degisiklik

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,
sizin yardiminiza ihtiyacim var, nisanlim daha guzel cekici gösukmek istiyorum, hergun ayni sac modelleri yapiyorum o bana bisey demedim simdiye kadar ama ben kendimde sikildim hep ayni sac modellerini yapmakdan. Saclarim uzun ve dalgali jöyle surdugum zaman cok guzel duruyor ama dedigim gibi sikiltim. kendimi aslinda tamamen degisdirmek istiyorum spora basladim forma girmek icin ama saclarim icin pek bisey bulamadim.
yardimci olursaniz sevinirim. hepinize simden tsk ederim.

ten rengin açıksa siyaha boyat derim. yok eğer değilse siyah yakışmayabilir. tenin buğdaysa yada ona yakınsa karamel çok güzel olur bence.
saçlarınıda dalgalı kullanıyorsan düzleştir,düz kullanıyorsan maşayla hareketli bukleler çok tatlı bi hava yaratır.. kahkullerinide uzat yandan perçem kullan değişiklik olur.. yada kahkulleri arkaya atıp kabart yüzün açılsın hihoyyyt
gözlerinde kahveyse sana yakışacağını düşündüğün bir lens alıp farklı bi havada yaratabilirsin bakışlarında (:

ten rengin açıksa siyaha boyat derim. yok eğer değilse siyah yakışmayabilir. tenin buğdaysa yada ona yakınsa karamel çok güzel olur bence.
saçlarınıda dalgalı kullanıyorsan düzleştir,düz kullanıyorsan maşayla hareketli bukleler çok tatlı bi hava yaratır.. kahkullerinide uzat yandan perçem kullan değişiklik olur.. yada kahkulleri arkaya atıp kabart yüzün açılsın hihoyyyt
gözlerinde kahveyse sana yakışacağını düşündüğün bir lens alıp farklı bi havada yaratabilirsin bakışlarında (:

kumrarlim ne esmerim ne acik ten rengim. karamel guzel reng ama siyaha yapdirigim diyorum gelingle daha cok yakisir diye dusunuyorum. yardimci oldugun icin tsk a.s.

tatlısım bende aynen senin gibiydim ...cnm ne yazık kı degisilik yapmak için surekli saclarımı boyattım hemen hemen butun renkleri denemıssımdır ....cnm degisilik adına saclarını farklı renge boyamanı onermem kısıye en cok yakısan kendi dogal sac rengidir ....

tatlısım spora yazılmakla cok iyi yapmıssın ...cnm sexy bir bakıs seni oldugundan daha cekici yapıcaktır ...

cnm makyajda ve kıyafette sana giden tonları bulup uygularsan simdikı halinden daha iyi gorunebilrsin ...

tatlısım bende aynen senin gibiydim ...cnm ne yazık kı degisilik yapmak için surekli saclarımı boyattım hemen hemen butun renkleri denemıssımdır ....cnm degisilik adına saclarını farklı renge boyamanı onermem kısıye en cok yakısan kendi dogal sac rengidir ....

tatlısım spora yazılmakla cok iyi yapmıssın ...cnm sexy bir bakıs seni oldugundan daha cekici yapıcaktır ...

cnm makyajda ve kıyafette sana giden tonları bulup uygularsan simdikı halinden daha iyi gorunebilrsin ...

yorumun icin tskler sanirim resim koymusun malesef göruntu yok tekrar koyarsan sevinirim tsk ler

saç rengiyle oynamanı tavsiye etmem zaten saç rengin söylediğine göre çok güzel ben bayılırım kahverengine ama değişiklik istiyorsan uzun küt kestirip dalgalı kullanabilirsin.

8FFDAF5A4DD50D8EA292AB9493AA6.jpg

yada perçem mi denir kahkül mü denir bu şekil kestirebilirsin

92141et6.jpg

bu şekil saçlarına bandajlar falan takabilirsin
fulyazenginerfc8.jpg

bu şekil dağınık toplayabilirsin
1jenniferlopez2vn8.jpg

bu şekil yapabilirsin
0edda3553fe909bde782907gu0.jpg

bu şekil falan toplayabilirsin
SacTopuz_Modelelri_01.jpg

düz fön çektirebilirsin
SacBakimimiz_Jennifer_Lopez.jpg

bu şekil de toplayabilirsin ve benim en çok sevdiğim ve yaptığım model
lanvin_sac.JPG

yüz hatların ince ise böyle uzun küt de kestirebilirsin
vlcsnap4955403jg0hw5.png

bu şekil perçem de kestirebilirsin
kavakyelleridizisi_asli_enver4.jpg

saç rengiyle oynamanı tavsiye etmem zaten saç rengin söylediğine göre çok güzel ben bayılırım kahverengine ama değişiklik istiyorsan uzun küt kestirip dalgalı kullanabilirsin.

8FFDAF5A4DD50D8EA292AB9493AA6.jpg

yada perçem mi denir kahkül mü denir bu şekil kestirebilirsin

92141et6.jpg

bu şekil saçlarına bandajlar falan takabilirsin
fulyazenginerfc8.jpg

bu şekil dağınık toplayabilirsin
1jenniferlopez2vn8.jpg

bu şekil yapabilirsin
0edda3553fe909bde782907gu0.jpg

bu şekil falan toplayabilirsin
SacTopuz_Modelelri_01.jpg

düz fön çektirebilirsin
SacBakimimiz_Jennifer_Lopez.jpg

bu şekil de toplayabilirsin ve benim en çok sevdiğim ve yaptığım model
lanvin_sac.JPG

yüz hatların ince ise böyle uzun küt de kestirebilirsin
vlcsnap4955403jg0hw5.png

bu şekil perçem de kestirebilirsin
kavakyelleridizisi_asli_enver4.jpg

ay cok guzel modeller var tsk ederim canim gercekden cok hos a.s.

Back
X