Bırdaha sakın görüşmeyinMerhabalar on yıllık arkadaşım bu aralar evlenme niyetinde Bi çocuk la tanışmış ama bunu bana bir ay sonra söylüyor. Ve bu aralar beni aramayı kesti bu üçünü konuştuğu ciddi olarak ve üçünde de aynısını yaptı ben de numara sını sildim iyi yapmışmıyım. Koca bulunca neden degişir insanlar
Başlığınızı okudum tam, abartmıyorum ya, direk evlendi mi yazmaya gelmiştimMerhabalar on yıllık arkadaşım bu aralar evlenme niyetinde Bi çocuk la tanışmış ama bunu bana bir ay sonra söylüyor. Ve bu aralar beni aramayı kesti bu üçünü konuştuğu ciddi olarak ve üçünde de aynısını yaptı ben de numara sını sildim iyi yapmışmıyım. Koca bulunca neden degişir insanlar
Üzüldüm biraz ama napim kendi bilirMok var kocada ondan. İşi yine bozulursa dördüncüyü bulana kadar tekrar 'arkadaşınız' olur. Takmayın kafanıza.
Çok ilginç amaç ne neden böyle ler bilmiyorumBenim kankamda böyleydi.İlk sevgilisinin fotoğrafını bile göstermemişti bende zaten sormamıştım.Sonra biriyle tanışmış 2 ay sonra söyledi onuda akıl danışmaya işte beni başından savar gibi konuşuyo kanka sence napayım tarzında,öyle öğrendim.Şimdi aramayı sormayı kesti en son ben yazmıştım konuşmuştuk ama devamını getirmedi bende onun numarasını sildim.Ama ara sıra özlüyorum üniversite günlerimizi filan...
Hergün msj atar Dı artık atmıyor benim aramaları mada kısa cevap lar veriyor yaşı 30 u geçince böyle degiştiAramayı kesti derken ne kadar kesti. Elbette ki hayatına biri girince eskisi kadar size vakit ayıramaması normal ama hepten selamı sabahı kestiyse bilemem tabi
Merhabalar on yıllık arkadaşım bu aralar evlenme niyetinde Bi çocuk la tanışmış ama bunu bana bir ay sonra söylüyor. Ve bu aralar beni aramayı kesti bu üçünü konuştuğu ciddi olarak ve üçünde de aynısını yaptı ben de numara sını sildim iyi yapmışmıyım. Koca bulunca neden degişir insanlar
Henüz evlenmedi ama evlenicem diye tutturduBaşlığınızı okudum tam, abartmıyorum ya, direk evlendi mi yazmaya gelmiştim
Aha gerçekten de siz de öyle yazmışsınız
Sanırım arkadaşsız kalıcam çevremde hep ezikleyen benimİyide arkadaşınız değişmemiş ki hep aynısını yapmış ama siz ısrarla devam ettirmişsiniz şimdi siz değişmişsiniz aramayarak.
Böyle insanlardan fayda gelmez zaten işi düşünce arkadaş olacağına olmaması daha güzel.
Evlenirse de sizi zorla eve çağırıp düğün kasetini tekrar tekrar izletip durur.Henüz evlenmedi ama evlenicem diye tutturdu
Üzülmeyin. Arkadaşlığınız tek taraflıymış zaten. Nihayet fark etmişsiniz. Şükredin.Üzüldüm biraz ama napim kendi bilir
Evlenirse de sizi zorla eve çağırıp düğün kasetini tekrar tekrar izletip durur.
Bi de bu versiyonu var yeni nesil evlilerin
30undan sonra koca bulmuş arkadaşla falan uğraşıp kaçırmak istemiyordurHergün msj atar Dı artık atmıyor benim aramaları mada kısa cevap lar veriyor yaşı 30 u geçince böyle degişti
Günde 1 çay 1 simit karşılığında arkadaşlık yapılır :)Sanırım arkadaşsız kalıcam çevremde hep ezikleyen benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?