"degerini anlama ve süründürme" incileri

bi adamın içinde yoksa bişi fayda etmez 6 aydır o kadar çok şey yaptım ki kıymet bildimi bilmedi her yere giderken haber verdiğim, onun sevmediği şeyleri yapmadım,rahatsız olmasın diye erkek arkaşlarımla görüşmedim,ben soğuk bi adamım beni böyle kabul et dedi kabul ettim, işim gücüm çok yoğun sana vakit ayıramıyorum anca bu kadar görüşebiliyoruz dedi kabullendim ama dayanamadım artık bu gece aldım karşıma yapamıyorum ben böyle mutsuzum dedim cevap mııııı ben ilgisiz bi adamım sevgilimi elinden tutup dışarı çıkamam öyle benide tanıyosun sen ayrılalım dedikten sonra ben yok ayrılmayalım demem dedi çekti gitti , çektim resti artık eğer bu adamda gün gelir geri dönerse taktik belli kaçan kovalanır gerektiğinde basıcaksın tekmeyi takmıycaksın arayıp sormıycaksın hayatını yaşıycaksın pohpohlamıycaksın pişpişlemiyceksin

Kesinlikle ipleri eline vermemeli.
Öyle her lafini dinleyip, onun icin bir seyler vazgectiginiz zaman sadece degerinizi kendiniz düsürmüs olursunuz.
Fazla sevgi gösterdiginiz zamanda kendilerini vazgecilmez, bulunmaz hint kumasi sandiklarini icin, ölcülü bir sekilde zaman zaman vermeli o sevgiyi, bünyelerine ters cünkü fazla sevgi :9:
Aslinda dogru insan, dogru iliski ise yasadiginiz hic böyle oyunlara gerek kalmaz, arada kücük taktikler uygulamali tabi ama iliskiyi sadece böyle taktik yaparak sürdüremez kimse.

Kesinlikle ipleri eline vermemeli.
Öyle her lafini dinleyip, onun icin bir seyler vazgectiginiz zaman sadece degerinizi kendiniz düsürmüs olursunuz.
Fazla sevgi gösterdiginiz zamanda kendilerini vazgecilmez, bulunmaz hint kumasi sandiklarini icin, ölcülü bir sekilde zaman zaman vermeli o sevgiyi, bünyelerine ters cünkü fazla sevgi :9:
Aslinda dogru insan, dogru iliski ise yasadiginiz hic böyle oyunlara gerek kalmaz, arada kücük taktikler uygulamali tabi ama iliskiyi sadece böyle taktik yaparak sürdüremez kimse.

tabiki canım öyle....
heran taktikle yürümez kii..ama tabi arasıra insan ihtiyaç duyuyor yaa:12:
çok tesekkürler buarada.

ben ne sürünmek nede süründürmek istiyorum..

herseyin oturup adam akilli konusarak cözülecegine inanirdim ama biyerde yanlis yapiyorum sanirim

2gün iyiysek 3cü gün yine basa dönüyoruz ..

malesef benim derdim facebook sacmaligi .. Ne iliskiler ne evlilikler bitirdi, insallah bizimde sonumuz ayrilik olmaz..

ben ne sürünmek nede süründürmek istiyorum..

herseyin oturup adam akilli konusarak cözülecegine inanirdim ama biyerde yanlis yapiyorum sanirim

2gün iyiysek 3cü gün yine basa dönüyoruz ..

malesef benim derdim facebook sacmaligi .. Ne iliskiler ne evlilikler bitirdi, insallah bizimde sonumuz ayrilik olmaz..

ya artık onun hayatında başka biri varsa...nasıl değerimi anlatcam nasıl kıymetimi bildircem peki:(((

kesinlikle kendine güven duycaksın. karşındakinde seni kaybetme korkusu yaratcaksın. yani hiç bir zaman seni cepte görmemeli. ipleri eline vermiceksin. erkekler gerçekten zor kızlardan hoşlanıyor bunu anladım ben. kendine özgüveni olan. sürekli dediğini yapınca aman bu cepte nasılsa diyip başka çiçeklere konmaya çalışıyorlar. değerini bildirmeye gelince, önce dış görünüş açısından değişiklikler yapılmalı ve kesinlikle kıskandırılmalı diyorum.. ama tadında yapmak gerekir.fazlasıda ters etki yapabiliyor:1:

kesinlikle kendine güven duycaksın. karşındakinde seni kaybetme korkusu yaratcaksın. yani hiç bir zaman seni cepte görmemeli. ipleri eline vermiceksin. erkekler gerçekten zor kızlardan hoşlanıyor bunu anladım ben. kendine özgüveni olan. sürekli dediğini yapınca aman bu cepte nasılsa diyip başka çiçeklere konmaya çalışıyorlar. değerini bildirmeye gelince, önce dış görünüş açısından değişiklikler yapılmalı ve kesinlikle kıskandırılmalı diyorum.. ama tadında yapmak gerekir.fazlasıda ters etki yapabiliyor:1:

