Benimde o zamanlar sevgilim olan bey(eşim) aynen bu hallerdeydi 1,5 yıllık falan sevgilimdi ilk sevgilim tabi ben herşeyi alttan alıyorum falan ama kendine gelince dünya umrunda değil beni sallamaz moda geçmişti tam sizinkinin aynısı 4 yıllık sevgililik döneminde iki kez aklını başına getirdim birinde aynen kendisi gibi davrandm önceleri algılayamadı aramadı sormadı sonra arayıp sormaya başladı ben kafama keyfime göre cevap veriyorum şimdi işim var dönerim sana diyorum dönmüyorum falan kendisi geri arıyor, meşgul çalıyo yada arkadan müzik sesi yada arkadaşların sesi ikimizde üniversite de farklı şehirlerdeydik sonra bi süre adam oldu 1,5 sene sonra falan yine aynı oldu yeter ya ben seni böyle çekemem ayrılıyorum dedim tabi hep ben aşık kör kütük olunca önce inanmadı baktı ciddiyim sonra sende bunu yaptın sende şunu yaptına başlayıp beni suçlu çıkarmaya çalışı bende yaptıysam yaptım ayrıldık bitti dedim tabi son anda aklı başına geldi nolur affet barışalkm moduna girdi 6 yıllık falan da evliyiz bu aralar yine çok emin sevildiğine biraz kendimi geri çekmeyi düşünüyorum