degişen erkek

Hahahah adam düz duvara tırmanacak neredeyse O nasıl bir libido ya. Bir doktora göster ya, normal değil, her daim ilişmesi yani.
Sana senle yapmazsam giderim başkasıyla mı yaparım diyor? Limoncu, sen, senin gibi kadın bu adamı nasıl boğmadı ya Bu çok kötü bir laf ya.

sevgi cok zaten diyorum ya aska evliligi bizimki hemde hastalıklı bi ask evliligi ben esimle gezerke cıkarken yani etrafı flu görüyroum esimle bendne baskasını görmüyodum o kadar kör asık evlendik gene öyleyiz ama ask dısında cok uyumsusuz

cok canım öyle demez karım var benim der kedi gibi yanasır o lafın tadiladı cok agır olur cünkü ona demisler kadını bos bırakma o o kafada komık ama

cok canım öyle demez karım var benim der kedi gibi yanasır o lafın tadiladı cok agır olur cünkü ona demisler kadını bos bırakma o o kafada komık ama
Anladığım kadarıyla sorun fazla cinsellik. Bunu çözmeye çalışmalısın bence. Bu hallolunca tamamdır, artık bu adamla yaşlanırım ben diyorsan yani.

Erkekler sevgiliyken değişir evlenince özüne dönerler.. bi hödük de bende var.

Off senin de isin gercekten zormus ya

o adamcagınız evde davranıslarını görsen kusarsın :))) cokkkk eski konularıma bak gör evde nasıl birini terbiye ettigimi
İyide madem kusacaktin sen bunu evlenmeden once nasil gormedin?hicmi bir ev ortamina girmedin ayaklari kokmadi yada tuvaletten cikarken ellerini yikamadigini gormedin?tamam adam pis ama hata sende bastan dikkat edip evlenmiycektin

iyi de erkek dediğin bacak bacak üstüne atar diyorsun

benim bildiğim de erkekler senin benim gibi bacak bacak üstüne atmaz

argo hali ile karı gibi bacak bacak üstüne atılmaz denir

bir ayağını diğer dizinin üstüne koyar ya da yayılıp oturur işte

yani hayatta tek doğru yok adam senin tüm kalıplarına nasıl uysun ki

28 yasina kadar magara da mi yasamis ya tuvalatten cikip ellerini yikamamak, dislerini bornoza silmek ne?
Nasil bi askmis anlamadim Nick Bateman olsa cekilmez

Bence degismiyor, aslinda hep oyle ama biz giremiyoruz. Ben simdi nisanliykenkk hallerimini dusununce bazi seyleri daha iyi anliyorum, taslar yerine oturuyor ama o zaman sorsan baska turlu yorumlamisimdir. Farkli fikirde olmak kotu degil ama arada saglikli bi iletisim olmali, iletisim olursa iyi bile olur. Onun disinda mesela odunluk degismez, odun hep odundur :)

Sen bu adami sevdiginden eminmisin ?
Adamin herseyine kusur buluyorsun....
herkesin kusuru var ama bunun hrr yeri mi kusur limoncu ?

.

Sana kocanin '' Dua et bana bi sey olmasin '' sozunu hatirlatiyim . Şükret bence ona anan baban malum cunku .

Hangi konuda uyuşmamak? Ya da hangi konularda anlaşamamak? Günlük yaşantınızda örneğin evinizle ilgili konularda anlaşamıyosanız zıtlaşmışsınızdır. Ama konu örneğin siyasetse konuşmayın olsun bitsin. Evlilik yeri gelip bi tarafın alttan almasını gerektirir. Uyum şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…