Imzami buraya bırakıyorum ❤Bu koca ocakta kaynayan süt mü ayol sürekli karıştırması gereken?
Sana günde 1 2 mesaj atsa adam elden gitmez herhalde
Wcye bile gitmekten vazgeçmiş ve adamla ilgileniyorsa bilemem nasıl bi mesai harcadığını
Ama yani birini bulunca düzenli görüştüğü insanları böyle dank diye bırakanları pek sağlıklı kafada bulmam.
Yarın birgün nedime lazım olacak o zaman arar seni ama tavrın ne olur bilemem
Özgüvensizlik...ve de güvensizlik...Çok ilginç amaç ne neden böyle ler bilmiyorum
Abartma ya tabi kimin sevgilisi olsa artık eskisi gibi vakit ayiramaz kimse gayet normal ha dersin ariyorum dönmüyor..bulustugumuzda benimle hiç konuşmuyor surekli telefonla oynuyor..ha o zaman derimki okeyMerhabalar on yıllık arkadaşım bu aralar evlenme niyetinde Bi çocuk la tanışmış ama bunu bana bir ay sonra söylüyor. Ve bu aralar beni aramayı kesti bu üçünü konuştuğu ciddi olarak ve üçünde de aynısını yaptı ben de numara sını sildim iyi yapmışmıyım. Koca bulunca neden degişir insanlar
Tutku heyecan yok sadece evlenmek istiyor ve bana anlatmıyor ama ben anlatıyorum hep zaten barışırsam eskisi gibi olmayacak bende anlatmıycam çok havalandıAslında kişi benimle tüm bağını koparmadığı sürece ben bu tarz şeyleri tolere edebiliyorum.Sonuçta bir gönül ilişkisi yaşanırken hele de yeniyse diğer tarafa daha fazla ilgi göstermek normal geliyor bana.Aşk birazda heyecan, tutku olayıdır.Arkadaşlıksa sırtını yaslamak, birlikte zevk alınan şeyleri yapmak, iyide kötüde yanında olmak anlamına geliyor benim için.Sağduyu ve huzurun heyecan ve tutkuyla yarışması olanaksız sonuçta.Benim arkadaşımda aynı şeyi yapardı eskiden, hatta yanına uğradığımda telefonu hiç kapatmadığını da bilirim ama çokta takılmadım açıkçası.Sonuçta herkesin aşkı yaşayış şekli farklı.Kimisi ayda yılda bir haberleşerek, kimisi makul vakit geçirerek, bir bölüm insanda her vakti olduğunda sevgilisiyle zamanını değerlendirerek yaşıyor aşkını.Ve ne olursa olsun yıllar sonra akılda kalan ve insanı gülümseten o ilk başlanan anda yaşanan şeyler oluyor.Sizde çok takılmayın, tutku heyecan biraz azalsın yine eski rutine dönersiniz bence.
Vakit ayıramamaktan fazlası onun yaptığı. Bana Bi keresinde sevgilini arkadaşınla tanıştırmıycan ilk buluşmada demişti ama benim ilk buluşmalarıma kendisi geliyor du zaten başka şeyler de var hesabı hep bana ödettiriyo yalandan param yok diyorAbartma ya tabi kimin sevgilisi olsa artık eskisi gibi vakit ayiramaz kimse gayet normal ha dersin ariyorum dönmüyor..bulustugumuzda benimle hiç konuşmuyor surekli telefonla oynuyor..ha o zaman derimki okey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?