• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değisık esyalar

Merhaba arkadaşlar buraya bir arkadaşım için yazıyorum çünkü biz herp birlikte oturduk düşündük ne olduğunu bulamadık belki burda bilgisi olan biri vardır diye yazma gereği duyduk arkadaşımın evinin kapısında çiçeğe bağlı sekilde bir şey bulmus ne olduğunu anlamaya calistik bir bilgisi olan varsa bilgi verirse seviniriz
Oltanın ucuna takılan çengeller. :)
Balığın dikkatini çeksin de gelsin diye ucuna boncuk, Mısır, yem, hamur, fosforlu şeyler takılır. :) bizim evde bolca var.

Makrome çiçek askısıdır :işsiz:
demiştim ama ucunda iğne varmış yeni gördüm balık oltasıymış :KK70:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar buraya bir arkadaşım için yazıyorum çünkü biz herp birlikte oturduk düşündük ne olduğunu bulamadık belki burda bilgisi olan biri vardır diye yazma gereği duyduk arkadaşımın evinin kapısında çiçeğe bağlı sekilde bir şey bulmus ne olduğunu anlamaya calistik bir bilgisi olan varsa bilgi verirse seviniriz
:işsiz:

Vefk bu, çok ağır bir büyü, tılsım. Arkadaşınızın düşmanı var mıydı? Bunun arkasından kapıda domuz yağı da görebilir bence evi taşısın.

Mı diyelim ? Biri düşürmüş işte incik boncuk.

:KK70:bende son satırı görünce :KK57: bu moda girdim Allah seni ciddi ciddi okuyordum niye bozuyon :KK70:

Yalnız bu şekilde balık yakalayamaz artık kiminse akskakdksk bulursan söylersin düğümler olmamış, bide hayrına misin al da ver boşa kürek çekmesin.

Büyü gibi geldi bana
Olta saldım gel büyüsü evet yaaaaa nasıl aklımıza gelmedi bu varol bozmak için bir kilo hamsi Mısır unu eşliğinde kızartılıp dağıtılır kalan yağda bu iğneler Eriyene kadar (tava da erirse daha etkilidir) ısıtılır hamsilerin tutulduğu suya dökülür kaynıma da oldu ordan biliyorum

Olta saldım gel büyüsü evet yaaaaa nasıl aklımıza gelmedi bu varol bozmak için bir kilo hamsi Mısır unu eşliğinde kızartılıp dağıtılır kalan yağda bu iğneler Eriyene kadar (tava da erirse daha etkilidir) ısıtılır hamsilerin tutulduğu suya dökülür kaynıma da oldu ordan biliyorum

Büyü konusunda ki engin bilgileri paylastiginiz için teşekkürler. Oltaya takılan büyü olursa sizden destek alırız.

o degil de komşunun geçen kapisinda kolye gordum yerde, aldim kapisina astim o düşürmüşse diye. çocuk işi incik boncuktu. kim bana buyu yapti diye mi dusuncek eyvahlar olsun :D :D

Şakayla karışıkta olsa işi büyüye bağlamışsınız, konu kapanır.

Back
X