Hahahah adam düz duvara tırmanacak neredeyseya iyi yönü com ama kötü yönleride var tabiki herkez yasadıgını bilir demisler mesela burda okuyorum kız yazmıs esim hic gelmiyo haftada bi 15 te bi geliyo diye diyorum alalhım nolur benimde esim böyle olsa cok fazla yatak odası düsünüyo cok cok fazla hani üstte yazmıslarla misafire gittiim orda karı koca biseyler yaptılar esimde öyle biriin evde olması farketmez sürekli sapık gibi diyorum benim istememi beklemiyosun ki sen 24 saat aktifsin sürekli bacak arama gögüslerime bakan bi
erkek yani evlisin bekar degilsin ki bu ne acgözlülük anlam veremiyorum inan sesk ten sogudum esim sayesinde bunu onada söylüyorum esim gene aklında bi köylü kurnazı bunlara gencken demis karıyı hic bos bırakmıcan cahil bi laf bana onu söylüyo yani ben esim benle yapmazsa gider baskasıyla yaparım sonra diyo gerci sende istek yok diye dedim sagolaın sayende nasıl anlatsam ki sürekli gögüsünü yada bi kadının baska yerlerini sıkan her dAİM ama tv izle yemek yap ne biliyim 7 sene biticek daha balkonda oturup rahatca bi cay kahve icemeyiz ya kolumu yalar ya bacagımı adam etmekten bagarmaktan yoruldum
artık masanın en basına ve en sonuna tabak koyuyorm kı rahatsız etmesinde rahat yemek yiyelim diye o zamanda ayagıyla rahatsız ediyo hani ben bunlarlada ugrasıyorum tamam esimi seviyorum ama cok yorucu bi ask bizimki
bana karsı yaptıgı fedakarlık coktur yemez yedirir icmez icirir ama iste eskiden öflke kontorolu cok vardı kapıları kırat sehpa cam tabak canak ne varsa artık 3üncüye kapı yaptırınca dedim artık son bi dha yaparsam yumruklu kapıları yaptırmıcam bazen gene delirir ama ufak seyler kırar
yani kızdıgıda dandik seyler daha hic adam akıllı seylerden kafa patlatıp kavga etmemisizdir yani
medeni medeni insan gibi güzel seyleri tartısmak istiyorum ben
sevgi cok zaten diyorum ya aska evliligi bizimki hemde hastalıklı bi ask evliligi ben esimle gezerke cıkarken yani etrafı flu görüyroum esimle bendne baskasını görmüyodum o kadar kör asık evlendik gene öyleyiz ama ask dısında cok uyumsusuzSizin konularınızı zaman zaman okurum ilk defa yorum yapacağım. :)
Pasif yanlarını törpülemek istiyorsunuz ama huylu huyundan pek vazgeçmiyor derler. Bilemiyorum tabi yol katedebildiniz mi?
Sizi çok seviyor olmasa ne kadar pasif olursa olsun bamteline bastığınızda mutsuz edebilirdi.
Bu üslup biraz rencide edici olduğu halde susması sevgidendir.
Bu sevgiyi heba etmeyin.
cok canım öyle demez karım var benim der kedi gibi yanasır o lafın tadiladı cok agır olur cünkü ona demisler kadını bos bırakma o o kafada komık amaHahahah adam düz duvara tırmanacak neredeyseO nasıl bir libido ya. Bir doktora göster ya, normal değil, her daim ilişmesi yani.
Sana senle yapmazsam giderim başkasıyla mı yaparım diyor? Limoncu, sen, senin gibi kadın bu adamı nasıl boğmadı yaBu çok kötü bir laf ya.
Anladığım kadarıyla sorun fazla cinsellik. Bunu çözmeye çalışmalısın bence. Bu hallolunca tamamdır, artık bu adamla yaşlanırım ben diyorsan yani.cok canım öyle demez karım var benim der kedi gibi yanasır o lafın tadiladı cok agır olur cünkü ona demisler kadını bos bırakma o o kafada komık ama
Off senin de isin gercekten zormus yaadam etmek icin ıgrasmak zorundayım yazmak istemezdim ama esimle 28 yasında evlendi ve o yasa kadar el yıkamayı annesi ögretmemis tuvalette sifon cekmeyi yada evde yemek yemeyi bile catal bıcak hak getire normal erkegin davranıcagı gibi degil bence ne babamdan ne de erkek kuzenlerimden görmedim esimin davranıslarnı hemen herkeze kanar sarılır öper erkek olsa dahi araba bakarız 5 yasında cocuk gibi tutturur satıcının yanına alalım alalım diye kazas varmı pert mi yırtıkmı demez simdi 35 yasında oldu hala nasl oturcagın ben anlatıyorum hani kücük kızlar bacaklarını karnına cekerek otururlarya kücükken etegin acılır kızlar öyle oturmaz derler hee iste 35 yasındaki esim hep böyle otururdu bagra cagrı düzelltim genede annemlerin yanında unutur bazen kız kardesim var ayıp yani her seyi meydan da oluyo erke dedigin bacak bacak üstüne atar otırur
esimin adam ettigi cok yönü varda simdi aklıma gelmiyo ugrasmaktan yoruldum yani annesinin vermedigi egitimi ben verdim
haa buda geldi aklıam camasır 3 günde bi degistirirdi delirirdim kirliye atardım gider alır giyerdi iside yogun yani cok terliyo hem dusa girip hem temiz camasır giymesi lazım ama yapmıyodu bende her camasırını cıkardıgımde üstüne sampuan dökerdim ki kirliden almasın diye ooo dha neler var neler
İyide madem kusacaktin sen bunu evlenmeden once nasil gormedin?hicmi bir ev ortamina girmedin ayaklari kokmadi yada tuvaletten cikarken ellerini yikamadigini gormedin?tamam adam pis ama hata sende bastan dikkat edip evlenmiycektino adamcagınız evde davranıslarını görsen kusarsın :))) cokkkk eski konularıma bak gör evde nasıl birini terbiye ettigimi
AhahhaahhahahahahLutfen boşan kurtulalım
.kızlar eslerimizle evlenmeden önce hepimiz belli bi süre cıktık görüstük
neden erkekler kendilerini gizler cıkarken bana bunu bi acıklayın allah askına
yani ben giyim kusan yada evdeki davranısların degilde hayata karsı düsüncelerinden bahsediyorum tabi evdede degisti ama genel düsüncesi bana hic uymuyo ama cıkarken ben ne dersem o düsüncesindeydi
simdi pek catısma cıkmıyo ama esimi simdi tanısam bu kafayla asla evlenmem yani belki oda benim icin aynı seyi söylüyodur
neden hic bi sekılde uymayan insanlar sadece askla ayakta kalır anlam veremedim askımız dısında pek uyan bi halimiz yok ve bu beni geriyo artık tahammül edemiyorum
hayat akıp geciyo cok kısa neden esimi bekliyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?