Değişik bir bey

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.609
1.495
83
Merhaba hanımlar. Ufak bir sorunum var. Erkek arkadaşımla ayrıldık. Yaş 37 31.
Sen bana soğuk davranıyorsun kendinden soğutmaya çalıştığını düşünüyorum der uzaklaşır. Konusurken tersledin der konuşmaz vsvs

Bende he der alttan alır geçiştiririm çünkü nasıl bu kadar alıngan ve tuhafsa normalde çok ilgili anlayıslı kibardır. Çok zaman ayırır iş dısında sürekli beraberiz ev işlerinde yardım eder yorgunsam kalkar yemek yapar ayrıca romantik ve duygusal vs vs çok güzel huyları var.
Bugün başka bir sebep buldu (kısa kesiyorum). Tartıştık wp ta uzadıda uzadı engelledi beyefendi. Bitsin dedi.
Ben de mesajla tamam hoşçakal dedim. Mesajla “Engelini kaldırıyorum ama numaranı siliyorum yazma olur mu” demiş.

hayda engelimi kaldıryorsun ama numaramı siliyorsun. Numaramı sil hem de engelle. Yada hiçbir sey yapma.

kafam çok karısık. Ne demek bu. Bak numaranı siliyorum ama engelini kaldırdım az yalvar mı diyor koca adam.

Normalde yol verirdimde hoşlanıyorum huzurluyum yanında. oluru var mı bu durumun. Ne yapsam?. Sevgiler..

İstemem yan cebime koy der gibi geldi bana.engelini kaldırma sil rehberden ne gerek var haber veriyorsun.
Senin koca adam dediğin çocuk gibi geldi bana.
Oluru var mı demissin bence yok.simdi huzurluyum seviyorum diye alttan alırsın sonra sana da tak eder alttan alamadigin zaman ne yapacaksın.

Bu adam 37 yaşında değil de çocuk gibi.
Senin sürekli onun peşinden koşmanı, pohpohlamanı istiyor ki, vazgeçilmez olsun, egosu aslında sayende parlıyor.

Sen ciddi ciddi bir bıraksan, umursamasan ama trip atmadan, böyle yaptıklarını saçma bulup kafaya takmazsan, mutlu mutlu devam etsen,
şişirdiğin egosu balon gibi puffff.

Bu sefer ilgini kazanmak için her şeyi yapar.

Değer mi?
Değişmez bu.

Değişik değil yaşını 20 yıl geriden takip eden 17 yaşında bir ergen gibi. Sen birazcık ısrar et diye yapmış bir iki güne koşa koşa gelir merak etmeyin:)

Çok irite edici yaa. Oturalım düzgün düzgün. Engelini kaldırıyorum yazma olur mu bye ne ya

Bu adam 37 yaşında değil de çocuk gibi.
Senin sürekli onun peşinden koşmanı, pohpohlamanı istiyor ki, vazgeçilmez olsun, egosu aslında sayende parlıyor.

Sen ciddi ciddi bir bıraksan, umursamasan ama trip atmadan, böyle yaptıklarını saçma bulup kafaya takmazsan, mutlu mutlu devam etsen,
şişirdiğin egosu balon gibi puffff.

Bu sefer ilgini kazanmak için her şeyi yapar.

Değer mi?
Değişmez bu.

Bu dediğinizi yapacağım.

Senin ilgi ve sevgiye ihtiyacın olduğunu çok iyi biliyor ve bu yüzden bak bana şu kadar şu biçim değer ver, o zaman yine seni severim ama yanlış bir şey yaparsan "bye" diyor.
Böyle, böyle her yaptığına hata yaptın "bye" der.
Yazmışsın zaten terslemedim, tersledin diyor, şunu yapmadım yaptın diyor.
Sende bir zaman sonra kendini hep hatalı görmeye başlayacaksın ve özgüvenin düşecek.
Çocuksu bir şekilde seni manipüle etmeye çalışıyor gibime geldi.

Senin ilgi ve sevgiye ihtiyacın olduğunu çok iyi biliyor ve bu yüzden bak bana şu kadar şu biçim değer ver, o zaman yine seni severim ama yanlış bir şey yaparsan "bye" diyor.
Böyle, böyle her yaptığına hata yaptın "bye" der.
Yazmışsın zaten terslemedim, tersledin diyor, şunu yapmadım yaptın diyor.
Sende bir zaman sonra kendini hep hatalı görmeye başlayacaksın ve özgüvenin düşecek.
Çocuksu bir şekilde seni manipüle etmeye çalışıyor gibime geldi.

Tam olarak hissettiklerimi duygularımı yazmışsınız vallahii

Back
X