degişen erkek

ö
öggg icim kalktı bee ben onu asla yapamam ama esim bisey der bana ben senden asla igrenmem ve midem bulanmaz der bilemiyorm bu sen ne yaparsan yap cok seviyorum demek mi sahsen benim midem bulanır ama esim benden peh igrenmez yani ne yaparsa yapıyım heralde

günde acmıyorum be canm sayısıda yok bu isin sen bir derdim varın muasebecisimisin seni ne baglar rahatsız san okuma kimse konu acmama karısamaz....

Beni rahatısz eden konu açman değil, sürekli eşini kötülemen... O da bir insan evladıi bu kadar da olmaz.... Yazık o odama...

Öyle diyorsa öyledir, hic uygulama o zaman, zaten yapamazmışsın. O halde onu en çok korkutan şeyle tehdit edebilirsin; bu kadar pasaklı olmaya devam edersen bu evden giderim de bir süre, önemsemezse yap, annenlerde veya kalınabilecek başka bir yerde kalabilirsen kal. Durumun ciddiyetini anlasın.
Benim temizlik takıntım yok ama okudukça içim kalktı resmen, yıllarca nasıl dayandın çok şaşırdım doğrusu.

işte biz buna AŞK diyoruz cnm :)))

Limoncu bu anlattiklarin gercekten cok yipratir insani seni cok iyi anliyorum bunlari taa kucukken ogrenmesi lazimdi ama ogreten olmayınca sana kalmis biraz zaman tanı zaten alistirmissin bazi seyleri biraz kendi haline birak canim simdi ne gibi seylerden huzursuzsun degisti diyorsun

Hayat zor be limoncu biraz da sen zorlaştırma
Eşimi niye bekleyeyim ki diye sonlandırıyosun konunu
Birisi de aynı düşüncede değilsiniz diye eşimi beklemek diyosun garip demiş
Sen bi daha soruyosun eşimi beklemek derken diye, kendi cümlen ki bu.. Sen açıklamalısın

Zaten hayat zor, kafamız işyerinde kazan, trafikte o biçim oluyo
Akşam bi de eşine böyle bulmaca gibi konuşuyosan anlaşamamanız doğaldır

sen bi topikte kendi görüşünden olmayan insanlara hakaretler yağdırmış, küçük düşürmüştün. demek şimdi eşinin düşünceleride o yana kaymış senden farklı düşünüyo çok sevindim buna. seninle aynı düşünmeyen eşinle aynı evde yaşamak zorundasın ohh olsun sana

Anladığım kadarıyla ona karşı bunlara katlanmanı sağlayan büyük bir aşk var fakat bir de şöyle bakmalıyız; insan aşık olduğu kişiye inanılmaz bir saygı duyar ve onu kötü hissettirmemek için çabalar. O halde eşin neden seni üzdüğünü, sinirlendirdiğini bile bile bu tarz özensiz davranışlar sergiliyor, neden aşık olduğu kadının basit birkaç isteğini yerine getirmekte bu kadar zorluk çekiyor, bu gerçekten çok ilginç.

Ya ben bu kadar şeyin içinde "aşk" nerede, onu göremiyorum. Sen aşkın evin duvarına asılan bir şey olduğunu mu sanıyorsun? Eşimi mi bekleyeyim diyorsun, boşanmayı düşünüyorsun, öteki konunda az okumadık, burda her gün kocanı çekiştiriyorsun. Aranızda saygı yokmuş, kendin dedin. Yav insan aşık olduğu insana saygı duymaz mı, birlikte yaşlanmak istemez mi, ne biçim aşkmış sizdeki? Bence ezbere ve ne dediğini bilmeden konuşuyorsun. Bir takmışsın ağzına aşk aşk... Ben sizin ilişkinizde saygı da sevgi de göremiyorum. Sakın başlama şimdi meşhur "bizde saygı yok, ama aşk saygı gerektirmez" sözlerine, o ayrı dünya çünkü, ben yemiyorum bunu. Sizin evlilik miladını doldurmuş, geçen gün de soruyordun zaten, boşanın gitsin yani. Bu ne böyle.

v
valla malesef dogru cnm saygı yok yani ikimizdede ama ask görünmez bi kalkan gibi belkide hastalıklı ask bizimki diyorum esime mesela

yalan seyi yazamam ya bak bi daha söylüyorum belki bu sefer anlarsın

BİZDE SAYGI YOK A.S.K VAR

anladın simdi ...

Sizde hastalıklı bir şeylerin olduğu kesin, orasını söylemene gerek yok.
Okuma biliyorum cnm, şu zamana kadar da zaten 40 kere okudum, anladık aşk varmış. da nerede o aşk diyorum ben de zaten? Sırf laf sizdeki ya. Bırak. Yok yok, daha büyükçe yaz, belki bu sefer anlarım. Hey Allahım.

Bence sende aşk da yok ;burdan görünen o yani.Temizlik konusu aşk da bırakmamıştır sende diye düşünüyorum.Adam düzelmedi mi şıuan temizlik konusunda?Birtek temizlik konusunda haklısın.Ama despot bir ilşkin var onla çok yanlış.Uslubun yanlış. Dengesiz ve sağlıksız bir iletişim var aranızda o da ayrı bir sorun onun açısından.Seni seviyor demekki ses etmiyor üslubuna..

28 yaşındaki bu bey önce 30'un da sonra 35'inde sonra 40'nda olmak üzere öyle bir değişecek ki 4 farklı koca ile evliymişsin gibi hissedeceksin. Benim gözlemlediğim kadarı ile hakikaten insanlar özellikle erkekler 5 senelik dilimlerde bildiğin huy su değiştiriyorlar. Bakma aslında iyi de oluyor hep aynı hep aynı sıkıntı basar insanı yksa

iyimi degisicek kötümü anlamadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…