degişen erkek

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar eslerimizle evlenmeden önce hepimiz belli bi süre cıktık görüstük

neden erkekler kendilerini gizler cıkarken bana bunu bi acıklayın allah askına

yani ben giyim kusan yada evdeki davranısların degilde hayata karsı düsüncelerinden bahsediyorum tabi evdede degisti ama genel düsüncesi bana hic uymuyo ama cıkarken ben ne dersem o düsüncesindeydi

simdi pek catısma cıkmıyo ama esimi simdi tanısam bu kafayla asla evlenmem yani belki oda benim icin aynı seyi söylüyodur

neden hic bi sekılde uymayan insanlar sadece askla ayakta kalır anlam veremedim askımız dısında pek uyan bi halimiz yok ve bu beni geriyo artık tahammül edemiyorum

hayat akıp geciyo cok kısa neden esimi bekliyim diyorum

esinizi beklemek? cok garip..
esler ayni fikirde olmak zorunda degil ki.. her insanin düsüncesi farkli olur..önemli olan orta yolu bulmak
ve karsindaki insani kendi fikirleriyle de kabul etmek.
baska bir durum mu var..ne itti ki sizi böyle düsüncelere tam olarak?

esinizi beklemek derken

Limoncu bence sen bu evliliğe zerre önem vermiyorsun ve de çabalamak istemiyorsun. Ne olur ya toparlan ya da şu adamı özgür bırak artık!
Vallahi ben üzülüyorum adamcığa.
o adamcagınız evde davranıslarını görsen kusarsın :))) cokkkk eski konularıma bak gör evde nasıl birini terbiye ettigimi

ayni fikirdw olmasalar da benzwr fikirde olmak gerekir bence. cunku ask tek kriter degil. ask bitmemeli ama bitince uyum kalir.

o adamcagınız evde davranıslarını görsen kusarsın :))) cokkkk eski konularıma bak gör evde nasıl birini terbiye ettigimi
Eşinden bahsederken çok affedersin ama başka bi şey gibi anlatıyorsun
Baktım konularına sürekli onun annesi gibi davranıyorsun

esimi bekliyim derken baska erkekler degil kastım hicbi zaman koca delisi kadın olmadım yani bunu burdan yazıyımda kocayı bosayıp baskalarıla gezme fikri bana göre degil tek takılırım gene erkeklerle isim olmaz

yani hayat enerjimiz tutmuyo ben sabahtan aksama kadar geziyim yada farklı planlar belki biraz delilik cesaret

Ya hu Limoncu şu bornoza dişini silen senin adamdı, azıcık da pasaklıydı ama gülüm sen de sütten çıkma ak kaşık değilsin. Huysuzsun en başında kusura bakma ama biraz da kaprislisin, bu adamı terbiye edeceğim diye ne kadar yıprattın tahmin bile edemiyorum. Bu adam usanmadıysa hala çok iyi biridir demek. Anlattığına göre de çok da kötü biri değil.
Bak benim erkek kardeşim var 20lik delikanlı, bekarım ama inan nasıllar iyi biliyorum. Benim erkek kardeşim de pasaklıdır falan ama fazla üstüne gitsen bir hırlar, köpürür korkarsın. Senin adam seni sevdiğinden boyun eğiyor belli ki ama fazla naz aşık usandırır derler, sabrının tükeneceği günden korkardım yerinde olsam. Sen hep senin kalacağını sanıyorsun ama maalesef öyle olmuyor o iş. Bir anda bir kaybediyorsun, şok ediyor adamı. O gün gelmeden toparlan. Yok ben onsuz da olurum diyorsan devam et.

Eşinden bahsederken çok affedersin ama başka bi şey gibi anlatıyorsun
Baktım konularına sürekli onun annesi gibi davranıyorsun
adam etmek icin ıgrasmak zorundayım yazmak istemezdim ama esimle 28 yasında evlendi ve o yasa kadar el yıkamayı annesi ögretmemis tuvalette sifon cekmeyi yada evde yemek yemeyi bile catal bıcak hak getire normal erkegin davranıcagı gibi degil bence ne babamdan ne de erkek kuzenlerimden görmedim esimin davranıslarnı hemen herkeze kanar sarılır öper erkek olsa dahi araba bakarız 5 yasında cocuk gibi tutturur satıcının yanına alalım alalım diye kazas varmı pert mi yırtıkmı demez simdi 35 yasında oldu hala nasl oturcagın ben anlatıyorum hani kücük kızlar bacaklarını karnına cekerek otururlarya kücükken etegin acılır kızlar öyle oturmaz derler hee iste 35 yasındaki esim hep böyle otururdu bagra cagrı düzelltim genede annemlerin yanında unutur bazen kız kardesim var ayıp yani her seyi meydan da oluyo erke dedigin bacak bacak üstüne atar otırur

esimin adam ettigi cok yönü varda simdi aklıma gelmiyo ugrasmaktan yoruldum yani annesinin vermedigi egitimi ben verdim

