degişen erkek

Bir insan yedisinde ne ise yetmisinde de o. Degismeye calissa da tam senin istedigin duzeye gelmesi biraz zor.
Cok kotu huylari yoksa senin ona karsi sevgin varsa gormezden gel bazi huylarini.
Ama benim anladigim kadariyla sen adama takmissin. Eger ona karsi sevgin olsaydi her davranisi gozune batmazdi.

Bence sen ona karsi olan sevgini bir gozden gecir.

İnsanin hayata bakis acisi dusunce ve fikirleri kisiligini karakterini olusturur. Ve sen esinden,senin icin karakterini kisiligini degistirmesini istiyosun. Evlenmeden once belki de fark etmemistin hayata bakisini,ya da tam olarak gosterecegi ortam olmadi.

Degismesini istemen yanlis. O zaman o kadar kolysa ya da guzel biseyse sen esinin karakterine ve hayat gorusune uyum sagla. Sen degis.

Sen evliligin ne oldugunu anlamamiasin. Ve bence ne esine ne evliligine deger vermiyosun.

Eee evlenmeden once bilmiyo miydun cocuk gibi tutturuyomus,temiz kalpliymis cabuk kandiriliyomus falan... Cok sacma...

Siyaset konusundaki dusuncen de cok sacma. İnsanlarin siyasi gorualeri degisebilir,hatta dini dusunceleri bile degisebilir. Ama senin degistirmeye calisman cok sacma. Benim esim bana ihanet edip siddet uygulamadigi evine baktigi surece,istedigi dusunceye sahip olmakta ozgur. İaterse asiri soldan asiri saga gecer. İsterse bana saygi duydugu surece dinini de degistirebilir.

Bence senin gozunde bu evlilik bitmis

Canim kimin hayat enerjisi esiyle tutuyor ki nadir ornekler vardir yani,ben de esimle taban tabana zit fikirlerdeyim ama iyi anlasiyoruz birbirimizi bogmadik bugune kadar hala hayattayiz sakasi bir yana senin esin gayet anlayisli okudugum kadariyla

Karşılıklı Anlayış, çözm odaklı olmak hepsi bu.

Eşimle herkonuda zıttız. O sade makarna sever ben salçalı onunkini sade benimkini salçalı yapıyorum.

Bir gs bir fb ee maç izlerken başka yerlerde oluyoruz Derbide

O benim sonu gelmeyen dizilerime laf etmiyo çünkü bende futbol programlarını izliyorum onunla.

Kv kp Konularına gelince taraf tutmuyo kimseyi ne yüceltiyo ne kırıyo bende ona hiçbişey yansıtmıyorum.

Ha çok dağınık 10 çocuk gücünde bende ağır kaldırmalı şeyleri ona bırakıyorum

İsteyen tek kelime bilmediği dile sahiplede anlaşır.

Bu arkadasin evliligi biraz farkli. Yani tuvalet egitimine kadar kendisi veriyor sanirim. Yani kolay kandirilir,surekli yaninda olmaliyim falan diyo. Esi biraz farkli sanirim. Yani anladigim kadariyla normal bir evlilik degil gibi...

Bu arkadasin evliligi biraz farkli. Yani tuvalet egitimine kadar kendisi veriyor sanirim. Yani kolay kandirilir,surekli yaninda olmaliyim falan diyo. Esi biraz farkli sanirim. Yani anladigim kadariyla normal bir evlilik degil gibi...

Dişlerini bornoza siliyodu kocası

Hanfendide eve yemek söylüyo

Biliyorum ama evlilik doğru kişiler yanlış bende :)

iste farklı degil sadece fazla iyi niyetli ben anladım senin demek istedigini hani bilinir yada bilinmeyen bi özrü yada akıl saglıgında bisey yok sadece fazla iyi niyeti bazen

Belki kendini saklamak gibi değilde cidden görüşleri değişmiştir,mutlu değilsen ayrılmalısın çocuk yokken ama senin bu konudaki görüşün de değişik o yüzden birsey demiyorum

