Değisik bir soru.Dul mu

Bende dul kelimesinden nefrrt ederim olayi oldugu gibi anlatmak icin kullandim .
Bende size katiliyorum arkadasda yazilanlari okuyunca utanir zaar

Eşinin orada kastettiği şey bekar olmazsa maaşı alamayacak olması.Gerçekten bu soru üzerine rahatsızlık mı duydu arkadaşınız.Çok mu sıkıcı bir hayatı var?En iyi ihtimalle bunu düşünmek istedim

ülkece şebeke suyuna bir şey mi kattılar diye merak ediyor insan böyle şeyler okuyunca

Kim kime ne demis
Ben senin arkadaşın olayım. Ama senin eşin beni tanımıyor. Eşine diyorsun ki "boleyn kizi babasının maaşini aliyor".

Esin bi sasiriyor. "Boleyn kizi dul mu" diyor ama değişik bir merakla soruyor bu soruyu. Sen de gıcık oluyorsun .

Sencr sen gıcık olmakta hakli misin?

Aklı olan eşine arkadaşlarından fazla bahsetmez
Hele şunu asla demeyin “şu arkadaşım çok fena ya herkesi nasıl sinir ediyor şeytanın sağ kolu”
Demeyin dikkatini çeker valla :)
İlla vahsedecekseniz “şu arkadaşım çok iyi kızcaz çok takdir ediyorum onu” diyin emin olun daha az dikkat çeker :)

@Malkero arkadaşının kocasını tanimadan bi şey diyemeyiz. Belki sırf şaşkınliktan sordu belki meraktan. Kendisi iyice bakmalı kocasininkocasının tavirlarına

Ya bekar ya bosanmis ya esi vefat etmis olmali babasinin maasini almasi icin.adamda bunu sormua iste.dul kelimesini kullanmis sadece (ne sacma 1 kelime )

Sorun kadının dul olması değil adamın dul mu diye atlaması.
Kadının rahatsız olması da eşine güvenmemesi, muhtemelen adamın evveliyatı var.

Arkadaşınız boşanmış ya da eşini kaybetmiş olmaya ne anlam atfediyor ki, eşinin sorusuna sinirlenmiş?

Bana gayet sıradan geldi soru, kadının babasının maaşını alabiliyor olması için evli olmaması gerekiyor zira. Muhtemelen adam bunu kastetmiştir.

Çevremde eşi vefat etmiş dul tanıdığım çok 19unda olan da var 30unda da şahsen eltim 12 yıldır dul annesi 25 yılı geçmiş dul kalalı kimsenin kocasının üstüne atlamıyolar erkek diye
bizim toplumumuzda dul kadına azgın kadın muamelesi ne bende onu anlamış değilim
İlla sizin için demiyorum yanlış anlamayın dul kelimesini sevemiyorum zamanında teyzem boşanınca bile dul damgası yiyip kötü gözle bakılınca tekrar evlendi gönülsüz gönülsüz şimdi aynı şeyleri yaşamamak için mutsuz bi evli ilerleyemiyoruz bi türlü ülke olarak çoğu konuda

Eşinden boşanmış veya eşi ölmüş insana bekar denmemeli bence.Durun hemen linç etmeyin , neden böyle düşünüyorum biliyor musunuz eşinin ölmesi veya boşanmak ayıpmış ve görmezden gelinmesi , yok sayılması gereken bir durummuş gibi düşünülüp bekar deniyor bu insanlara.Boşanmak utanılacak bir şey değil bunda hemfikiriz , boşanmış insanlar bekarım diyerek kendileri kendilerini kabullenmiyor aslında.Boşanmışsa boşanmıştır , bekar falan diyip kötü bir şeymiş de güzelleştiriyormuş gibi bekar denmemesi taraftarıyım.

Üfürükten nem kapmasın arkadaşınız. En ufak bi lafta arkadaşına asılacağını düşünebiliyorsa da hayatı kendine de kocasına da zindan etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…