesi var diyor kendini paralıyor. aslında annemin haberi var :))) hep o beni arar. msjlarıma anında cevap verir ben genelde hemen cevap veremem. ama bir keresinde 10 dk geçti. nereye kayboldun beni beklettin dedim küçük çapta olay çıkardım özür bile diledi. aslında hiç bunları yapmak istemem ama başka dilden anlamıyor bunlar. ben seni gelinlikle göreceğim ana kadar evleneceğimize emin olamam diyor. nasıl bir korku vermişsem :) iyi de yapmışım :)

işin özü hassas duygusal kırılgan olun, korksun incitmesin. hata yaptığında da konuşmayın, o ikna etmeye çalışsın. önceki ilişkimde bir keresinde karşı taraf bana ciddi bir yalan söylemiş itiraf etti. o kadar üzüldüm ki hem yalanı hazmedemiyorum hem seviyorum ayrılmak istemiyorum. bana sadece seviyorsan beni affedersin dedi. daha da konuşmadı beni öyle düşünmeye bıraktı. ben zaten kesin affedicem ama pişman olsun istedim biraz. adam beni 2 gün aramadı sormadı. halbuki ben yalvarmasını bekliyordum. öyle bi hale getirdi ki ben kendimi onu teselli ederken buldum. çok mahcup olmuş ondan konuşmamış beyefendi. ben tamam affettim diyorum yine düzelmiyor. konuşmamak bu kadar etkili. konuşmayıp geri çekilmeseydi arasaydı ben onu baya süründürücektim. 2 gün sonra barışmak zorunda kaldım. az konuşan kazanıyor bu kadar :))

kaçma kovalama meselesi doğru şu an çıktığım kişiyi 1 buçuk yıl boyunca süründürdüm ama içinde olacak yani yeter artık diyebilirdi ama pes etmedi bence en önemlisi ilişkinin ikinci evresinde yani elde ettikten sonraki kısmında başlıyo...o zaman ipleri eline vermemek lazım yoksa umursamaz olurlar eğer dengeyi bulursan tamam ne olursa olsun o kişi ayrılamaz istese de ben bu dengeyi sağladım ne olursa olsun ayrılmayacağını biliyorum ama kaybetme korkusunu ona verdim o hep beni kaybedecekmiş gibi düşünüyo...

örneğin mesaja hiçbir zaman anında cevap vermeyin ben üçüncü yılındaym ilişkimin bu çok işe yarıyo..biraz gizemli olun bu da çok fayalı valla bu zamanda ilişki yürğtmek çok zooorrr...

ne kadar haklısın

buyrun bunu cevaplayın şimdi, ben ölsem naparsın dedi dün gece bana, sus duymayım öle şeyler bidaha dedim. peki sen naparsın ben ölsem dedim hayatıma devam ederim dedi. çok incindim beklediğim cevap neydi bilmiyorum ama en azından bi allah korusun aşkım falan diyebilirdi. yok yok bişiler daha yapmalı değer bilmesi açısından ama neee, farkında değil elindekilerin galiba....:44:

erkekler işte canım
böyleler yaa

bence erkekler nasıl kızları seviyor bu devirde biliyor musunuz nasıl kızların değerini anlıyor ? barlardan çıkmayan,o bar senin bu bar benim her gün bi erkekle takılan mini minnacık etekler giyen bol göğüs dekolteli bol makyaj bol paralı sevmeyen onlar için hiçbişey yapmayı göze almayan kızları seviyolar bende buna anlam veremiyorum ama malesef bence böyle

gercekten öyle canım.
etrafa bakarsak hep peşinden kosulan;evlenilen kızlar o tip olanlar.
bu bir gercek..

Dün bi tartısma yasadık cantamı ceketimi alıp gidiyordum sımsıkı tuttu izin vermedi gitmeme bu ona iyi bi kaybetme korkusu yasatmıstır diye düsünüyorum aksamdan sonra bi degistii bi vaatler gönlümü almaya calısmalar falan hatalıydı oh olsun... bende naza cekiyorum biraz kendimi :)

güzelmişş
naz da bi taktik diyorsun yani :44:

Bildiğiniz taptım ben ona böööyle sevmeler günde 50 tane ask mesajlarıı fedakarlıklarrr haklı da olsam her seferinde barısmalar her seye her ertelemeye her ilgisizliğe olsun askım önemli değil demeler. ve 5 yıl böyle devam etti. 5 yılda ne mi yaşadım? 1 hafta telefonlarım açılmadı mesajlarıma cevaplar verilmedi verilen cevapların sonu benim cok uykum var oldu. bir de yakısıklı gözde ahım sahım bişey olsa dicem ki ya bu cocuk cok güveniyo kendine. ama benim yanımda gayette sönüktü. ben aşktan öte bişey olarak cocuga tapıyodum. ayrıldım. geceleri mesajlar geldi sayfalarca. hala seviyorumlar 5 yılda bir kuru cicek almayan cocuk yüzlerce liralık kalpli çikolata kutuları göndermeye basladı. o biliyodu özlem ondan ayrılamaz ben bile diyodum ben asla ayrılamam diye. o ask bile bittiyse bende her sey biter diye düşünüyorum... suan 3 aylık bi ilişkim var en son ihtimal dediğim biriyleyim onla da ufak tefek sıkıntılar var aşmam gereken ama aslaaa o kadar asık olup şımartamam. ona da 2 gün mesaj atmadım aradı açamadım falan noluyo arıyorum acmıyosun mesajlarıma cevap vermiyosun diye mesaj atmış. o da bazen mesaj attmaz aramazdı. aman diyorum sallıyorum. kazanmaya calısırım ama o kazanılmak isterse kazanmaya calısırım yoksa fosss... benim kendimi yerlere vurduğum sevgim bitmiş ona hiç taviz veremem siz de vermeyin diyorum kızlar benim gözlerim kararmıstı asktan delilikten size anlatsam şok geçirirsiniz o aşk bile bitti bende tükendim yani artık peşinden kosmayın sakın cok sevmeyın deger vermeyin değeri anlayan bi varlık bulunamadı bugüne kadar

çok haklısın canım.
en büyük hataları aşık oldugumuz zaman yapıyoruz zaten.
hangimiz yapmadı kii...
ama sonu hüsran oluyor.
birini asla cok sevmeyeceksin lafını da hep unutuyoruz unutup kendimizi yıpratıyoruz
üzüldüm anlattıklarına.
benimde 5 yıllık bir birlikteligim var..galiba sonu da aynı olucak..
bitmek üzere..
dedigin gibi cok deger verdim cok sevdim .
asla yapmam dedigim seyleri yaptım onun için ama aynı degeri göremedim..
gercekten kendimizden önemli kimse yokmus hayatımızda ögrendim ama bunu cok gec ögrendim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…