degişen erkek

Bu adama el mahkum bir yerde onun iyikliğini düşünerek söyledim.

El mahkum olabilir ama konu sahibi fazla luksune düşkün yani eski konularina baktım çocuk yapıp boşanmayı düşünüyor mesela

El mahkum olabilir ama konu sahibi fazla luksune düşkün yani eski konularina baktım çocuk yapıp boşanmayı düşünüyor mesela

Bosanip ne yapacak abla ( sanirim buyuksunuz ) bende iyi bir kk okuyucusuyum temizlik yemek yapmak sevmiyor vs babasiyla sorunlari var zaten kacarak evlenmis ve sanirim anlayisli bir eş

Bosanip ne yapacak abla ( sanirim buyuksunuz ) bende iyi bir kk okuyucusuyum temizlik yemek yapmak sevmiyor vs babasiyla sorunlari var zaten kacarak evlenmis ve sanirim anlayisli bir eş

Nerden anladın büyük olduğumu çok mu gösteriyorum Ayy :) bilmem bosaninca evlenmeyi düşünmüyormus o yüzden bosanmadan çocuğu olsun istiyormus konusu öyle ben bilmem hangi psikolojiyle açtı

Nerden anladın büyük olduğumu çok mu gösteriyorum Ayy :) bilmem bosaninca evlenmeyi düşünmüyormus o yüzden bosanmadan çocuğu olsun istiyormus konusu öyle ben bilmem hangi psikolojiyle açtı

Bebegim alpim yazisindan :)) ( ben kucugumde o yuzden ) ya ne desek boş sonuçta anneannesi bile kendine laf sokuyor limoncunun boşanmak mantikli gelmiyor nedense bana . kendi hayati kendi karari tabiki ,

mesema siyaset esim evlenmeden önce aynı görüse sahiptik su 2 senedir is yerinde iki tane densiz aklını celmeye calısıyo hic sevmedigin suratını gördüfünde küfür ettigim bi adamı tutuyo benim icin bu bi hakaret gibi bisey bi insanın siyasi görüsü cok önemli ve sen 30 sene aynı görüste olup atatürkün ilkelerini uymayan birini tutamazsın bazen sırf bu yüzden bile bosanmak istiyorum

Adam kocan diye düşünce özgürlüğünü alamazsın elinden ilkelere uymak zorunda mı kimse kimseyi sevmek zorunda değil cb nını sevmiyo olabilirsiniz ama saygı duycaksınız. Siyaset konularında bukadar sert olursanız zarar verirsiniz evliliğinize.

Merak ettim, sen koskocaman adami nasil
değiştirdin ben bizim ergen cocuğa gücüm yetmiyor.bir türlü kendisine bakmayi öğretemiyor.kendi başima konuşup duruyom.nasil söz gecirdin ?

i
iyide ben evlenirken benim görüsümdeydi bundan önce 27 senede o görüsteydi son 2 senede sen nasıl kendi ilkelerine ters gelen birini tutarsın zaten sayfalarımı okursan esimin cocuk gibi tutturan biri olup cok cabuk kandırılabilen inannan bi yapısı var bu yüzden hep yanında olmak zorunda gibiyim yoksa temiz kalplılıgınn kurbanı oluyo

Merak ettim, sen koskocaman adami nasil
değiştirdin ben bizim ergen cocuğa gücüm yetmiyor.bir türlü kendisine bakmayi öğretemiyor.kendi başima konuşup duruyom.nasil söz gecirdin ?
valla kavgalıda olsam küste olsam gece 3 te olsa her tuvalete gidiste uykumdan uyanıp cünkü kapı sesinden hemen uyanıyorum mesela hemen bagrırım sifonu cekkkkkkkkkkk ellerini yıka

tuvalet ve banyoya yazılar astım suya sabuna dokun diye

ilk zamanlar kücük cocuk gibi sabunu ıslatır yada çesmeyi acar sus sesi gelir elleriniz yıkamazdı simdi kokluyorum her seferinde mesela ama bu kadını cok yoruyo yani

İyi güzel de neden boşanmıyorsun?
Madem istemiyorsun...

onada
onada güvenmiyorm ki allah var benim yanımda tek tabanca oldum ben hep hayatta

Mesela siyaset hic konusmayin inan ailene boşanirken cok ihtiyacin olacak ve kocanla bundan baska probleminiz yoksa uzatma derim kus kadar maasla kredi odeyip 300 lira bogazina harciyosun bak adam bunlara ses cikarmiyosa sende siyaseti gec temizlikde demekki zamanla oluyoroluyor.

Son düzenleme:

Yok artık ben bunları 12 yaşındaki erkek kardeşime yapıyorum koskocaman adam ellerini ne zaman yıkayacak ne zaman duş alacak bilmez mi bunları yaaa

Eşimi 15 yıldır tanırım ve de 13 yıllık evliyim önceden neyse şimdide aynı yani değişen sadece yıllar oldu.İyi ve kötü huylarımızı birbirimize gösterdiğimiz için hiçbir sıkıntı yaşamadık.Değişen erkek birazda bakış acısına göre değişebilir yada karışılıklı iletişim eksikliğine bağlı olabilir.

Günde ortalama bilmem kaç konu açıyorsunuz eşinizi yerden yere vuran... Eleştirdiğiniz değil yerden yere vurduğunuz.

Hiç tanımadığınız kişilere (foruma) eşinizle ilgili bu kadar ağır şeyler söylüyorsanız kim bilir adamcağıza ne söylüyorsunuzdur...

Ve bu adam hala sizinle evli... Kusura bakmayın da siz bu evliliği hak etmiyorsunuz. Bi kendinize gelin...

Boşanın ya, yazık bu insana da, o da bir insan evladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…