Değersizlik

Sevgi perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
301
359
33
Merhaba Arkadaşlar,bugün bütün gün temizlik yaptım normalde temizlik yapmayı çok sevmem mecburi isler. Sabah eş kisisine de dedim ki sen sadece çocuklarla ilgilen yardım etmene gerek yok çocuklarla da pek ilgilenmedi çocuklar tablet televizyon salak oldular akşama kadar.Temizlik,yemek bı de cocuklari banyo yaptirdim.En son oturma odasında ki oyuncakları topluyordum elinde kahve bardagiyla geldi kendine kahve yapmış TV yi açtı karşısında içti.Zaten bencil bir insan bu konuda daha önce kac kere kırıldığımi söylemiştim.Bana niye yapmadın kahve sabahtan beri canım çıktı dedim aa yapayım söyleseydin yapardım dedi neyse yaptı içtim ama kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki ben yokmusum gibi davranıyor sürekli ilgi yok aşk yok saçma bir evlilik bitecek bir gün o kesin de uzatmaları oynuyoruz iste.

Bitecek diye bakarsan biterki zaten. Sanmaki sadece sende. Ben temizlik yaparken benimki meyve mısır vs hapur kupür tıkınıyor. Senin degersizliginden değil onun dusuncesizliginden.

Bence evlilikte sevgiyle birlikte olması gereken en temel sey merhamet, tüm gün temizlik yaparken bir isin ucundan tutmamak, kahveyi tek kendisine yapmak o merhamet eksikliginden..
Tabi boşanmaya sebep mi değil eger tek sorun buysa..

Sizden ilgi beklediğinde sizde aynısını yapın belki empati yapmayı öğrenir,aynı evde iki yabancı gibi yaşamak nedir.

Prensibim gereği acil bir is yoksa eşim bir tarafını yayarken temizlik yapmam. Sinir oluyorum çünkü. Bozulmakta haklısınız. Bir de şu deseydin yapardım lafına o kadar gıcık oluyorum ki sanki başımdan aşağı kaynar su döküyorlar

Bence evlilikte sevgiyle birlikte olması gereken en temel sey merhamet, tüm gün temizlik yaparken bir isin ucundan tutmamak, kahveyi tek kendisine yapmak o merhamet eksikliginden..
Tabi boşanmaya sebep mi değil eger tek sorun buysa..
Çok merhametli olduğunu söyler bir de bu değil tabi tek sorun başka sorunlar da var

Degersizlik degil , dusuncesizlik. Empati kuramamis ama soylediginizde kahveyi yapmis.

Ev isine gelince onda da yardim istemelisiniz . Belli ki kendi dusunemiyor.

Diğer sorunlarınız hakkında yorum yapamıcam ama temizlik konusunda evlenecek kızlara tavsiye olsun. İlk günden beraber temizlik yapmaya alıştırın. Ben evlenmeden önce söylemiştim temizlik falan bilmem , annem okuldu sonra işti hiç bana bırakmadı diye. Hatta istemeye geldiklerinde bile demişti benim kızım iş bilmez diye, o zaman çok kızmıştım ama sonra iyi ki öyle söylemiş dedim. Ben süpürürüm o siler, ben toz alırım o mutfağı toplar. Zaten ilk günden tezgahın üstünde hiçbişey bırakmıcaz diye anlaşmıştık. Şimdi düşünüyorum da benden çok iş bile yapıyor. Tüm işler bitince hadi sana türk kahvesi yapayım hakettin diyorumoturup ohh tertemiz oldu ev diyip kahve içiyoruz . Bu saatten sonra eşiniz değişir mi bilmiyorum ama bir işin ucundan tutmayı öğrensin herşeyi üstlenmeyin

Aynen söyleyince herkes yapar değil mi bu düşünülemeyecek bir şey mi

Söylene söylene de olsa o da yapar ama ben istedim ki çocuklarla ilgilensin çocuklar sıkılmasın ama ikisini de yapmamış oldu.

Söylene söylene de olsa o da yapar ama ben istedim ki çocuklarla ilgilensin çocuklar sıkılmasın ama ikisini de yapmamış oldu.
işte alışıcak söylenmicek, haftasonu ben kalkmasam hadi ne zaman toplucaz başlayalım bir an önce diyor eşim mesela. Siz çok haklısınız biri dört dönsün diğeri keyif yapsın olmaz öyle şey

Temzlik isine cogu erkek yardm etmiyo bacim aynisi bende var.haa baska onemli sorunlar varsa soyle ona gore yorum yapalim

Nedir bu kadınların çektiği anlamıyorum cidden, hem temizlik hem yemek hem çocuk bakımı üstüne bir de böyle düşüncesiz eşler.. Hayret bir şey ya. Temizlik,yemek kadının görevidir algısı değişse keşke artık kadınlar da biraz rahat etse. Buralarda okudukça bile fenalık geliyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…