:46::46::46::46: tesekkürleeerrr

yavrular benim olaya bir el atin

benim eski sevgili var ya face inde surekli bizim iliskimizle ilgili seyler paylasiyor mesela bi fotograf paylasmis sevimli bi minibus kullanilmiyo eskilerden plakasi da arabanin on caminda plakada EC yaziyo benim ismim sonra bana sumuklu diye hitap etmisti 1 yil basima igrencle komik arasi bir olay gelmisti de onun konusu gecti bir telefon konusmamizda gecen pazar sumuklu kiz cocugu fotografi paylasmis bu ne dedim sensin iste dedi dalga geciyo esek:52: bir de izlediniz mi bilmem wall e filminde eva sevgilisi ya o filmi cok begenmis sen eva ol ben wall e yim demisti canim yaa:31: neyse o filmin de fotografini paylasmis yanii her turlu sinyali aliyorum kizlar bu yaz kesin geri donucek:34:

ama ben nasi davranmam gerektigini bilmiyorum mesajlasiyoruz faceten sinyal vermesine ragmen bu sekilde konusmalari temkinli biraz daha soguk diyebilirim gurur yapti ya bizimkisi ondan adimi benden bekliyo diye tahmin ediyorum

simdi 1 nisan da ygs ye girecek

5 nisan da dogum gunu aramali miyim mesaj mi atmaliyim ve konusmalarimiz da nasi bi tavir takinmaliyim ne olur fikir verin iki arada bi deredeyim su an

bu arada bu yaz dogum gunumde yanimda olabilecekken gelmeyip arklariyla kalmisti sonra da ayrildi zaten benden ve terketti ona da laf carpitiyimmi sen benim dogum gunumde yanimda degildin ama cart curt gibilerinden sadece mesaj atarak kutlamisti hadi kizllaarr kadin beynimizi birlestirelim birbirimize destek olalim nolur:18::18:

buldum sanirim sinavini sormicam hatta 5 nisana kadar hicbisey yazmicam bes nisanda dogum gununu kutlucam mesajla onun yaptigi gibi o kadar cok ustune dusmemek lazim. ondan sonra da mumkunse yazin gorene kadar hicbisey yazmamak etmemek 2 ay ozlesin

buldum sanirim sinavini sormicam hatta 5 nisana kadar hicbisey yazmicam bes nisanda dogum gununu kutlucam mesajla onun yaptigi gibi o kadar cok ustune dusmemek lazim. ondan sonra da mumkunse yazin gorene kadar hicbisey yazmamak etmemek 2 ay ozlesin

mantıklı...ne gerek var ki fazla degere o sana ne kadar deger verdiyse sende o kadar ver.yoksa üzülen yine sen oluyosun canım yaa...:15::15:

peki başlarda ilgili olup da ilşki oturmya baslaynca ilgszleşen erkeğin sevgisi azalmş mı demktr?

sevgisi degil de daha cok kaybetme korkusu azalmistir bence ama bu da sevgisini hissetmemesine ya da disardan bakamamasina sebep oluyo kendine guveni geliyo o olmasa da olur diyo fln sonra seni kaybettigi zaman anliyor isin aslini ama gecti bolunun pazari denir o saatten sonra da dimi o noktaya gelmeden de iste bizim el atmamiz lazim :3:

bir anda gösterdiğiniz ilgiyi bariz bir şekilde kesmek olabilir:82:çünkü erkekleri pohpohlamaya ve aşırı ilgiye alıştırıyoruz ve bunun bir anda kesilmesi şok etkisi yaratıyor üzerilerinde:17:ve nedenini anlamak için konunun üstüne düşüyorlar:1:
yalaaaaaaaaaaaaannnn denedim olmadı :((

neyse ben başka bir şey dicem, hayatımızı paylaşmayı düşündüğüm bi erkek için bu tür fikir ve planları aklımda tutmak çok garip geliyor bana. hiç oyun oynamamalı insan, hiç plan proje yapmadan olduğu gibi görünmeli ona, tüm yaralrını gösterebilmeli.. felan filan, puf çok saçma dimi ya.

neyse erkekte kaybetme korkusu olucak diyoduk dimi ?

Son düzenleme:

oda doğumgünümü hatırlıyo beni arıyo seviyoda gururuna yediremiyo diye düşünecek

yalaaaaaaaaaaaaannnn denedim olmadı :((

neyse ben başka bir şey dicem, hayatımızı paylaşmayı düşündüğüm bi erkek için bu tür fikir ve planları aklımda tutmak çok garip geliyor bana. hiç oyun oynamamalı insan, hiç plan proje yapmadan olduğu gibi görünmeli ona, tüm yaralrını gösterebilmeli.. felan filan, puf çok saçma dimi ya.

neyse erkekte kaybetme korkusu olucak diyoduk dimi ?

hm diyoruz ama nasıl olcagını bulamıyoruz be canım:1::1::1::1:

bulan varsa söylese cok makbule geccek amaa

sevgisi degil de daha cok kaybetme korkusu azalmistir bence ama bu da sevgisini hissetmemesine ya da disardan bakamamasina sebep oluyo kendine guveni geliyo o olmasa da olur diyo fln sonra seni kaybettigi zaman anliyor isin aslini ama gecti bolunun pazari denir o saatten sonra da dimi o noktaya gelmeden de iste bizim el atmamiz lazim :3:

nasıl yapcaz tatlımm ???????:34:

Back
X