Haklısınız kızından çekiniyor galiba neyse olduğu gibi kabul edicez artık:)Kızları kıskanıp ortaya fesatlık çıkarmasın diye onların yanındayken öyle yapıyor olabilir.Mesela ben çok iyi yemek ve tatlı yaparim.kprim bayılır ve sık sık dile getirir. Ama kızıyla telde konuşurken,kızı ne yediniz diye sorunca ,x yapmış işte biseyler diye gecistirir.cunku biliyor ki kızı kıskanç.kizi benden 10 yaş büyük ama ben ondan bicok konuda daha iyiyim o yüzden kıskanır.kpder de bunu bildiği için kiziylayken benimle alakalı pek konuşmaz.
Yorumunuz için teşekkürler o açıdan düşünmemiştimYok yav boşver asıl kendi düşüncesi demek ki kızım demek. Kendi halindeyken kızım diyo ne güzel. Benimki başkası yokken adımı söyler ters ters konuşur, kp yada başkaları varken varken kızım deril iyisi olacağına böyle kabullen dert etme ikili ilişkiniz daha mühim sonuçta dert etme hiiiç
Kesin dolduruşa çok gelirDoldurulmustur.
Bende sürekli samimi olmayi istemem olmam da zaten ama kadinin bir çizgisi yokYa bu kayınanneleri ne çok takıyoruz. O size soğuksa siz de ona soğuk yapın bu kadar basit. Lafı uzatmadan çat diye kapatın. Belki hatasını anlar. Anlamazsa da siz bu tavrınızla devam edin. Baktınız kadın yamuk bi tip, resmi ve soğuk durun. Mesafeli olun . Durup durup aramayın, aranmayı beklemeyin. İlla aramız çok iyi olmalı, aramızdan su sızmamalı, bizi sevmeli ki evliliğimiz sağlam olsun. Offfbiraz özgüven ya. Kadının tripli tuhaf davranışları varsa uzak durursunuz. Hayatınızdan mümkün olduğunca uzak tutarsınız bu kadar. Bunu konu edip konuşmak sizi düşürür. Böyle bi tip sizin konuşmanızdan anlamaz. Eline koz verirsiniz. Bunu kullanır. Üste çıkar. Yapmayın, uzaklaşın usul usul. Canınızı sıktığınıza bile değmez.
Tabi ki kizi değilim o zaman hiç dememesi lazim çizgisi olmayan insanlara tahammül edemiyorumm yoksa kimseden samimiyetsiz sevgi beklentim yokKızları için hitap önemliyse hassas davranıyordur gerçek kızı değilsiniz sonuçta kızlarının yanında da bırakın demesin yahu. Tamam hoş değil ama bundan da şikayet edilmez ne münasebet.
Görümcem de öyle birine benzemez ama belli olmaz tabi haklisinizAmaann takılma öyle şeylere canısı boşver. Sana hakaret etmiyor bişey demiyor. Kızından çekiniyor belli ki. Çekinmeden kastım belki görümcen kıskanıyor seni ondan yani.
O zaman işiniz zor. Siz yine de mesafeyi koruyun derim. Belki küçük bi ihtimal bir nebze de olsa uzak durur belki.Bende sürekli samimi olmayi istemem olmam da zaten ama kadinin bir çizgisi yok
Hatta, o sorarsa, aynı soğuklukla sana öyle gelmiş desin.Ben sana cevabini soyleyeyim mi? Sana öyle gelmis.Yok öyle bir şey.Konusmaniz orda biter sen de aşırı alingan ilan edilirsin.Tavsiyem tınlama.Onun ses tonu ve tarziyla cevap ver.O sorarsa sen de böyle konusuyorsun dersin.
Burada bi çizgisisizlik ya da samimiyetsizlik yok yalnız olsa yanında kızları yokken de demez. Kızlarını daha öncelemiş olabilir sadece. Beklentiniz yoksa neden rahatsızlığınızı söyleyip beklenti yaratmayı planlıyosunuz onu da anlamadımTabi ki kizi değilim o zaman hiç dememesi lazim çizgisi olmayan insanlara tahammül edemiyorumm yoksa kimseden samimiyetsiz sevgi beklentim yok
Size göre yok bana göre var herkes aynı düşünce de olamaz değil mi. bende sizin be gereksiz yükselmenizi anlamadimBurada bi çizgisisizlik ya da samimiyetsizlik yok yalnız olsa yanında kızları yokken de demez. Kızlarını daha öncelemiş olabilir sadece. Beklentiniz yoksa neden rahatsızlığınızı söyleyip beklenti yaratmayı planlıyosunuz onu da anlamadım
Yani belli ki görümceleriniz kıskanç onun için onların yanında seviyeli konuşmaya çalışıyor . Kv konuşsanız ne diyeceksiniz adımla seslenme zoruma gidiyor diye mi . Gereksiz muhabbet yani nasıl istiyorsa öyle davransın size zarar vermiyorsaMerhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Hayır tabi ki normalde kızım diyosun ama kızlarının yaninda neden tavrin değişiyor diye sorarim diye düşünüyordum açıkçasıYani belli ki görümceleriniz kıskanç onun için onların yanında seviyeli konuşmaya çalışıyor . Kv konuşsanız ne diyeceksiniz adımla seslenme zoruma gidiyor diye mi . Gereksiz muhabbet yani nasıl istiyorsa öyle davransın size zarar vermiyorsa
Benim kv kp öyle ama ben alıştım tabi ki yine konuşmaları güzeldir ama görümcemin yanında özellikle kaynanam kızım cok demez . Demeseler de fark etmez sevgilerini biliyorum o yeter . Zaten görümcem aşırı kıskanç kendisi de diyor kıskanırım diye ona da alıştım sorun yok . Siz de alışın . Kızlarını üzmemek için öyle davranıyor ne yapsın kadın arada kalmak istemiyorHayır tabi ki normalde kızım diyosun ama kızlarının yaninda neden tavrin değişiyor diye sorarim diye düşünüyordum açıkçası
O konuşmadan sonra size kızım demeue başlasa kızlarının yanında içinize sinecek mi gerçekten?Hayır tabi ki normalde kızım diyosun ama kızlarının yaninda neden tavrin değişiyor diye sorarim diye düşünüyordum açıkçası
Açsın sıkıntı olmaz düşüncelere saygım vardır. Aslinda rahatsiz olduğum nokta normalde söyleyip kızları varken söylememesi ya söyleme ya da söylememe taraftari olurum ben.Kayınvalideniz de buluttan nem kapan gelinim diye konu açabilir burayaYani ben anlamıyorum, kayın aileniz kendi ailenizle bir mi? Annenizle birlikteyken rahatça kayınvalidenize anneciğim diyebiliyor musunuz? Bana çok saçma geliyor. Herkesin annesi de evladı da kendine.
Nedir bu kayınvalidelerin ve görümcelerin herşeyin altında birşey arayan gelinlerden çektiğiHayır tabi ki normalde kızım diyosun ama kızlarının yaninda neden tavrin değişiyor diye sorarim diye düşünüyordum açıkçası
Desin demesin içime sinmesiyle alakasi yok sadece net dürüst insan olsun isterim karşımdaO konuşmadan sonra size kızım demeue başlasa kızlarının yanında içinize sinecek mi gerçekten?
Siz bekarsiniz sanırım yada görümcesiniz :)Nedir bu kayınvalidelerin ve görümcelerin herşeyin altında birşey arayan gelinlerden çektiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?