hayır hastaydım moralimde bozulunca destek olmak için hemde 2 gün ne olur olmaz diye yanımda olacaktıBen tam olarak neden yanınıza geleceğini anlayamadım. Adama göz dağı vermek için mi?
peki geleceğim deyip 2 gün hiç o konuyu açmaması normal mi.Keşke izin alamadım deseydiİşi gücü olan insanların böyle şeylere takılmaması gerektiğini düşünüyorum. Benim de işten izin almam çok zor. Kaldı ki başınıza gelen olayda onun yapabileceği bir şey yok. Neden şartşarı zorlayıp gelsin ki? Kendinizi değersiz hissetmenize gerek yok normal olanı yapmış
Ben bağlantıları kuramadım pek. Sadece bu da değil kardeş gelmiş izin vermemişler verseler onunla buluşcaktı falan saçma yani tabii buluşcak kardeşi. İş yani bu izin almayabilir, hali hazırda izin almaya çalışırken de size bir haber vermemiştir eee? Bunda ne arıyorsunuz yani? İşten ayrılsın isterseniz rahat görüşün diye. Böyle yapınca nazlı ve kıymetli ‘kız’ olmayacaksınız haberiniz olsunhayır hastaydım moralimde bozulunca destek olmak için hemde 2 gün ne olur olmaz diye yanımda olacaktı
Bence yaniniza gelmemesi garip degil, ama sizi muallakta birakmasi, aciklama yapmamasi biraz garip. Ama iliskide olur boyle seyler. Konusarak cozmeye calisinİşle ilgili bir sorunla karşılaştım daha doğrusu sorunlu ve alkolik bir iş arkadaşıyla ilgili bir tutanak tutmam gerekti ve problemli bir tip olunca tedirgin oldum akşam nişanlıma anlatım uzak dur filan dedi hatta kendisinin de tedirgin olduğunu söyledi yanıma gelmeyi telif etti.[farklı bir şehirde çalışıyor yaklaşık aramızda 5 saatlik mesafe var]bende iyi olacağını söyledim. Ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan konuştu hiç gelme lafını yapmadı 2 gün sonra dayanamadım geleceğini söylediği halde neden gelmediğini yada cevap vermediğini sorduğumda izin alamadığını söyledi 2 gün boyunca denemiş belki izin verir diye ben soruncaya kadar bir şey demedi. Kardeşi yanına gelmişti 2 saatlik bir şehir içinde izin istemiş kardeşiyle gezmek için ona da izin vermemişler bunu da ağzından kaçırdı. Kısacası izin alsaydı yanıma değil gezmeye giderdi tabiki inkar ediyor.Kafam çok karışık kızlar bölük pörçük yazdım kusura bakmayın sinirden toplayamıyorum bile cümleleri..
evet aslında geleğim demese hiç sorun yapmazdım.Yada gelecektim ama izin alamadım dese sorun yoktu zaten.ama hiç bu konu konuşulmamış gibi yapması bir haber vermemesi canımı sıkıyor benimdeBence yaniniza gelmemesi garip degil, ama sizi muallakta birakmasi, aciklama yapmamasi biraz garip. Ama iliskide olur boyle seyler. Konusarak cozmeye calisin
Abartmayınİşle ilgili bir sorunla karşılaştım daha doğrusu sorunlu ve alkolik bir iş arkadaşıyla ilgili bir tutanak tutmam gerekti ve problemli bir tip olunca tedirgin oldum akşam nişanlıma anlatım uzak dur filan dedi hatta kendisinin de tedirgin olduğunu söyledi yanıma gelmeyi telif etti.[farklı bir şehirde çalışıyor yaklaşık aramızda 5 saatlik mesafe var]bende iyi olacağını söyledim. Ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan konuştu hiç gelme lafını yapmadı 2 gün sonra dayanamadım geleceğini söylediği halde neden gelmediğini yada cevap vermediğini sorduğumda izin alamadığını söyledi 2 gün boyunca denemiş belki izin verir diye ben soruncaya kadar bir şey demedi. Kardeşi yanına gelmişti 2 saatlik bir şehir içinde izin istemiş kardeşiyle gezmek için ona da izin vermemişler bunu da ağzından kaçırdı. Kısacası izin alsaydı yanıma değil gezmeye giderdi tabiki inkar ediyor.Kafam çok karışık kızlar bölük pörçük yazdım kusura bakmayın sinirden toplayamıyorum bile cümleleri..
Mesele senin bencilliğin değil mesele onun baska biyere gezmeye gidecek olması. İzin alabilseydi senin yanına gelmeyip oraya mı gidicekti yani yalnış anlamış olayım nolur?
Geleceğim hem özledim görmüş olurum değip arkasından 2 gün konuyu hiç açmaması ve ben sorunca izin alamadım demesi.Hatta izin alsa da kardeşiyle gezmeye gidecek olması normal mi gerçektensinirden yazamayacak olmanızı hatta neye sinirlendiğinizi anlamadım. gelse iyi olurdu tabi destek olurdu ama izin alamamış olabilir. kafaya takılacak bir durum yok
Hem seni haberdar etmiyo hem de baska plan sokuşturuyo araya. Normalde ilişkide darlamayı sevmem darlanmayıda.Hayır doğru anlamışsınız kardeşiyle gezmeye gidecekti.bunu da ağzından kaçırdı.
Aynen işte ben mi abartıyorum gerçektenHem seni haberdar etmiyo hem de baska plan sokuşturuyo araya. Normalde ilişkide darlamayı sevmem darlanmayıda.
Ama bu bambaşka bi konu. Değersiz hissetmekte haklısın. Mesele gelmemiş olması değil. Tek kişilik bi ilişki yasıyo sanki beyfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?