• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değisık esyalar

eylul1626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
14
7
38
34
Merhaba arkadaşlar buraya bir arkadaşım için yazıyorum çünkü biz herp birlikte oturduk düşündük ne olduğunu bulamadık belki burda bilgisi olan biri vardır diye yazma gereği duyduk arkadaşımın evinin kapısında çiçeğe bağlı sekilde bir şey bulmus ne olduğunu anlamaya calistik bir bilgisi olan varsa bilgi verirse seviniriz

Eklentiler

• IMG-20180914-WA0001.webp
    IMG-20180914-WA0001.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 1.023
Merhaba arkadaşlar buraya bir arkadaşım için yazıyorum çünkü biz herp birlikte oturduk düşündük ne olduğunu bulamadık belki burda bilgisi olan biri vardır diye yazma gereği duyduk arkadaşımın evinin kapısında çiçeğe bağlı sekilde bir şey bulmus ne olduğunu anlamaya calistik bir bilgisi olan varsa bilgi verirse seviniriz

ay çoluk çocuk işi işte elinden düşüvermiştir çocuğun ne olacak ki evcilik oynuyorlardı elinden düşüvermiştir..

ay çoluk çocuk işi işte elinden düşüvermiştir çocuğun ne olacak ki evcilik oynuyorlardı elinden düşüvermiştir..

Evet haklı olabilirsiniz belki de ucunda kancalar olunca pek evcilik gibi gelmesi bize normal gelmedi bir de çiçeğe bağlı şekilde bulundu ama dediginiz gibi de olabilir tabi

Olta iğnesi bu çiçek var mıydı kapıda takılıp kalmıştır ya da yerde bulmuştur biri boncuk falan olunca üstüne iliştirmiştir

Vefk bu, çok ağır bir büyü, tılsım. Arkadaşınızın düşmanı var mıydı? Bunun arkasından kapıda domuz yağı da görebilir bence evi taşısın.

Mı diyelim ? Biri düşürmüş işte incik boncuk.

Ahahahaha okurken ürperdim valla.
Manyak mı kadına bak tek bakışta tanıdı neler diyor bir de diye okuyordum :))

Demekki dogru mısırda balıklara yem niyetine,
Mantıklı :)

Evet bu olta iğnesi işi mantikli balıkçılıkla hiç ilgimiz olmadığı için biz3 çok değişik gelmişti birde bağlanmış şekilde görünce açıkçası biraz ürperdik
Sezon açuldu vira bismillah deduk takalara binduk :D apartmanda renkli bişey görünce kendini tutamayan birileri varsa kesin onun işidir babam da öyle çünkü yolda bi zincir bişey bulur alır bi işe yarayacak bişey değilse bile anahtarlığa bağlar arabanın dikizine asar bi şekilde kullanıma açar onu ;)

Back
X