Yok artık ben bunları 12 yaşındaki erkek kardeşime yapıyorum koskocaman adam ellerini ne zaman yıkayacak ne zaman duş alacak bilmez mi bunları yaaa
eee yapmıyo iste naparsın her gün isten geldiginde kavga kıyamet ayaklarını yıkatıyorum basınta bekleyip isi yogun tamam anlıyorum insanın ayagı kokabilir ama yıka be kardesim felaket bi koku yok böyle bisey yani kendide bilir mesela is cıkısı biri davet etse mümkün oldugunca gitmez cünkü cokkk kötü kokuyo

bi kere babam bisey icin cagırmıs bizim eve annem diyo nasıl bi koku öyle hemen terlik verdim ayagına diyo ama o bile bastırmadı diyo

yani adamın böyle seylerle isi yok el yıkama ayak yıkama düzen tertip cıkarken hic görmedim cafdeteke ellerini yıkar gelirdi disler temiz parfum sürmüs ne biliyim böyle adam oldugunu ask cok var ama bunlar yüzünden kavga edince aska bisey olmuyo ama görünmez sekilde bi bag kopuyo

günde acmıyorum be canm sayısıda yok bu isin sen bir derdim varın muasebecisimisin seni ne baglar rahatsız san okuma kimse konu acmama karısamaz....

Limoncu, esinin sende begenmedigi huylarin var mi? Merak ediyorum. Tek ariza adammi? O da sana sunu yapma buna dikkat et vs gibi uyarilarda sikayetlerde bulunuyor mu?

Limoncu, esinin sende begenmedigi huylarin var mi? Merak ediyorum. Tek ariza adammi? O da sana sunu yapma buna dikkat et vs gibi uyarilarda sikayetlerde bulunuyor mu?
bulunur tabi neden bulunmasın ben ona ellerini ayaklarını yıka dedigim icin vırvırcı oluyorum daha anlatsam öyle sey varki pes dersiniz ask nasıl baglayıcı biseyce onca seyi yapmasına ragmen genede cok asıgım

haa bak suan yazıyım mesela simdi temizlige giriscem esimin muz yeyip koltugun kösesine liflerini dizdigi ve yapıstıgı yeri citilicem koltukların arkasına goflet yeyip atar asla sehpata koymaz her zaman onları kontrol ederim bi gün görmemisim misafir geldide rezil oldum

düsün yani adam ic camasırını 3 gün gymek istiyodu bende hayır günlük degistirilir derim ama o yok gider kirliden alır giderdi bende sampuan döküyorum diye kavga edersim o onu giycekmis cünkü 3 günlük camasır kirli olamazmıs
ve daha niceleriiii

ben bunlara söyleniyorum diye vırvırcı oluyorum ama olabilir sorun degil

bosanmayı suan düsünmüyorum bu kadar mücadele etmissim degistirmisim benim sordugum baska bisey farkındaysan daha yapıcı ol yada yardımcı olmıcaksan yazma yani
Emredersin...
Karşındaki eşin değil dikkatini çekerim,kelimelerini seçerek cümle kurmanı öneririm...
Sorduğunda farklı olan nedir?
Eşinin nesini bekliyorsun, değiştirmişsin,istediğin titizliğe ulaşmış,yine de memnun değilsin.
O zaman boşan derim tabii... Senin mutluluğun için...

Bu durumda esinin annesi gibi dolaniyorsun evde. Bu da evliliginize zarar verir. He birde farkli bir bakis acisi sunmak isterim. Sen bu kadar uyarici kontrolcu baskin oldugun icin esin inadina pasakli olmaya devam ediyor olabilir mi?

Bu durumda esinin annesi gibi dolaniyorsun evde. Bu da evliliginize zarar verir. He birde farkli bir bakis acisi sunmak isterim. Sen bu kadar uyarici kontrolcu baskin oldugun icin esin inadina pasakli olmaya devam ediyor olabilir mi?
söyleki hemen anlatıyım söylemedigim zamanda oldu hadi bilerek yapsn kendi gitsin ama asla gitmez yanii yeni sildigim parkelerde cıkarır coraplarını terli ayaklarıyla gezer evde gözlerin kapalı zaten kokudan bulursun nerden gittigini

Bence taktik değiştir limoncu. Sen de onun gibi pasaklı ol ve bunu onun yüzüne vur. Mesela çok terlediğinde duş alma ve onun gibi buram buram kok, ya da dişlerini onun t-shirtüne silerek temizler gibi yap gözünün önünde. Tuvalete girmiş gibi yap ve çıktıktan sonra "ben de senin gibi ellerimi yıkamıcam, ne gerek var" deyip yanaklarını sık falan. Çivi çiviyi söker demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…