esinizi beklemek derkenesinizi beklemek?cok garip..
esler ayni fikirde olmak zorunda degil ki.. her insanin düsüncesi farkli olur..önemli olan orta yolu bulmak
ve karsindaki insani kendi fikirleriyle de kabul etmek.
baska bir durum mu var..ne itti ki sizi böyle düsüncelere tam olarak?
o adamcagınız evde davranıslarını görsen kusarsın :))) cokkkk eski konularıma bak gör evde nasıl birini terbiye ettigimiLimoncu bence sen bu evliliğe zerre önem vermiyorsun ve de çabalamak istemiyorsun. Ne olur ya toparlan ya da şu adamı özgür bırak artık!
Vallahi ben üzülüyorum adamcığa.
esinizi beklemek derken
hayat akıp geciyo cok kısa neden esimi bekliyim diyorum
Eşinden bahsederken çok affedersin ama başka bi şey gibi anlatıyorsuno adamcagınız evde davranıslarını görsen kusarsın :))) cokkkk eski konularıma bak gör evde nasıl birini terbiye ettigimi
Ya hu Limoncu şu bornoza dişini silen senin adamdı, azıcık da pasaklıydı ama gülüm sen de sütten çıkma ak kaşık değilsin. Huysuzsun en başında kusura bakma ama biraz da kaprislisin, bu adamı terbiye edeceğim diye ne kadar yıprattın tahmin bile edemiyorum. Bu adam usanmadıysa hala çok iyi biridir demek. Anlattığına göre de çok da kötü biri değil.o adamcagınız evde davranıslarını görsen kusarsın :))) cokkkk eski konularıma bak gör evde nasıl birini terbiye ettigimi
adam etmek icin ıgrasmak zorundayım yazmak istemezdim ama esimle 28 yasında evlendi ve o yasa kadar el yıkamayı annesi ögretmemis tuvalette sifon cekmeyi yada evde yemek yemeyi bile catal bıcak hak getire normal erkegin davranıcagı gibi degil bence ne babamdan ne de erkek kuzenlerimden görmedim esimin davranıslarnı hemen herkeze kanar sarılır öper erkek olsa dahi araba bakarız 5 yasında cocuk gibi tutturur satıcının yanına alalım alalım diye kazas varmı pert mi yırtıkmı demez simdi 35 yasında oldu hala nasl oturcagın ben anlatıyorum hani kücük kızlar bacaklarını karnına cekerek otururlarya kücükken etegin acılır kızlar öyle oturmaz derler hee iste 35 yasındaki esim hep böyle otururdu bagra cagrı düzelltim genede annemlerin yanında unutur bazen kız kardesim var ayıp yani her seyi meydan da oluyo erke dedigin bacak bacak üstüne atar otırurEşinden bahsederken çok affedersin ama başka bi şey gibi anlatıyorsun
Baktım konularına sürekli onun annesi gibi davranıyorsun
bi alta indi oku istersenYa hu Limoncu şu bornoza dişini silen senin adamdı, azıcık da pasaklıydı ama gülüm sen de sütten çıkma ak kaşık değilsin. Huysuzsun en başında kusura bakma ama biraz da kaprislisin, bu adamı terbiye edeceğim diye ne kadar yıprattın tahmin bile edemiyorum. Bu adam usanmadıysa hala çok iyi biridir demek. Anlattığına göre de çok da kötü biri değil.
Bak benim erkek kardeşim var 20lik delikanlı, bekarım ama inan nasıllar iyi biliyorum. Benim erkek kardeşim de pasaklıdır falan ama fazla üstüne gitsen bir hırlar, köpürür korkarsın. Senin adam seni sevdiğinden boyun eğiyor belli ki ama fazla naz aşık usandırır derler, sabrının tükeneceği günden korkardım yerinde olsam. Sen hep senin kalacağını sanıyorsun ama maalesef öyle olmuyor o iş. Bir anda bir kaybediyorsun, şok ediyor adamı. O gün gelmeden toparlan. Yok ben onsuz da olurum diyorsan devam et.
