.
Sana kocanin '' Dua et bana bi sey olmasin '' sozunu hatirlatiyim . Şükret bence ona anan baban malum cunku .
Ooo çok sert
Bu adama el mahkum bir yerde onun iyikliğini düşünerek söyledim.
El mahkum olabilir ama konu sahibi fazla luksune düşkün yani eski konularina baktım çocuk yapıp boşanmayı düşünüyor mesela
Bosanip ne yapacak abla ( sanirim buyuksunuz ) bende iyi bir kk okuyucusuyum temizlik yemek yapmak sevmiyor vs babasiyla sorunlari var zaten kacarak evlenmis ve sanirim anlayisli bir eş
Nerden anladın büyük olduğumu çok mu gösteriyorum Ayy :) bilmem bosaninca evlenmeyi düşünmüyormus o yüzden bosanmadan çocuğu olsun istiyormus konusu öyle ben bilmem hangi psikolojiyle açtı
onada güvenmiyorm ki allah var benim yanımda tek tabanca oldum ben hep hayatta.
Sana kocanin '' Dua et bana bi sey olmasin '' sozunu hatirlatiyim . Şükret bence ona anan baban malum cunku .
mesema siyaset esim evlenmeden önce aynı görüse sahiptik su 2 senedir is yerinde iki tane densiz aklını celmeye calısıyo hic sevmedigin suratını gördüfünde küfür ettigim bi adamı tutuyo benim icin bu bi hakaret gibi bisey bi insanın siyasi görüsü cok önemli ve sen 30 sene aynı görüste olup atatürkün ilkelerini uymayan birini tutamazsın bazen sırf bu yüzden bile bosanmak istiyorumHangi konuda uyuşmamak? Ya da hangi konularda anlaşamamak? Günlük yaşantınızda örneğin evinizle ilgili konularda anlaşamıyosanız zıtlaşmışsınızdır. Ama konu örneğin siyasetse konuşmayın olsun bitsin. Evlilik yeri gelip bi tarafın alttan almasını gerektirir. Uyum şart.
Adam kocan diye düşünce özgürlüğünü alamazsın elinden ilkelere uymak zorunda mı kimse kimseyi sevmek zorunda değil cb nını sevmiyo olabilirsiniz ama saygı duycaksınız. Siyaset konularında bukadar sert olursanız zarar verirsiniz evliliğinize.mesema siyaset esim evlenmeden önce aynı görüse sahiptik su 2 senedir is yerinde iki tane densiz aklını celmeye calısıyo hic sevmedigin suratını gördüfünde küfür ettigim bi adamı tutuyo benim icin bu bi hakaret gibi bisey bi insanın siyasi görüsü cok önemli ve sen 30 sene aynı görüste olup atatürkün ilkelerini uymayan birini tutamazsın bazen sırf bu yüzden bile bosanmak istiyorum
Merak ettim, sen koskocaman adami nasiladam etmek icin ıgrasmak zorundayım yazmak istemezdim ama esimle 28 yasında evlendi ve o yasa kadar el yıkamayı annesi ögretmemis tuvalette sifon cekmeyi yada evde yemek yemeyi bile catal bıcak hak getire normal erkegin davranıcagı gibi degil bence ne babamdan ne de erkek kuzenlerimden görmedim esimin davranıslarnı hemen herkeze kanar sarılır öper erkek olsa dahi araba bakarız 5 yasında cocuk gibi tutturur satıcının yanına alalım alalım diye kazas varmı pert mi yırtıkmı demez simdi 35 yasında oldu hala nasl oturcagın ben anlatıyorum hani kücük kızlar bacaklarını karnına cekerek otururlarya kücükken etegin acılır kızlar öyle oturmaz derler hee iste 35 yasındaki esim hep böyle otururdu bagra cagrı düzelltim genede annemlerin yanında unutur bazen kız kardesim var ayıp yani her seyi meydan da oluyo erke dedigin bacak bacak üstüne atar otırur
esimin adam ettigi cok yönü varda simdi aklıma gelmiyo ugrasmaktan yoruldum yani annesinin vermedigi egitimi ben verdim
haa buda geldi aklıam camasır 3 günde bi degistirirdi delirirdim kirliye atardım gider alır giyerdi iside yogun yani cok terliyo hem dusa girip hem temiz camasır giymesi lazım ama yapmıyodu bende her camasırını cıkardıgımde üstüne sampuan dökerdim ki kirliden almasın diye ooo dha neler var neler
iyide ben evlenirken benim görüsümdeydi bundan önce 27 senede o görüsteydi son 2 senede sen nasıl kendi ilkelerine ters gelen birini tutarsın zaten sayfalarımı okursan esimin cocuk gibi tutturan biri olup cok cabuk kandırılabilen inannan bi yapısı var bu yüzden hep yanında olmak zorunda gibiyim yoksa temiz kalplılıgınn kurbanı oluyoAdam kocan diye düşünce özgürlüğünü alamazsın elinden ilkelere uymak zorunda mı kimse kimseyi sevmek zorunda değil cb nını sevmiyo olabilirsiniz ama saygı duycaksınız. Siyaset konularında bukadar sert olursanız zarar verirsiniz evliliğinize.
valla kavgalıda olsam küste olsam gece 3 te olsa her tuvalete gidiste uykumdan uyanıp cünkü kapı sesinden hemen uyanıyorum mesela hemen bagrırım sifonu cekkkkkkkkkkk ellerini yıkaMerak ettim, sen koskocaman adami nasil
değiştirdin ben bizim ergen cocuğa gücüm yetmiyor.bir türlü kendisine bakmayi öğretemiyor.kendi başima konuşup duruyom.nasil söz gecirdin ?
Ne yapacaksin o zamanonada
onada güvenmiyorm ki allah var benim yanımda tek tabanca oldum ben hep hayatta
onada
onada güvenmiyorm ki allah var benim yanımda tek tabanca oldum ben hep hayatta
valla kavgalıda olsam küste olsam gece 3 te olsa her tuvalete gidiste uykumdan uyanıp cünkü kapı sesinden hemen uyanıyorum mesela hemen bagrırım sifonu cekkkkkkkkkkk ellerini yıka
tuvalet ve banyoya yazılar astım suya sabuna dokun diye
ilk zamanlar kücük cocuk gibi sabunu ıslatır yada çesmeyi acar sus sesi gelir elleriniz yıkamazdı simdi kokluyorum her seferinde mesela ama bu kadını cok yoruyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?