Bence konuşmayın yalnis yöne çeker size olan davranışları degisir gerek yok diye düsünüyorumMerhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Bence konuşma çünkü kendi kızlarına laf kondurmayacağı için boşuna kötü gelin ilan edilirsin takma hiç değişik değişik davransın dursun salla geç.Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Aslında benim içinde önemli değil ama sadece nedenini merak ediyorumBenim kv de eltinin yaninda yapar
Bir iki sıkıntı ettim
Esim onemli mi senin icin dedi dusundum YOK
Ondan sonra umursamadim
Kızlarından çekinen bir tip de değil normalde ama onlar varken farkli yokken farkli davranirBence konuşma çünkü kendi kızlarına laf kondurmayacağı için boşuna kötü gelin ilan edilirsin takma hiç değişik değişik davransın dursun salla geç.
Fitne fesat olmakla bile itham edilebilirsin hiç girme o topa aman diyim.
Onu da düşündüm ikisi de benden yaşca büyük yani bir saygi var aramızda aslında ama belli de olmaz tabiKadının senle bır sorunu yok kızlarından bırı senı sevmıyodur
Konuşursan adın kıskanç olur ben sana diyim.Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Ayynen katılıyorumKadının senle bır sorunu yok kızlarından bırı senı sevmıyodur
Doğru her yere çekebilirler aslındaKonuşursan adın kıskanç olur ben sana diyim.
Aslında benim içinde önemli değil ama insanin bir duruşu olur nedeni ne yani onu merak ediyorum yoksa tabi ki beni kızı gibi göremez bende onu annem gibi.Bazen düşünüyorum da erkeklerin takıldığı sitelerde hiç böyle konular yok. Neden kadınlar bunu çekmek zorunda? Eşinizin annesi sizin değil, sizin anneniz de eşinizin annesi değil. Eşiniz nasıl annenizle yüzgöz olmuyorsa, siz de kocanızın annesiyle yüz göz olmayın, bayramdan seyrana, ziyaretten ziyarete ayda 1 sohbet edin yeter. ben mi yanlış düşünüyorum. ne önemi var sert sesle kızım demiş veya yumuşak sesle. ayda bir görüşün bitsin, takmayın kafaya bunları
Sorsan da merak ettiğin cevabı alabileceğini hiç sanmıyorum. Üstüne yediğin damgayla kalmanda cabası olur. Boşver gitsinDoğru her yere çekebilirler aslında
Nedenini öğrenince hayatınızda ne değişecek ki?Aslında benim içinde önemli değil ama sadece nedenini merak ediyorum
x kuşağı türk annelerinin çoğunda davranış bozukluğu var. zamanında çok çekmişler eşlerinden veya eşlerinin ailelerinden. çoğu flashback yaşıyo bunları sürekli. iyi bir insan olabilir ama yine de mesafeli durmak lazım, aydan aya görüşmek saygıda kusur etmemek yeter bence, gelinlerden fazla şey beklenmemeliAslında benim içinde önemli değil ama insanin bir duruşu olur nedeni ne yani onu merak ediyorum yoksa tabi ki beni kızı gibi göremez bende onu annem gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?