Degersiz hissettirme

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
Iyi aksamlar
Yaklasik 4 yildir birlikte olduğum bir bey var.
Yazin nisan düşünüyoruz ki artik buna bile emin degilim.
Birbirmize uzak yaşıyoruz. Insan uzaktayken daha özenli davranir birbirine ya bunda tik yok Aramizda tartisma olduğunda haksiz o olsa bile kolayca kalbimi kirip telefonunu sessize alip uyuyabiliyor. Ben ise içim acıyor diye uyuyamiyorum.
Örneğin ona bugün nerde olduğunu sordum sonra bir sey daha sordum bununla ilgili bu hemen öfkelendi bağırdı çağırdı. Inat etti cevap vermeyecegine ee boyle olunca haliyle insanin aklinda soru isareti olusuyor acaba neden sakliyor diye merak ediyor insan oysa sohbet amaçlı sormustum.
Bayagi tartistik cok ağır konustu ben olgunca arayi duzeltmek istedikçe o ofladi pofladi dalga gecti benimle ve yarin sabah keyfi istediğinde cevabi vericekmis. Telefonu sessize aldi ve uyudu gözyaşlarımi göre göre. Farkindayim cok sacma bir konu yüzünden boyle oldu fakat mesele burda onun davranisi. O boyle davrandikca ben krizlere giriyorum işte.
Yan yana olunca bu tür davranislar yok cok daha sevgi dolu deger veriyor.
Ama yinede kafam karisiyor sirf uzaktayken olan davranislarindan dolayi ayrilik geliyor aklima cok soğukkanlı ve gaddar olabiliyor bazen. Beni bildiğiniz pesinden kosturuyor aci çektiriyor ki ben boyle biri değildim.. Yasimiz 27 bu arada
Cok üzgünüm uyku tutmuyor
Icimi dökmek istedim sadece..

e bıldıgınız terbıyesız denır boylesıne
muhattap olmak zorunda degılsınız kı sız ızın verdıgınız ıcın bu sekılde hayatınızda
gıtsın gucu kıme yetıyorsa ona çemkirsin sız mutlu huzurlu olacagınız bırını nasılsa bulursunuz .

Ay bilemedim valla. Bende nişanlıyken eşimle ayrı şehirlerde yaşıyorduk aksine telefonda iyiydi yüz yüze daha soğukdu. Her neyse ne evlenince zaten bambaşka oluyorlar. Şüphe kalmasın içinde konuş onunla. Konuşulacak gibi değilse de sal gitsin hiç evlilik işlerine girme

Şu yazdıklarını başkası yazmış gibi oku lütfen. Hadi o sana değer vermiyor ama sen neden kendine değer vermiyorsun?
Adamın burnunu! kaf dağına çıkarmışsın.

Nolur yol yakinken don.
Sevgi ask bu degil aslaa.
Seven erkek sevdigini belli eder.
Haftada en az bir kere " iyi ki seni tanimisim" diye dile getirir.
O degilse ansizin" seni seviyorum" der
O degilse uzuunnca gozlerine bakar bisey demeden, sebepsiz.
Bende oyle en azindan, 10 aydir nisanliyim.
Sen 4 aydan bahsediyosun, yapma etme.
Kendi degerini bil. Cunku bi baskasi degerini bilmez.

Şimdiden böylese evlendigini düşünsene köle mumslesi yapar sana güzelim aklını başına al bulunmaz hint kumaşımı bu adam fazla yüz vermişsin oda tepene çıkmış soğuk davran arama sorma neredesin diye bir soğuk düş etkisi yapsın aklını başına alırsa ne ala yoksa sal gitsin

Bu sabah keyfine gore cevap verirmiş ya, siz artik olmazsanız cevap veremez.
Ben olsam aradığında açmaz, yazarsa da görüldü atardım delirtirdim onu. Çok ısrar ederse de senin keyfin gelince kaale alacağın biri yok karşında der engellerdim. Nasıl oluyormuş kendini bulunmaz hint kumaşı sanmak görsün.

Biraz gururunuz varsa yapım bunu, totosunu ay a çıkarmışsınız paşazade nin. Zaten size değer verse kalbinizi kırmaktan çekinir kaybetmekten korkar. O yan yana gelince verilen değer de büyük ihtimal sevgi degil başka birseydir.

Ben şey diyecektim herseye aglayip sizlamayin boyle aciz gostermeyin kendizi bak tepenize cikmis artistlik yapiyor ayricada bu adamdan kurtulun bence şimdiden hesap vermem moduna girmis evlenince duzelmiyor daha kotu oluyor hersey

Daha evlenmeden bunları yapan, evlendikten sonra neler yapar bir düşün istersen

sizin bu döneminiz en tribüne oynadıkları zaman, seninki şimdiden böyle yapıyorsa evlenince ne yapar bir düşün bence, yol ver gitsin kazmaya değer vermişin, sevmişin, tepene çıkarmışın şimdi oradan sana bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…