Degişen arkadaş

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhabalar on yıllık arkadaşım bu aralar evlenme niyetinde Bi çocuk la tanışmış ama bunu bana bir ay sonra söylüyor. Ve bu aralar beni aramayı kesti bu üçünü konuştuğu ciddi olarak ve üçünde de aynısını yaptı ben de numara sını sildim iyi yapmışmıyım. Koca bulunca neden degişir insanlar

Benim kankamda böyleydi.İlk sevgilisinin fotoğrafını bile göstermemişti bende zaten sormamıştım.Sonra biriyle tanışmış 2 ay sonra söyledi onuda akıl danışmaya işte beni başından savar gibi konuşuyo kanka sence napayım tarzında,öyle öğrendim.Şimdi aramayı sormayı kesti en son ben yazmıştım konuşmuştuk ama devamını getirmedi bende onun numarasını sildim.Ama ara sıra özlüyorum üniversite günlerimizi filan...

Aramayı kesti derken ne kadar kesti. Elbette ki hayatına biri girince eskisi kadar size vakit ayıramaması normal ama hepten selamı sabahı kestiyse bilemem tabi

Bırdaha sakın görüşmeyin

Başlığınızı okudum tam, abartmıyorum ya, direk evlendi mi yazmaya gelmiştim
Aha gerçekten de siz de öyle yazmışsınız

Çok ilginç amaç ne neden böyle ler bilmiyorum

Aramayı kesti derken ne kadar kesti. Elbette ki hayatına biri girince eskisi kadar size vakit ayıramaması normal ama hepten selamı sabahı kestiyse bilemem tabi
Hergün msj atar Dı artık atmıyor benim aramaları mada kısa cevap lar veriyor yaşı 30 u geçince böyle degişti

İyide arkadaşınız değişmemiş ki hep aynısını yapmış ama siz ısrarla devam ettirmişsiniz şimdi siz değişmişsiniz aramayarak.
Böyle insanlardan fayda gelmez zaten işi düşünce arkadaş olacağına olmaması daha güzel.

Uzak durmani tavsiye ederim, bu tipler koynundan kocani alir haberin olmaz

Sanırım arkadaşsız kalıcam çevremde hep ezikleyen benim

Bu koca ocakta kaynayan süt mü ayol sürekli karıştırması gereken?
Sana günde 1 2 mesaj atsa adam elden gitmez herhalde
Wcye bile gitmekten vazgeçmiş ve adamla ilgileniyorsa bilemem nasıl bi mesai harcadığını
Ama yani birini bulunca düzenli görüştüğü insanları böyle dank diye bırakanları pek sağlıklı kafada bulmam.
Yarın birgün nedime lazım olacak o zaman arar seni ama tavrın ne olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…