Değişik kayinvalide.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız kızından çekiniyor galiba neyse olduğu gibi kabul edicez artık:)

Yorumunuz için teşekkürler o açıdan düşünmemiştim

Kızları için hitap önemliyse hassas davranıyordur gerçek kızı değilsiniz sonuçta kızlarının yanında da bırakın demesin yahu. Tamam hoş değil ama bundan da şikayet edilmez ne münasebet.

Bende sürekli samimi olmayi istemem olmam da zaten ama kadinin bir çizgisi yok

Kızları için hitap önemliyse hassas davranıyordur gerçek kızı değilsiniz sonuçta kızlarının yanında da bırakın demesin yahu. Tamam hoş değil ama bundan da şikayet edilmez ne münasebet.
Tabi ki kizi değilim o zaman hiç dememesi lazim çizgisi olmayan insanlara tahammül edemiyorumm yoksa kimseden samimiyetsiz sevgi beklentim yok

Amaann takılma öyle şeylere canısı boşver. Sana hakaret etmiyor bişey demiyor. Kızından çekiniyor belli ki. Çekinmeden kastım belki görümcen kıskanıyor seni ondan yani.
Görümcem de öyle birine benzemez ama belli olmaz tabi haklisiniz

Tabi ki kizi değilim o zaman hiç dememesi lazim çizgisi olmayan insanlara tahammül edemiyorumm yoksa kimseden samimiyetsiz sevgi beklentim yok
Burada bi çizgisisizlik ya da samimiyetsizlik yok yalnız olsa yanında kızları yokken de demez. Kızlarını daha öncelemiş olabilir sadece. Beklentiniz yoksa neden rahatsızlığınızı söyleyip beklenti yaratmayı planlıyosunuz onu da anlamadım

Size göre yok bana göre var herkes aynı düşünce de olamaz değil mi. bende sizin be gereksiz yükselmenizi anlamadim

Yani belli ki görümceleriniz kıskanç onun için onların yanında seviyeli konuşmaya çalışıyor . Kv konuşsanız ne diyeceksiniz adımla seslenme zoruma gidiyor diye mi . Gereksiz muhabbet yani nasıl istiyorsa öyle davransın size zarar vermiyorsa

Hayır tabi ki normalde kızım diyosun ama kızlarının yaninda neden tavrin değişiyor diye sorarim diye düşünüyordum açıkçası

Hayır tabi ki normalde kızım diyosun ama kızlarının yaninda neden tavrin değişiyor diye sorarim diye düşünüyordum açıkçası
Benim kv kp öyle ama ben alıştım tabi ki yine konuşmaları güzeldir ama görümcemin yanında özellikle kaynanam kızım cok demez . Demeseler de fark etmez sevgilerini biliyorum o yeter . Zaten görümcem aşırı kıskanç kendisi de diyor kıskanırım diye ona da alıştım sorun yok . Siz de alışın . Kızlarını üzmemek için öyle davranıyor ne yapsın kadın arada kalmak istemiyor

O konuşmadan sonra size kızım demeue başlasa kızlarının yanında içinize sinecek mi gerçekten?

Açsın sıkıntı olmaz düşüncelere saygım vardır. Aslinda rahatsiz olduğum nokta normalde söyleyip kızları varken söylememesi ya söyleme ya da söylememe taraftari olurum ben.

O konuşmadan sonra size kızım demeue başlasa kızlarının yanında içinize sinecek mi gerçekten?
Desin demesin içime sinmesiyle alakasi yok sadece net dürüst insan olsun isterim karşımda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…