Degişen arkadaş

Imzami buraya bırakıyorum ❤

Ya hayatlarına biri girince hayatındaki herkesi siliyor, tamamen sevgilisine falan odaklanıyorlar benimde vardı öyle arkadaşım , buldumcuk böyleleri. Kesin arkadaşlığı, zaten ortada gerçek arkadaşlık olsa bu yaşanmazdı.

Aslında kişi benimle tüm bağını koparmadığı sürece ben bu tarz şeyleri tolere edebiliyorum.Sonuçta bir gönül ilişkisi yaşanırken hele de yeniyse diğer tarafa daha fazla ilgi göstermek normal geliyor bana.Aşk birazda heyecan, tutku olayıdır.Arkadaşlıksa sırtını yaslamak, birlikte zevk alınan şeyleri yapmak, iyide kötüde yanında olmak anlamına geliyor benim için.Sağduyu ve huzurun heyecan ve tutkuyla yarışması olanaksız sonuçta.Benim arkadaşımda aynı şeyi yapardı eskiden, hatta yanına uğradığımda telefonu hiç kapatmadığını da bilirim ama çokta takılmadım açıkçası.Sonuçta herkesin aşkı yaşayış şekli farklı.Kimisi ayda yılda bir haberleşerek, kimisi makul vakit geçirerek, bir bölüm insanda her vakti olduğunda sevgilisiyle zamanını değerlendirerek yaşıyor aşkını.Ve ne olursa olsun yıllar sonra akılda kalan ve insanı gülümseten o ilk başlanan anda yaşanan şeyler oluyor.Sizde çok takılmayın, tutku heyecan biraz azalsın yine eski rutine dönersiniz bence.

Zar zor bi koca bulmuş, onu da uçan kuşa esen yele kaptırırım diye korkusundan herhalde tüm kadınlardan uzak tutuyor...Boşver cicim ayı bitince sahalara döner ama sen o sahada olma

Oooo ben şimdiye kadar birini bulupta değişmeyen tek kişi görmedim.

Degisirler bacım degisirler ya karaktersizliginden yada şimdi buldumcuk olduysa iki sirkilmeden sonra döner sana geri az bı dur tekmeyi tesin bak nasıl kendi ayağıyla geliyo

Abartma ya tabi kimin sevgilisi olsa artık eskisi gibi vakit ayiramaz kimse gayet normal ha dersin ariyorum dönmüyor..bulustugumuzda benimle hiç konuşmuyor surekli telefonla oynuyor..ha o zaman derimki okey

Tutku heyecan yok sadece evlenmek istiyor ve bana anlatmıyor ama ben anlatıyorum hep zaten barışırsam eskisi gibi olmayacak bende anlatmıycam çok havalandı

Abartma ya tabi kimin sevgilisi olsa artık eskisi gibi vakit ayiramaz kimse gayet normal ha dersin ariyorum dönmüyor..bulustugumuzda benimle hiç konuşmuyor surekli telefonla oynuyor..ha o zaman derimki okey
Vakit ayıramamaktan fazlası onun yaptığı. Bana Bi keresinde sevgilini arkadaşınla tanıştırmıycan ilk buluşmada demişti ama benim ilk buluşmalarıma kendisi geliyor du zaten başka şeyler de var hesabı hep bana ödettiriyo yalandan param yok diyor

Muhtemelen ondan daha güzelsiniz.
Sevgililerinden sizi kıskanacaktır oyüzden buluşma ortamı olmasın die böyle yapıyodur.
Özgüven problemi var yani.

Evet malesef çoğu kişi sevgilisi olunca değişiyor, sizin de onu takmamanız en iyisi bence.
Bu anlatmama olayına da bişey diyemicem çünkü ben de pek anlatmayı sevmiyorum, bu karsı taraftan gizlediğim icin değil; ne zaman güzel giden bi şeyi anlatsam büyüsü bozuluyor kötü bitiyor.

benimki de ben koca bulunca aramayi kesmisti.. sizin kiskanacaginizi goz degdireceginzii dusunuyor olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…