- 26 Ekim 2015
- 373
- 381
- 23
kızlar eslerimizle evlenmeden önce hepimiz belli bi süre cıktık görüstük
neden erkekler kendilerini gizler cıkarken bana bunu bi acıklayın allah askına
yani ben giyim kusan yada evdeki davranısların degilde hayata karsı düsüncelerinden bahsediyorum tabi evdede degisti ama genel düsüncesi bana hic uymuyo ama cıkarken ben ne dersem o düsüncesindeydi
simdi pek catısma cıkmıyo ama esimi simdi tanısam bu kafayla asla evlenmem yani belki oda benim icin aynı seyi söylüyodur
neden hic bi sekılde uymayan insanlar sadece askla ayakta kalır anlam veremedim askımız dısında pek uyan bi halimiz yok ve bu beni geriyo artık tahammül edemiyorum
hayat akıp geciyo cok kısa neden esimi bekliyim diyorum
i
iyide ben evlenirken benim görüsümdeydi bundan önce 27 senede o görüsteydi son 2 senede sen nasıl kendi ilkelerine ters gelen birini tutarsın zaten sayfalarımı okursan esimin cocuk gibi tutturan biri olup cok cabuk kandırılabilen inannan bi yapısı var bu yüzden hep yanında olmak zorunda gibiyim yoksa temiz kalplılıgınn kurbanı oluyo
Canim kimin hayat enerjisi esiyle tutuyor kiesimi bekliyim derken baska erkekler degil kastım hicbi zaman koca delisi kadın olmadım yani bunu burdan yazıyımda kocayı bosayıp baskalarıla gezme fikri bana göre degil tek takılırım gene erkeklerle isim olmaz
yani hayat enerjimiz tutmuyo ben sabahtan aksama kadar geziyim yada farklı planlar belki biraz delilik cesaret
valla kavgalıda olsam küste olsam gece 3 te olsa her tuvalete gidiste uykumdan uyanıp cünkü kapı sesinden hemen uyanıyorum mesela hemen bagrırım sifonu cekkkkkkkkkkk ellerini yıka
tuvalet ve banyoya yazılar astım suya sabuna dokun diye
ilk zamanlar kücük cocuk gibi sabunu ıslatır yada çesmeyi acar sus sesi gelir elleriniz yıkamazdı simdi kokluyorum her seferinde mesela ama bu kadını cok yoruyo yani
Karşılıklı Anlayış, çözm odaklı olmak hepsi bu.
Eşimle herkonuda zıttız. O sade makarna sever ben salçalı onunkini sade benimkini salçalı yapıyorum.
Bir gs bir fb ee maç izlerken başka yerlerde oluyoruz Derbide
O benim sonu gelmeyen dizilerime laf etmiyo çünkü bende futbol programlarını izliyorum onunla.
Kv kp Konularına gelince taraf tutmuyo kimseyi ne yüceltiyo ne kırıyo bende ona hiçbişey yansıtmıyorum.
Ha çok dağınık 10 çocuk gücünde bende ağır kaldırmalı şeyleri ona bırakıyorum
İsteyen tek kelime bilmediği dile sahiplede anlaşır.
Bu arkadasin evliligi biraz farkli. Yani tuvalet egitimine kadar kendisi veriyor sanirim. Yani kolay kandirilir,surekli yaninda olmaliyim falan diyo. Esi biraz farkli sanirim. Yani anladigim kadariyla normal bir evlilik degil gibi...
bosanmayı suan düsünmüyorum bu kadar mücadele etmissim degistirmisim benim sordugum baska bisey farkındaysan daha yapıcı ol yada yardımcı olmıcaksan yazma yaniİyi güzel de neden boşanmıyorsun?