haa buda geldi aklıam camasır 3 günde bi degistirirdi delirirdim kirliye atardım gider alır giyerdi iside yogun yani cok terliyo hem dusa girip hem temiz camasır giymesi lazım ama yapmıyodu bende her camasırını cıkardıgımde üstüne sampuan dökerdim ki kirliden almasın diye ooo dha neler var neler

bi alta indi oku istersen

bi alta indi oku istersen
Tamam da limoncu, olduğu kadar adap öğretmişsin, o da kırmamış belli ki sana uymaya çalışmış. Öyle yüzüne karşı beğeniyorsan bu yoksa ananın evi dememiş. Alışkanlıklar zor terk edilir, 28 yıldan bahsediyoruz burada. O bir kedi değil, kocaman bir adam. İşte sen hala beğenemiyorsan, soğuduysan da o zaman evliliği bitirmen gerekir. Ama bence bu adam seni seviyor, değer veriyor, senin için çalışıp kazanıp evine geliyor. Ne bileyim yani, öyle adamlar var ki bdv de elindekine şükret derim.

dertsiz basina dert ariyorsun bence

28 yaşından sonra bu kadar degistirebildiysen büyük başarı
Artık orta yolu bulmanız gerekir otur güzelce konuş

Bak senin böyle huylarindan hoşlanmıyorum çocuk gibisin biraz kendine çeki düzen ver böyle olmuyor şu çocukluğu bırak yetişkin bi insansın artık de
Sende ona sor neden böyle davrandığını belkide senin onunla ilgilenmem hoşuna gidiyordur
Onun sende sevmediği huylarini söylesin rahatlayin ikinizde

ya iyi yönü com ama kötü yönleride var tabiki herkez yasadıgını bilir demisler mesela burda okuyorum kız yazmıs esim hic gelmiyo haftada bi 15 te bi geliyo diye diyorum alalhım nolur benimde esim böyle olsa cok fazla yatak odası düsünüyo cok cok fazla hani üstte yazmıslarla misafire gittiim orda karı koca biseyler yaptılar esimde öyle biriin evde olması farketmez sürekli sapık gibi diyorum benim istememi beklemiyosun ki sen 24 saat aktifsin sürekli bacak arama gögüslerime bakan bi

erkek yani evlisin bekar degilsin ki bu ne acgözlülük anlam veremiyorum inan sesk ten sogudum esim sayesinde bunu onada söylüyorum esim gene aklında bi köylü kurnazı bunlara gencken demis karıyı hic bos bırakmıcan cahil bi laf bana onu söylüyo yani ben esim benle yapmazsa gider baskasıyla yaparım sonra diyo gerci sende istek yok diye dedim sagolaın sayende nasıl anlatsam ki sürekli gögüsünü yada bi kadının baska yerlerini sıkan her dAİM ama tv izle yemek yap ne biliyim 7 sene biticek daha balkonda oturup rahatca bi cay kahve icemeyiz ya kolumu yalar ya bacagımı adam etmekten bagarmaktan yoruldum

artık masanın en basına ve en sonuna tabak koyuyorm kı rahatsız etmesinde rahat yemek yiyelim diye o zamanda ayagıyla rahatsız ediyo hani ben bunlarlada ugrasıyorum tamam esimi seviyorum ama cok yorucu bi ask bizimki

bana karsı yaptıgı fedakarlık coktur yemez yedirir icmez icirir ama iste eskiden öflke kontorolu cok vardı kapıları kırat sehpa cam tabak canak ne varsa artık 3üncüye kapı yaptırınca dedim artık son bi dha yaparsam yumruklu kapıları yaptırmıcam bazen gene delirir ama ufak seyler kırar

yani kızdıgıda dandik seyler daha hic adam akıllı seylerden kafa patlatıp kavga etmemisizdir yani
medeni medeni insan gibi güzel seyleri tartısmak istiyorum ben

Sizin konularınızı zaman zaman okurum ilk defa yorum yapacağım. :)

Pasif yanlarını törpülemek istiyorsunuz ama huylu huyundan pek vazgeçmiyor derler. Bilemiyorum tabi yol katedebildiniz mi?

Sizi çok seviyor olmasa ne kadar pasif olursa olsun bamteline bastığınızda mutsuz edebilirdi.

Bu üslup biraz rencide edici olduğu halde susması sevgidendir.

Bu sevgiyi heba etmeyin.

Siz evlenmeden önce ne kadar süre flört ettiniz?
hemde 2 sene ama cafeden cafeye bulustuk kendini cok beyefendi gösterdi

küfürden nefret ediyorum bana etmez ama is arkadaslarıyla konusurken bile hep küfürli ve cok agır cümleler kuruyolar diyorum onun anasının organını adını söyleyip o arkadası seninle nasıl konusur böyle gülüyo
yada tvde birini göürür kendince onu asalıcak ya adam yakısıklıdır küpeli falandır ooo küfür küfür küfür

ayrıca mac kolik ve mactada küfür koltukların kenarlarını kırıyo artık küfür edip vururken esime diyorum ögrendim artık ne mal oldugunu yani adam 5 dakka önce pozisyonu kacırır 5 dakka sonra gol ataar bu ooo aslanım pasam 5 dakka önce ana avrat öfffffffff icim sisti beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…