değişik psikolojim :(

Siz nasil olmasini istiyorsunuz?
Nasil yaşamak istiyorsunuz?
Hangi faaliyetlerden hoşlaniyorsunuz?
Ne yaptinmi zamani saati unutuyorsun?
Neye heyecanlaniyorsun?
Önce bunlari araştir .Bilmediğin şeyleri dene .Yeni aktiveteler öğren.
Birisi seni caydirmak ve sorguluyorsa aldirma sadece seni ne mutlu edecek onu öğrenmeye caliş.
Yaşin daha genc hayattan zevk almayi istediğin gibi öğrene bilirsin.
Bazi yapmak istediklerini ve hedeflerini herkese anlatma ,evet bunlari anlatma çünkü insanlar kendi endişeleriyle kendi isteksizliyle seni vazgecire bilirler.
Sen bir hedef koy ve kendince bunu yap.
Sadece sana gercekten destek olacak kişilerle paylaş.

dediklerinizi inanin dikkate alacagim dediklerinizi yapacagim

ayni bende oyleyim sabah uyaniyorum diyorum kalksam ne yapacagimki zorla uyuyorum geri uyumasam dusune dusune yatakta saatlerimi geciriyorum
Hic birsey istediğim gibi olmuyor hiç mutlu olamıyorum hep istemediğim bi hayatı zorla yaşıyorum rabbim çok şükür minik bir yavrum var ama huzurlu mutlu bi evim yok belki hayırlısı böyledir demekten başka ağlamaktn başka elimden bişey gelmiyor

ayni bende oyleyim sabah uyaniyorum diyorum kalksam ne yapacagimki zorla uyuyorum geri uyumasam dusune dusune yatakta saatlerimi geciriyorum
Hic birsey istediğim gibi olmuyor hiç mutlu olamıyorum hep istemediğim bi hayatı zorla yaşıyorum rabbim çok şükür minik bir yavrum var ama huzurlu mutlu bi evim yok belki hayırlısı böyledir demekten başka ağlamaktn başka elimden bişey gelmiyor

kardeşim, ablacim,bende cok sıkıntı yaşıyorum Allah size sabir versin benim yokluktan yana cok sıkıntım var ikide kardesim var.. Allah bize bir kapi acar inşallah Allah sabir versin kendimizi duzeltsek etrafimizida duzeltiriz belki ne dersiniz

Benim hiç umudum yok bütün hayallerim alt üst oldu hiç birşey gelmiyor elimden

Allahim inşallah bu halimiz duzelir sizde benim g ibi kabullenmişsiniz bu hali insan kendinden kacamiyor insanin en buyuk düşmanı gene aynada gördüğü kişi gerçekten

ne de
ne desem bos size kendime care bulamadigimdan burada tanimadiklarima anlatiyorum her seyimi etrafimda bir kişi bile neyin var nasilsin bir seye ihtiyacin var mi demiyor sonrada kalkmis bana neden hic dostun yok diyor neyleyim ben hatrimi sormayan dostu

Kendinizden başka hiç kimseye guvenmeyin

Kendinizden başka hiç kimseye guvenmeyin

kesinlikle kimseye guvenmem dediginiz gibi beni yillardir taniyan insan bile daha en sevdigim yemegin ne oldugunu bilmez neden mi ? Böyleyim iste kimse hiçbir seyimi bilmesin istiyorum ben inanma kabiliyetimi coktan kaybettim evet bende melek degilim kötü insanlar herkesin hayatinda ama iste bizden o duyguyu aldilar inanmiyoruz hicbir seye

Herkes sahte malasef canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…