Madem istemiyorsun...
iste farklı degil sadece fazla iyi niyetli ben anladım senin demek istedigini hani bilinir yada bilinmeyen bi özrü yada akıl saglıgında bisey yok sadece fazla iyi niyeti bazenBu arkadasin evliligi biraz farkli. Yani tuvalet egitimine kadar kendisi veriyor sanirim. Yani kolay kandirilir,surekli yaninda olmaliyim falan diyo. Esi biraz farkli sanirim. Yani anladigim kadariyla normal bir evlilik degil gibi...
valla sen oku bakalım sayfaları cıkarken böyle seylere yapmayan ama evlenince 5 yasıncadki cocuk gibi temizlik düzen dersi veren biri oldum bence bidaha oku anlımdan öpersin benilimoncu eşin bu yazdıklarını okusa ne hisseder sence?
eee yapmıyo iste naparsın her gün isten geldiginde kavga kıyamet ayaklarını yıkatıyorum basınta bekleyip isi yogun tamam anlıyorum insanın ayagı kokabilir ama yıka be kardesim felaket bi koku yok böyle bisey yani kendide bilir mesela is cıkısı biri davet etse mümkün oldugunca gitmez cünkü cokkk kötü kokuyoYok artık ben bunları 12 yaşındaki erkek kardeşime yapıyorumkoskocaman adam ellerini ne zaman yıkayacak ne zaman duş alacak bilmez mi bunları yaaa
günde acmıyorum be canm sayısıda yok bu isin sen bir derdim varın muasebecisimisin seni ne baglar rahatsız san okuma kimse konu acmama karısamaz....Günde ortalama bilmem kaç konu açıyorsunuz eşinizi yerden yere vuran... Eleştirdiğiniz değil yerden yere vurduğunuz.
Hiç tanımadığınız kişilere (foruma) eşinizle ilgili bu kadar ağır şeyler söylüyorsanız kim bilir adamcağıza ne söylüyorsunuzdur...
Ve bu adam hala sizinle evli... Kusura bakmayın da siz bu evliliği hak etmiyorsunuz. Bi kendinize gelin...
Boşanın ya, yazık bu insana da, o da bir insan evladı...
bulunur tabi neden bulunmasın ben ona ellerini ayaklarını yıka dedigim icin vırvırcı oluyorum daha anlatsam öyle sey varki pes dersiniz ask nasıl baglayıcı biseyce onca seyi yapmasına ragmen genede cok asıgımLimoncu, esinin sende begenmedigi huylarin var mi? Merak ediyorum. Tek ariza adammi? O da sana sunu yapma buna dikkat et vs gibi uyarilarda sikayetlerde bulunuyor mu?
Emredersin...bosanmayı suan düsünmüyorum bu kadar mücadele etmissim degistirmisim benim sordugum baska bisey farkındaysan daha yapıcı ol yada yardımcı olmıcaksan yazma yani
Bu durumda esinin annesi gibi dolaniyorsun evde. Bu da evliliginize zarar verir. He birde farkli bir bakis acisi sunmak isterim. Sen bu kadar uyarici kontrolcu baskin oldugun icin esin inadina pasakli olmaya devam ediyor olabilir mi?bulunur tabi neden bulunmasın ben ona ellerini ayaklarını yıka dedigim icin vırvırcı oluyorum daha anlatsam öyle sey varki pes dersiniz ask nasıl baglayıcı biseyce onca seyi yapmasına ragmen genede cok asıgım
haa bak suan yazıyım mesela simdi temizlige giriscem esimin muz yeyip koltugun kösesine liflerini dizdigi ve yapıstıgı yeri citilicem koltukların arkasına goflet yeyip atar asla sehpata koymaz her zaman onları kontrol ederim bi gün görmemisim misafir geldide rezil oldum
düsün yani adam ic camasırını 3 gün gymek istiyodu bende hayır günlük degistirilir derim ama o yok gider kirliden alır giderdi bende sampuan döküyorum diye kavga edersim o onu giycekmis cünkü 3 günlük camasır kirli olamazmıs
ve daha niceleriiii
ben bunlara söyleniyorum diye vırvırcı oluyorum ama olabilir sorun degil
söyleki hemen anlatıyım söylemedigim zamanda oldu hadi bilerek yapsn kendi gitsin ama asla gitmez yanii yeni sildigim parkelerde cıkarır coraplarını terli ayaklarıyla gezer evde gözlerin kapalı zaten kokudan bulursun nerden gittiginiBu durumda esinin annesi gibi dolaniyorsun evde. Bu da evliliginize zarar verir. He birde farkli bir bakis acisi sunmak isterim. Sen bu kadar uyarici kontrolcu baskin oldugun icin esin inadina pasakli olmaya devam ediyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?