Degersiz hissettirme

GÜNCELLEME
Iyi aksamlar okadar güzel ve mantikli cevaplar yazmissiniz ki okudukca gercekten uzaklasmam gerektigini anladim.
Sabah mesaj atmis mutlu bir sekilde Bu bos sorularinla ikimizide yoruyorsun canim sevgilim amacin beni deli etmek. Seviyorum seni kendini fazla yipratma. Böyle demis ve gülmüs.
Hepsini bi kenara biraktimda. Insan nasil bukadar vicdansiz olur?

Bak resmen seninle dalga geçiyor ve salak yerine koyuyor farkında misin. Biliyor ki afedersin o senin ağzına da micsa sen hae daim onun iki canim iki cicimine hazır asker olacaksın. Kendini bu kadar degersizlestirme lutfe., bu muameleyi haketmiyorsun.

Bahs ettiklerin seyler yok 2 haftadir bir güzel söz duymadim bazen düsmaniymisim gibi davraniyor.
Istiyor ki hic karismiyayim Neler yaptin sordugumda bile bir öfkeleniyor bazen.
bu arada 4 yildir birlikteyiz ondan dolayi zor geliyor sanirsam bi anda kopmak

Ne güzel yazmissiniz..
Bugün gün boyunca mesajlar atti aradi. Hic acmadim. suan bile ariyor. Acmazsan gerekenleri yaparim yeter diye mesajlar atiyor.
Simdide benim keyfim istemiyor acmayi degil mi ama?
Hadi diyelim ben sucluyum hadi diyelim ben cok hesap soruyorum. Peki onun davranis sekline ne demeli?!

peki gorusme sikliginiz ne kadar,
hani sik sik gorusulurken bazen uzak kalinir, o zaman kisiler dengeyi kuramazlar o durumda biraz belki hosgoru gerekebilir diye soyluyorum.

Ben şey diyecektim herseye aglayip sizlamayin boyle aciz gostermeyin kendizi bak tepenize cikmis artistlik yapiyor ayricada bu adamdan kurtulun bence şimdiden hesap vermem moduna girmis evlenince duzelmiyor daha kotu oluyor hersey
Kolay kolay aglayan biri degilim fakat sinirlerim okadar tepeme cikiyorki bir bakmisim gözyaslar dökülüyor.
Sürekli yaptigi sey. Bir seyler ona uymadiginda böyle davraniyor Oysa insan aninda hal etse gönül almayi bilse ne olur..

Cok haklisin. Suan hala mesaj atiyor ariyor. Son kez diyorum ac su telefonu yoksa gerekenleri yaparim diyor.
Icim okadar sogukki suan. Hani diyelimki benim yanlisim var tamam fakat onun bu davranislarina ne demeli?
Hep böyleydi meger bu kez canima tak etmis. hic bukadar etkilenmemistim

peki gorusme sikliginiz ne kadar,
hani sik sik gorusulurken bazen uzak kalinir, o zaman kisiler dengeyi kuramazlar o durumda biraz belki hosgoru gerekebilir diye soyluyorum.
Fazla görüsemiyoruz 3 Ayda bir 7-10 günlügüne.
Anliyorum dengeyi kurmamakta gayet normal fakat nedense hep ben hosgörülü davraniyorum alttan aliyorum
Sinirlensem öfkelensemde kin ve nefret olusmuyor bende..

Allah askina ona keyfim gelince bi ara acarım yaz gönder, başka da hic cevap verme

Neden evlenmek istediğini söyleyim mı 27 yaşındasın 4 yıldır emek vermişsin bunun karşılığını almalısın yoksa bu saatten sonra kimi Bulcan iyi kötü alışkanlık da olsa aslında sevmedigin halde bu adamla evlenmek istiyosun çünkü olaya mantık gözüyle bakıyosun mantıksızlık olsa da.seninki de alışkanlık inan yoksa her şeye rağmen asla acaba mı demezdin.

hıc cevap vermeyın cırkınlesıyor adam cunku ben sızın yerınızde olsam dırek engellerdım

Bu konu bana çok tanıdık. Neden bunları yaşıyorsun sebeplerini soyleyeyim.
Adam seni gerçekten sevmiyor ki. Bu ilişkide en çok fedakarlık yapan ilişkiyi ayakta tutan çaba sarf eden sensin. Yarın bir gün ayrılma olsa gene sen cabalicaksin yalvarıcaksin bunu sende içten icte biliyorsun ama o canı isterse seninle devam edecek. Belki gider başkalarıyla da takılır tabiki sen onu her şeyiyle kabul ediceksin bunu çok iyi biliyor. Ne yaparsa yapsın her zaman alttan alan tarafın sen olduğunu biliyor. İpler tamamen onun elinde.
Diğer sebebi belki klişe olucak ama sen kendine değer vermiyorsun ki kendine değer veren kendine saygısı olan bir insan kendine bunları yaptırır mi? Ufacık bir saygısızlık ters bir hareket görse der noluyoruz ya? Gitmek istiyorsan git der. Hadi yoluna naş der. Bak bak canı istediginde cevap verirmiş ee yazma sende. Hatta bana kalırsa bırak bu adamı. Eğer kendin için bir iyilik yapmak istiyorsan bundan ne köy ne kasaba nede arazi olur. Seni kullanıyor.

Son düzenleme:
Size değer vermeyen birine değer vermeyin. Daha gençsiniz yolunuza bakın. Kimsenin size çantada keklik muamelesi yapmasına izin vermeyin derim. Her işte bir hayır vardır. Biraz oluruna bırakın bakalım ne olcak.

Fazla görüsemiyoruz 3 Ayda bir 7-10 günlügüne.
Anliyorum dengeyi kurmamakta gayet normal fakat nedense hep ben hosgörülü davraniyorum alttan aliyorum
Sinirlensem öfkelensemde kin ve nefret olusmuyor bende..

e cekilecek gibi degil,
hani ben dusundum ki normalde fazla gorusup sorun yasamiyorsaniz, boyle ayrilik donemlerinde tolere edilebilir.
Ama sizin duzeniniz boyle ise caninizi sokakta bulmadiniz ya

e cekilecek gibi degil,
hani ben dusundum ki normalde fazla gorusup sorun yasamiyorsaniz, boyle ayrilik donemlerinde tolere edilebilir.
Ama sizin duzeniniz boyle ise caninizi sokakta bulmadiniz ya

Yani ilgisiz, sevgisiz nereye kadar....insanların ruhsal olarak ilgiye, sevgiye ihtiyacı var. Konu sahibesi neden bu şekilde bir hayat sürüyor bilmiyorum, kendine yazık ediyor sadece.

Yani ilgisiz, sevgisiz nereye kadar....insanların ruhsal olarak ilgiye, sevgiye ihtiyacı var. Konu sahibesi neden bu şekilde bir hayat sürüyor bilmiyorum, kendine yazık ediyor sadece.

degil mi 4 yil dile kolay,
ben uzak iliski cektim, hani insan sevmese cekilecek cile degil.
bir de bu sekilde nasil yurutuyorlar anlayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…