- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Ahahahaha okurken ürperdim valla.
Manyak mı kadına bak tek bakışta tanıdı neler diyor bir de diye okuyordum :))
Onlara duymak istediklerini söyledim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahaha okurken ürperdim valla.
Manyak mı kadına bak tek bakışta tanıdı neler diyor bir de diye okuyordum :))
Oltanın ucuna takılan çengeller. :)Merhaba arkadaşlar buraya bir arkadaşım için yazıyorum çünkü biz herp birlikte oturduk düşündük ne olduğunu bulamadık belki burda bilgisi olan biri vardır diye yazma gereği duyduk arkadaşımın evinin kapısında çiçeğe bağlı sekilde bir şey bulmus ne olduğunu anlamaya calistik bir bilgisi olan varsa bilgi verirse seviniriz
Merhaba arkadaşlar buraya bir arkadaşım için yazıyorum çünkü biz herp birlikte oturduk düşündük ne olduğunu bulamadık belki burda bilgisi olan biri vardır diye yazma gereği duyduk arkadaşımın evinin kapısında çiçeğe bağlı sekilde bir şey bulmus ne olduğunu anlamaya calistik bir bilgisi olan varsa bilgi verirse seviniriz
Vefk bu, çok ağır bir büyü, tılsım. Arkadaşınızın düşmanı var mıydı? Bunun arkasından kapıda domuz yağı da görebilir bence evi taşısın.
Mı diyelim ? Biri düşürmüş işte incik boncuk.
Olta saldım gel büyüsü evet yaaaaa nasıl aklımıza gelmedi bu varol bozmak için bir kilo hamsi Mısır unu eşliğinde kızartılıp dağıtılır kalan yağda bu iğneler Eriyene kadar (tava da erirse daha etkilidir) ısıtılır hamsilerin tutulduğu suya dökülür kaynıma da oldu ordan biliyorumBüyü gibi geldi bana
Olta saldım gel büyüsü evet yaaaaa nasıl aklımıza gelmedi bu varol bozmak için bir kilo hamsi Mısır unu eşliğinde kızartılıp dağıtılır kalan yağda bu iğneler Eriyene kadar (tava da erirse daha etkilidir) ısıtılır hamsilerin tutulduğu suya dökülür kaynıma da oldu ordan biliyorum
Oltaya takılan sadece büyü olsa keşke her zaman beklerim destek için.Büyü konusunda ki engin bilgileri paylastiginiz için teşekkürler. Oltaya takılan büyü olursa sizden destek alırız.