Tamam da limoncu, olduğu kadar adap öğretmişsin, o da kırmamış belli ki sana uymaya çalışmış. Öyle yüzüne karşı beğeniyorsan bu yoksa ananın evi dememiş. Alışkanlıklar zor terk edilir, 28 yıldan bahsediyoruz burada. O bir kedi değil, kocaman bir adam. İşte sen hala beğenemiyorsan, soğuduysan da o zaman evliliği bitirmen gerekir. Ama bence bu adam seni seviyor, değer veriyor, senin için çalışıp kazanıp evine geliyor. Ne bileyim yani, öyle adamlar var ki bdv de elindekine şükret derim.bi alta indi oku istersen
28 yaşından sonra bu kadar degistirebildiysen büyük başarıadam etmek icin ıgrasmak zorundayım yazmak istemezdim ama esimle 28 yasında evlendi ve o yasa kadar el yıkamayı annesi ögretmemis tuvalette sifon cekmeyi yada evde yemek yemeyi bile catal bıcak hak getire normal erkegin davranıcagı gibi degil bence ne babamdan ne de erkek kuzenlerimden görmedim esimin davranıslarnı hemen herkeze kanar sarılır öper erkek olsa dahi araba bakarız 5 yasında cocuk gibi tutturur satıcının yanına alalım alalım diye kazas varmı pert mi yırtıkmı demez simdi 35 yasında oldu hala nasl oturcagın ben anlatıyorum hani kücük kızlar bacaklarını karnına cekerek otururlarya kücükken etegin acılır kızlar öyle oturmaz derler hee iste 35 yasındaki esim hep böyle otururdu bagra cagrı düzelltim genede annemlerin yanında unutur bazen kız kardesim var ayıp yani her seyi meydan da oluyo erke dedigin bacak bacak üstüne atar otırur
esimin adam ettigi cok yönü varda simdi aklıma gelmiyo ugrasmaktan yoruldum yani annesinin vermedigi egitimi ben verdim
haa buda geldi aklıam camasır 3 günde bi degistirirdi delirirdim kirliye atardım gider alır giyerdi iside yogun yani cok terliyo hem dusa girip hem temiz camasır giymesi lazım ama yapmıyodu bende her camasırını cıkardıgımde üstüne sampuan dökerdim ki kirliden almasın diye ooo dha neler var neler
ya iyi yönü com ama kötü yönleride var tabiki herkez yasadıgını bilir demisler mesela burda okuyorum kız yazmıs esim hic gelmiyo haftada bi 15 te bi geliyo diye diyorum alalhım nolur benimde esim böyle olsa cok fazla yatak odası düsünüyo cok cok fazla hani üstte yazmıslarla misafire gittiim orda karı koca biseyler yaptılar esimde öyle biriin evde olması farketmez sürekli sapık gibi diyorum benim istememi beklemiyosun ki sen 24 saat aktifsin sürekli bacak arama gögüslerime bakan biTamam da limoncu, olduğu kadar adap öğretmişsin, o da kırmamış belli ki sana uymaya çalışmış. Öyle yüzüne karşı beğeniyorsan bu yoksa ananın evi dememiş. Alışkanlıklar zor terk edilir, 28 yıldan bahsediyoruz burada. O bir kedi değil, kocaman bir adam. İşte sen hala beğenemiyorsan, soğuduysan da o zaman evliliği bitirmen gerekir. Ama bence bu adam seni seviyor, değer veriyor, senin için çalışıp kazanıp evine geliyor. Ne bileyim yani, öyle adamlar var ki bdv de elindekine şükret derim.
hemde 2 sene ama cafeden cafeye bulustuk kendini cok beyefendi gösterdiSiz evlenmeden önce ne kadar süre flört ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?